DB802 Deta Power

2046 MDLTOP SALE

Introduceti cantitatea

- +
Producator
Deta
Voltaj
12V
Capacitate
80Ah
Lungime
315 mm
Latime
175 mm
Inaltime
175 mm

Asigurarea calitatii

A cumpara

Compania prezentata de pachete de baterii este fabricata la o intreprindere europeana bine cunoscuta, unde sunt consumate cele mai avansate super tehnologii si servesc, de asemenea, designeri selectati si alti cunoscatori. Acumulatorul DB802 Deta Power mentionat anterior este destul de popular in zona preferentiala a tarilor europene, pe motiv ca produsul a efectuat tot felul de verificari si teste pentru invariabilitate, siguranta si functionalitate. Din motivul ca bateria specificata isi exprima in mod adecvat calitatile, numerosi proprietari de masini o comanda numai. Elementul de masina poate fi actionat atat pentru vehiculele de tip trim, cat si pentru cele de marfa. Ratiunea centrala a calitatii este disponibilitatea documentelor care spun despre conformitatea cu traditiile mondiale de calitate. Nu este un secret faptul ca o baterie de inalta calitate ar trebui sa aiba o adancime buna si sa lase „mancarea” sa mearga la mecanismele absolute ale masinii. Astfel, daca sunteti in cautarea unei surse de alimentare sigure si incredibil de magistrale, va sugeram sa vedeti bateria specificata. Acesta se caracterizeaza prin caracteristici ingineresti incontestabile si chiar o durata de viata extinsa.


Tabel cu avantajele acestei baterii DB802 Deta Power

Intretinerea fara probleme a intregului vehicul;

Termen de utilizare imbunatatit;

Capacitate imbunatatita;

Cea mai buna calitate europeana;

Asigurarea sigurantei la explozie si la incendiu;

Egalitate favorabila a calitatii si cantitatii europene;

Rezistenta imbunatatita la murdarie datorita aliajelor de calitate;

Rezistenta exceptionala la vibratii;

Planimetrie de retea corecta;


Alegand bateria DB802 Deta Power prezentata, deveniti proprietarul unei celule auto profesionale care va va oferi o plimbare durabila, eficienta si de lunga durata in vehiculul dumneavoastra. Alegerea sursei de energie pentru randul de fier este o ocupatie responsabila, intrucat toate activitatile vehiculului si ale structurilor individuale, care vor fi cu siguranta acut necesare pentru intretinerea neintrerupta, vor face obiectul acestui lucru. In cazul in care nu stiti pe ce ulei sa va opriti, atunci compania noastra este gata sa va ofere doua optiuni. Primul este sa va familiarizati cu retetele de la marca de masini. Pe locul al doilea este sa faci echipa cu specialistii nostri, care vor selecta bateria potrivita pentru tine in cateva minute. Nu are sens sa fim timizi, deoarece in orice moment suntem bucurosi sa venim in ajutorul pilotilor nostri si sa propunem cele mai bune optiuni pentru masinile lor. Aici veti gasi cea mai masiva compozitie a bateriilor cu parametri profesionisti, pe langa preturi foarte mici. Gasiti elemente de baza de calitate pentru prietenul personal cu patru picioare.

Orice produs al magazinului nostru online poate fi cumparat in cateva clicuri. Pentru a face acest lucru, trebuie sa introduceti catalogul cu produsul de interes, sa cititi caracteristicile, caracteristicile si alte informatii. Mai departe pe pagina produsului care va place, puteti observa butonul „cumparati” si faceti clic pe el. Dupa aceea, pe ecran apare o „fereastra”, unde trebuie sa introduceti adresa de livrare, posta, numele si numarul de telefon. Va rugam sa retineti ca prima linie a formularului trebuie sa contina numele produsului dvs.
Sub denumirea produsului, puteti observa costul acestuia, care poate varia in functie de cate cutii de ulei veti achizitiona. Pentru a cumpara mai multe articole, sub linia cu costul produsului, puteti face clic pe plus, care va creste comanda cu o unitate. Pentru a reduce ordinea, ar trebui sa faceti clic pe minus. Dupa ce ati completat formularul, faceti clic pe cuvantul „trimite”.
Atunci ar trebui sa va asteptati la un apel de la manager care va va confirma comanda. In plus, vi se va intreba daca doriti sa aranjati transportul gratuit sau sa utilizati functia de auto-ridicare. Dupa ce ati discutat toate detaliile cu managerul, va va fi trimis un curier cu bunurile dvs., pentru care puteti plati la sosirea curierului.

Magazinul nostru efectueaza comenzi zilnic si non-stop. De aceea, daca decideti sa achizitionati roti, ulei de motor sau o baterie, il putem livra chiar si in cea mai profunda noapte. In ceea ce priveste livrarea pe zi, aceasta se efectueaza imediat ce sosesc comenzile.
Pentru a aranja livrarea, veti avea nevoie literalmente de cinci minute din timpul dvs. Mai intai, trebuie sa decideti asupra produsului pe care doriti sa il achizitionati. In al doilea rand, trebuie sa decideti asupra metodei de comunicare, deoarece oferim trei optiuni: un apel independent, un ordin de apel si o scrisoare prin posta.
Dupa ce ati decis metoda de comunicare, va trebui sa mentionati in mesajul dvs. ca doriti sa aranjati livrarea. Consultantul va poate intreba la ce ora va va fi cel mai convenabil sa primiti bunurile. Dupa ce vorbiti cu un consultant, trebuie doar sa asteptati.
De asemenea, este important sa retineti ca, daca doriti sa nu asteptati livrarea, ci sa ridicati singuri marfa, atunci oferim o functie de auto-ridicare. Pentru a face acest lucru, ar trebui sa formati numarul de telefon indicat pe site, sa discutati ora si ziua si sa aflati si adresa de unde puteti prelua comanda.
Va reamintim ca asiguram livrarea in Chisinau absolut gratuit. Curierii nostri va vor contacta gratuit, chiar daca locuiti in cel mai indepartat cartier al capitalei.

Absolut fiecare panta care poate fi achizitionata in magazinul nostru online este acoperita de o garantie de un an de la producatorul marcii. Dar cardul de garantie va fi valabil numai daca gasiti un defect de fabricatie si ati utilizat masina in conformitate cu recomandarile si regulile. Garantia incepe din prima zi de cumparare a anvelopelor.
In plus fata de garantia din fabrica, oferim o optiune de returnare, care poate fi efectuata in primele doua saptamani. In acest caz, aveti dreptul de a refuza produsul achizitionat sau de a schimba cu un alt model, dimensiune etc.
Dupa achizitionarea marfii, fiecare cumparator trebuie sa inspecteze in mod independent anvelopele pentru defecte vizuale si, in acest caz, sa solicite altele. Daca cumparatorul refuza sa inspecteze bunurile si semneaza bonul de vanzare, atunci Anvelopemoldova nu este responsabila pentru aparitia ulterioara.
Principalele conditii pentru returnarea patinelor sunt: ​​cum puteti informa managerul in prealabil ca ati observat un defect de fabricatie si ati dori sa reveniti in garantie; la intoarcere, infasurati anvelopele in ambalaje si faceti-le sa arate bine; este obligatoriu sa aveti o chitanta si un card de garantie.
Puteti gasi informatii mai detaliate in sectiunea „conditii de garantie”.

Calitate inalta
Oferim o gama larga de produse de marcă si de inalta calitate pentru orice tip si marca de masina.
Preturi mici
Aici veti gasiti produse de marca la cele mai mici prețuri care se gasesc doar in Chișinau.
Livrare rapida
Oferim livrare gratuita si rapida de luni pana duminica in orice zona a capitalei noastre.
Lucram 24/7
Lucram zilnic 24/7, deci cu noi puteti face o achiziție in orice moment.