Barum Bravuris 3HM 225/45 R18 95Y

1908TOP SALE

Introduceti cantitatea

- +
Producator
Barum
Model
Bravuris 3HM
Sezonalitate
Vara
Inaltime
45
Latime
225
Raza
18
Indice de incarcare
95
Indicele de viteza
Y

Asigurarea calitatii

A cumpara

Anvelopa de vara Barum Bravuris 3HM 225/45 R18 95Y a fost produsa pentru diverse masini compacte. Proiectantii anvelopelor pentru vara au pus mult accent pe prezentarea unor parametri buni pentru „pantofii” prezentati. Anvelopa se distinge prin contactul excelent al cauciucului cu soseaua in caldura extrema, in plus, anvelopa are un nivel bun de manopera. Cel mai important avantaj este indepartarea practica a elementelor in exces din anvelopa, astfel evidentierea prezentata ofera un nivel de stabilitate pe drumuri pe timp ploios.
Pentru a obtine rezultate decente, dezvoltatorii au inclus o gama larga de elemente demne care, in primul rand, au avut un efect bun asupra stabilitatii masinii si, in al doilea rand, pe distanta de franare, pe netezimea cauciucului si pe designul modern al benzii de rulare. De asemenea, in productia anvelopei Barum Bravuris 3HM 225/45 R18 95Y, profesionistii au luat urmatoarea decizie. Pentru ca o masina sa aiba un nivel excelent de siguranta, o anvelopa de rezerva pentru sezonul estival trebuie sa includa o structura fiabila, care, la randul ei, trebuie sa aiba proeminente de inalta calitate, lamele de inalta calitate. Elementele mentionate anterior ofera vehiculului conditii confortabile in orice conditii meteorologice si de drum. Trebuie remarcat un element important care este legatura dintre panta si suprafata drumului. Protectorul a devenit un astfel de element. Dezvoltatorii au prezentat o banda de rulare functionala de inalta calitate, care difera nu numai intr-o silueta modernizata, ci si intr-o lista larga de proprietati tehnice.


Dintre principalele avantaje ale modelului prezentat Barum Bravuris 3HM 225/45 R18 95Y trebuie remarcat:
     
Spre deosebire de celelalte, silueta benzii de rulare, care a influentat lista imensa a proprietatilor anvelopelor intr-un mod pozitiv;
     
Pasabilitate necomplicata prin tot felul de probleme care apar pe rute;
     
Anvelopa are un nivel de zgomot confortabil si vibratii neplacute;
     
Stabilitate excelenta, obtinuta printr-o constructie solida modificata.


Acest model de anvelope Barum Bravuris 3HM 225/45 R18 95Y va atrage acele soferi care aleg rampe dovedite, usoare si la preturi accesibile, deoarece acest model combina elemente de prima clasa care au avut un impact semnificativ asupra performantelor deja excelente si de inalta calitate a anvelopelor in sezonul cald. ... Diferiti soferi novici si impecabili declara ca acest model isi prezinta cu succes munca eficient si multe altele, indiferent de vreme si aspectul drumului.

Orice produs al magazinului nostru online poate fi cumparat in cateva clicuri. Pentru a face acest lucru, trebuie sa introduceti catalogul cu produsul de interes, sa cititi caracteristicile, caracteristicile si alte informatii. Mai departe pe pagina produsului care va place, puteti observa butonul „cumparati” si faceti clic pe el. Dupa aceea, pe ecran apare o „fereastra”, unde trebuie sa introduceti adresa de livrare, posta, numele si numarul de telefon. Va rugam sa retineti ca prima linie a formularului trebuie sa contina numele produsului dvs.
Sub denumirea produsului, puteti observa costul acestuia, care se poate modifica in functie de cate bucati de patine veti achizitiona. Pentru a cumpara mai mult de o rampa sub linie cu costul marfurilor, puteti face clic pe plus, care va creste comanda cu o unitate. Pentru a reduce ordinea, ar trebui sa faceti clic pe minus. Dupa ce ati completat formularul, faceti clic pe cuvantul „trimite”.
Atunci ar trebui sa va asteptati la un apel de la manager care va va confirma comanda. In plus, vi se va intreba daca doriti sa aranjati transportul gratuit sau sa utilizati functia de auto-ridicare. Dupa ce ati discutat toate detaliile cu managerul, va va fi trimis un curier cu bunurile dvs., pentru care puteti plati la sosirea curierului.

Magazinul nostru efectueaza comenzi zilnic si non-stop. De aceea, daca decideti sa achizitionati roti, ulei de motor sau o baterie, il putem livra chiar si in cea mai profunda noapte. In ceea ce priveste livrarea pe zi, aceasta se efectueaza imediat ce sosesc comenzile.
Pentru a aranja livrarea, veti avea nevoie literalmente de cinci minute din timpul dvs. Mai intai, trebuie sa decideti asupra produsului pe care doriti sa il achizitionati. In al doilea rand, trebuie sa decideti asupra metodei de comunicare, deoarece oferim trei optiuni: un apel independent, un ordin de apel si o scrisoare prin posta.
Dupa ce ati decis metoda de comunicare, va trebui sa mentionati in mesajul dvs. ca doriti sa aranjati livrarea. Consultantul va poate intreba la ce ora va va fi cel mai convenabil sa primiti bunurile. Dupa ce vorbiti cu un consultant, trebuie doar sa asteptati.
De asemenea, este important sa retineti ca, daca doriti sa nu asteptati livrarea, ci sa ridicati singuri marfa, atunci oferim o functie de auto-ridicare. Pentru a face acest lucru, ar trebui sa formati numarul de telefon indicat pe site, sa discutati ora si ziua si sa aflati si adresa de unde puteti prelua comanda.
Va reamintim ca asiguram livrarea in Chisinau absolut gratuit. Curierii nostri va vor contacta gratuit, chiar daca locuiti in cel mai indepartat cartier al capitalei.

Absolut fiecare panta care poate fi achizitionata in magazinul nostru online este acoperita de o garantie de un an de la producatorul marcii. Dar cardul de garantie va fi valabil numai daca gasiti un defect de fabricatie si ati utilizat masina in conformitate cu recomandarile si regulile. Garantia incepe din prima zi de cumparare a anvelopelor.
In plus fata de garantia din fabrica, oferim o optiune de returnare, care poate fi efectuata in primele doua saptamani. In acest caz, aveti dreptul de a refuza produsul achizitionat sau de a schimba cu un alt model, dimensiune etc.
Dupa achizitionarea marfii, fiecare cumparator trebuie sa inspecteze in mod independent anvelopele pentru defecte vizuale si, in acest caz, sa solicite altele. Daca cumparatorul refuza sa inspecteze bunurile si semneaza bonul de vanzare, atunci Anvelopemoldova nu este responsabila pentru aparitia ulterioara.
Principalele conditii pentru returnarea patinelor sunt: ​​cum puteti informa managerul in prealabil ca ati observat un defect de fabricatie si ati dori sa reveniti in garantie; la intoarcere, infasurati anvelopele in ambalaje si faceti-le sa arate bine; este obligatoriu sa aveti o chitanta si un card de garantie.
Puteti gasi informatii mai detaliate in sectiunea „conditii de garantie”.

Calitate inalta
Oferim o gama larga de produse de marcă si de inalta calitate pentru orice tip si marca de masina.
Preturi mici
Aici veti gasiti produse de marca la cele mai mici prețuri care se gasesc doar in Chișinau.
Livrare rapida
Oferim livrare gratuita si rapida de luni pana duminica in orice zona a capitalei noastre.
Lucram 24/7
Lucram zilnic 24/7, deci cu noi puteti face o achiziție in orice moment.