Barum Bravuris 5HM 265/35 R18 97Y

2383TOP SALE

Introduceti cantitatea

- +
Producator
Barum
Model
Bravuris 5HM
Sezonalitate
Vara
Inaltime
35
Latime
265
Raza
18
Indice de incarcare
97
Indicele de viteza
Y

Asigurarea calitatii

A cumpara

Anvelopele de vara Barum Bravuris 5HM 265/35 R18 97Y au fost fabricate pentru un numar mare de autoturisme. Producatorii de anvelope au pus mult accent pe furnizarea de componente functionale superioare pentru aceasta anvelopa. Acest model se distinge prin contactul excelent al anvelopei cu stratul de acoperire in diferite conditii meteorologice, in plus, anvelopa se caracterizeaza printr-un nivel excelent de rezistenta la uzura. Un avantaj important este extragerea lichidului de inalta calitate din zona de sprijin, astfel caracteristica evidentiata ofera un nivel de protectie pe drumuri pe timp ploios.
Pentru a obtine performante decente, producatorii au inclus o gama larga de elemente modernizate, care au influentat mai intai stabilitatea masinii la viteze si, in al doilea rand, distanta de franare, netezimea cauciucului si designul modern al benzii de rulare. De asemenea, la fabricarea anvelopelor Barum Bravuris 5HM 265/35 R18 97Y, inginerii au luat urmatoarea decizie. Pentru ca o masina sa fie marcata cu un nivel sigur de siguranta, cauciucul trebuie sa fie un sistem de inalta calitate, care, la randul sau, trebuie sa insemne nervuri modernizate, caneluri adanci. Acestea sunt elementele care garanteaza conditiile confortabile ale vehiculului in conditii meteorologice si de drum diferite. Componenta principala, care este legatura dintre cauciuc si drumuri, nu poate fi trecuta cu vederea. Astfel, banda de rulare a devenit o componenta. Expertii au prezentat o banda de rulare demna, unica, care difera nu numai intr-un model special, ci si intr-o lista imensa de proprietati functionale.


Dintre avantajele importante ale modelului mentionat Barum Bravuris 5HM 265/35 R18 97Y, este logic sa numim:
     
Designul unic al benzii de rulare, care a influentat intr-un mod pozitiv o lista larga de functii importante ale anvelopei pentru vara;
     
Pasabilitate necomplicata prin multiple complicatii care apar peste suprafetele drumului;
     
Anvelopa are un nivel de zgomot redus si vibratii neplacute;
     
Stabilitate solida, obtinuta datorita constructiei solide imbunatatite.


Modelul mentionat anterior de roti Barum Bravuris 5HM 265/35 R18 97Y va atrage acele soferi care iubesc pante de inalta calitate, durabile si accesibile, deoarece acest model combina elemente de prima clasa care au influentat in mod semnificativ functionarea deja excelenta si usoara a partiilor vara ... Diversi soferi incepatori si profesionisti remarca faptul ca acest model este original, isi demonstreaza cu usurinta abilitatile tehnice si multe altele, in ciuda conditiilor meteorologice si a aspectului drumului.

Orice produs al magazinului nostru online poate fi cumparat in cateva clicuri. Pentru a face acest lucru, trebuie sa introduceti catalogul cu produsul de interes, sa cititi caracteristicile, caracteristicile si alte informatii. Mai departe pe pagina produsului care va place, puteti observa butonul „cumparati” si faceti clic pe el. Dupa aceea, pe ecran apare o „fereastra”, unde trebuie sa introduceti adresa de livrare, posta, numele si numarul de telefon. Va rugam sa retineti ca prima linie a formularului trebuie sa contina numele produsului dvs.
Sub denumirea produsului, puteti observa costul acestuia, care se poate modifica in functie de cate bucati de patine veti achizitiona. Pentru a cumpara mai mult de o rampa sub linie cu costul marfurilor, puteti face clic pe plus, care va creste comanda cu o unitate. Pentru a reduce ordinea, ar trebui sa faceti clic pe minus. Dupa ce ati completat formularul, faceti clic pe cuvantul „trimite”.
Atunci ar trebui sa va asteptati la un apel de la manager care va va confirma comanda. In plus, vi se va intreba daca doriti sa aranjati transportul gratuit sau sa utilizati functia de auto-ridicare. Dupa ce ati discutat toate detaliile cu managerul, va va fi trimis un curier cu bunurile dvs., pentru care puteti plati la sosirea curierului.

Magazinul nostru efectueaza comenzi zilnic si non-stop. De aceea, daca decideti sa achizitionati roti, ulei de motor sau o baterie, il putem livra chiar si in cea mai profunda noapte. In ceea ce priveste livrarea pe zi, aceasta se efectueaza imediat ce sosesc comenzile.
Pentru a aranja livrarea, veti avea nevoie literalmente de cinci minute din timpul dvs. Mai intai, trebuie sa decideti asupra produsului pe care doriti sa il achizitionati. In al doilea rand, trebuie sa decideti asupra metodei de comunicare, deoarece oferim trei optiuni: un apel independent, un ordin de apel si o scrisoare prin posta.
Dupa ce ati decis metoda de comunicare, va trebui sa mentionati in mesajul dvs. ca doriti sa aranjati livrarea. Consultantul va poate intreba la ce ora va va fi cel mai convenabil sa primiti bunurile. Dupa ce vorbiti cu un consultant, trebuie doar sa asteptati.
De asemenea, este important sa retineti ca, daca doriti sa nu asteptati livrarea, ci sa ridicati singuri marfa, atunci oferim o functie de auto-ridicare. Pentru a face acest lucru, ar trebui sa formati numarul de telefon indicat pe site, sa discutati ora si ziua si sa aflati si adresa de unde puteti prelua comanda.
Va reamintim ca asiguram livrarea in Chisinau absolut gratuit. Curierii nostri va vor contacta gratuit, chiar daca locuiti in cel mai indepartat cartier al capitalei.

Absolut fiecare panta care poate fi achizitionata in magazinul nostru online este acoperita de o garantie de un an de la producatorul marcii. Dar cardul de garantie va fi valabil numai daca gasiti un defect de fabricatie si ati utilizat masina in conformitate cu recomandarile si regulile. Garantia incepe din prima zi de cumparare a anvelopelor.
In plus fata de garantia din fabrica, oferim o optiune de returnare, care poate fi efectuata in primele doua saptamani. In acest caz, aveti dreptul de a refuza produsul achizitionat sau de a schimba cu un alt model, dimensiune etc.
Dupa achizitionarea marfii, fiecare cumparator trebuie sa inspecteze in mod independent anvelopele pentru defecte vizuale si, in acest caz, sa solicite altele. Daca cumparatorul refuza sa inspecteze bunurile si semneaza bonul de vanzare, atunci Anvelopemoldova nu este responsabila pentru aparitia ulterioara.
Principalele conditii pentru returnarea patinelor sunt: ​​cum puteti informa managerul in prealabil ca ati observat un defect de fabricatie si ati dori sa reveniti in garantie; la intoarcere, infasurati anvelopele in ambalaje si faceti-le sa arate bine; este obligatoriu sa aveti o chitanta si un card de garantie.
Puteti gasi informatii mai detaliate in sectiunea „conditii de garantie”.

Calitate inalta
Oferim o gama larga de produse de marcă si de inalta calitate pentru orice tip si marca de masina.
Preturi mici
Aici veti gasiti produse de marca la cele mai mici prețuri care se gasesc doar in Chișinau.
Livrare rapida
Oferim livrare gratuita si rapida de luni pana duminica in orice zona a capitalei noastre.
Lucram 24/7
Lucram zilnic 24/7, deci cu noi puteti face o achiziție in orice moment.