DB605 Deta Power

1601 MDLTOP SALE

Introduceti cantitatea

- +
Producator
Deta
Voltaj
12V
Capacitate
60Ah
Lungime
230 mm
Latime
173 mm
Inaltime
222 mm

Asigurarea calitatii

A cumpara

Aceasta companie de surse de alimentare se desfasoara intr-o noua intreprindere europeana, unde sunt utilizate cele mai importante elemente si chiar si cei mai buni designeri si alti specialisti servesc. Aceasta baterie DB605 Deta Power este utilizata destul de dens in zona maxima a tarilor europene, deoarece a trecut prin tot felul de cercetari si „torturi” pentru rezistenta, siguranta si capacitate operationala. Deoarece bateria specificata reprezinta perfect capacitatile sale, diferiti calareti o aleg. Elementul auto poate fi consumat atat de autoturisme, cat si de vehicule de mari dimensiuni. Dovada centrala a ultra-fiabilitatii este prezenta certificatelor, care vorbesc despre respectarea reciproca a standardelor standard de calitate. Nu este un secret faptul ca o baterie specializata ar trebui sa aiba o adancime imbunatatita si sa livreze „mancare” agregatelor absolute ale masinii. Astfel, daca doriti sa obtineti o baterie practica si foarte specializata pentru masina, va recomandam sa o plasati direct pe bateria respectiva. Se distinge prin caracteristici tehnice generale dovedite, precum si prin durabilitate indelungata.


Lista avantajelor acestei baterii DB605 Deta Power

„Mancare” fara probleme pentru intreaga masina;

Mod de utilizare imbunatatit;

Intensitate energetica actualizata;

Calitate perfecta;

Siguranta electrica asigurata;

Meci de succes de super calitate si cantitate;

Rezistenta de prima clasa la macro-coroziune datorita agregatelor modernizate;

Rezistenta imbunatatita la supraincalzirea proiectilului;

Microgeometria corecta a retelei;


Achizitionand sursa de alimentare DB605 Deta specificata, deveniti proprietarul unui mecanism de incredere care va va oferi o plimbare durabila, productiva si pe termen lung in propria masina. Alegerea sursei de energie pentru randul de fier este o chestiune responsabila, deoarece toate functionalitatile masinii si alte mecanisme care necesita sistematic o intretinere de inalta calitate vor respecta acest lucru. Daca nu sunteti constienti de produsul pe care sa ramaneti, atunci compania noastra este gata sa va spuna in doua moduri. Primul este sa cititi recomandarile companiei auto. In al doilea rand este sa fii de acord cu managerii nostri, care in cateva momente vor alege pachetul de baterii perfect pentru tine. Nu are sens sa fim inchisi, apoi ca in orice moment suntem bucurosi sa venim in ajutorul consumatorilor nostri si sa prezentam elemente pentru caii lor de fier in afara concurentei. Aici veti vedea cea mai cuprinzatoare gama de baterii de ultima generatie si la cele mai amuzante preturi. Luati doar produsele dovedite prietenului personal de fier.

Orice produs al magazinului nostru online poate fi cumparat in cateva clicuri. Pentru a face acest lucru, trebuie sa introduceti catalogul cu produsul de interes, sa cititi caracteristicile, caracteristicile si alte informatii. Mai departe pe pagina produsului care va place, puteti observa butonul „cumparati” si faceti clic pe el. Dupa aceea, pe ecran apare o „fereastra”, unde trebuie sa introduceti adresa de livrare, posta, numele si numarul de telefon. Va rugam sa retineti ca prima linie a formularului trebuie sa contina numele produsului dvs.
Sub denumirea produsului, puteti observa costul acestuia, care poate varia in functie de cate cutii de ulei veti achizitiona. Pentru a cumpara mai multe articole, sub linia cu costul produsului, puteti face clic pe plus, care va creste comanda cu o unitate. Pentru a reduce ordinea, ar trebui sa faceti clic pe minus. Dupa ce ati completat formularul, faceti clic pe cuvantul „trimite”.
Atunci ar trebui sa va asteptati la un apel de la manager care va va confirma comanda. In plus, vi se va intreba daca doriti sa aranjati transportul gratuit sau sa utilizati functia de auto-ridicare. Dupa ce ati discutat toate detaliile cu managerul, va va fi trimis un curier cu bunurile dvs., pentru care puteti plati la sosirea curierului.

Magazinul nostru efectueaza comenzi zilnic si non-stop. De aceea, daca decideti sa achizitionati roti, ulei de motor sau o baterie, il putem livra chiar si in cea mai profunda noapte. In ceea ce priveste livrarea pe zi, aceasta se efectueaza imediat ce sosesc comenzile.
Pentru a aranja livrarea, veti avea nevoie literalmente de cinci minute din timpul dvs. Mai intai, trebuie sa decideti asupra produsului pe care doriti sa il achizitionati. In al doilea rand, trebuie sa decideti asupra metodei de comunicare, deoarece oferim trei optiuni: un apel independent, un ordin de apel si o scrisoare prin posta.
Dupa ce ati decis metoda de comunicare, va trebui sa mentionati in mesajul dvs. ca doriti sa aranjati livrarea. Consultantul va poate intreba la ce ora va va fi cel mai convenabil sa primiti bunurile. Dupa ce vorbiti cu un consultant, trebuie doar sa asteptati.
De asemenea, este important sa retineti ca, daca doriti sa nu asteptati livrarea, ci sa ridicati singuri marfa, atunci oferim o functie de auto-ridicare. Pentru a face acest lucru, ar trebui sa formati numarul de telefon indicat pe site, sa discutati ora si ziua si sa aflati si adresa de unde puteti prelua comanda.
Va reamintim ca asiguram livrarea in Chisinau absolut gratuit. Curierii nostri va vor contacta gratuit, chiar daca locuiti in cel mai indepartat cartier al capitalei.

Absolut fiecare panta care poate fi achizitionata in magazinul nostru online este acoperita de o garantie de un an de la producatorul marcii. Dar cardul de garantie va fi valabil numai daca gasiti un defect de fabricatie si ati utilizat masina in conformitate cu recomandarile si regulile. Garantia incepe din prima zi de cumparare a anvelopelor.
In plus fata de garantia din fabrica, oferim o optiune de returnare, care poate fi efectuata in primele doua saptamani. In acest caz, aveti dreptul de a refuza produsul achizitionat sau de a schimba cu un alt model, dimensiune etc.
Dupa achizitionarea marfii, fiecare cumparator trebuie sa inspecteze in mod independent anvelopele pentru defecte vizuale si, in acest caz, sa solicite altele. Daca cumparatorul refuza sa inspecteze bunurile si semneaza bonul de vanzare, atunci Anvelopemoldova nu este responsabila pentru aparitia ulterioara.
Principalele conditii pentru returnarea patinelor sunt: ​​cum puteti informa managerul in prealabil ca ati observat un defect de fabricatie si ati dori sa reveniti in garantie; la intoarcere, infasurati anvelopele in ambalaje si faceti-le sa arate bine; este obligatoriu sa aveti o chitanta si un card de garantie.
Puteti gasi informatii mai detaliate in sectiunea „conditii de garantie”.

Calitate inalta
Oferim o gama larga de produse de marcă si de inalta calitate pentru orice tip si marca de masina.
Preturi mici
Aici veti gasiti produse de marca la cele mai mici prețuri care se gasesc doar in Chișinau.
Livrare rapida
Oferim livrare gratuita si rapida de luni pana duminica in orice zona a capitalei noastre.
Lucram 24/7
Lucram zilnic 24/7, deci cu noi puteti face o achiziție in orice moment.