Deta DA770 Senator 3

1 996 MDL TOP SALE

Introduceti cantitatea

- +
Producator
Deta
Voltaj
12 V
Capacitate
77 Ah
Lungime
278 mm
Latime
175 mm
Inaltime
190 mm

Asigurarea calitatii

A cumpara

Marca prezentata de surse de alimentare este publicata la o noua intreprindere straina, unde se consuma cele mai multe tehnologii de soc, in plus, lucreaza tehnologi profesionisti si alti mesteri. Aceasta baterie auto Deta DA770 Senator 3 a fost utilizata in mod repetat intr-o zona extinsa din tinuturile europene, deoarece elementul auto a functionat prin numeroase experimente si teste de rezistenta, siguranta la explozie si capacitate de lucru. Datorita faptului ca aceasta baterie prezinta in mod adecvat propriile cipuri, multi curse aleg la fel. Bateria poate fi utilizata atat pentru vehiculele mici, cat si pentru cele comerciale. Principalul motiv pentru ultra-siguranta este existenta certificatelor care raporteaza conformitatea cu reglementarile internationale de siguranta. Nu exista niciun secret in acest sens ca un acumulator specializat ar trebui sa aiba o adancime mare si sa alimenteze fiecare mecanism al masinii. Avand in vedere acest lucru, daca doriti sa achizitionati o sursa de alimentare dovedita si considerabil magistrala, va sugeram sa evidentiati in special acest acumulator. Se caracterizeaza prin parametri de inginerie de prima clasa, inclusiv o durata lunga de viata.


Lista de atuuri ale acumulatorului prezentat Deta DA770 Senator 3

„Mancare” excelenta pentru intreaga masina;

Durata de viata multiplicata;

Capacitate idealizata;

Super calitate perfecta;

Siguranta promisa a ranilor;

Potrivirea cu succes a super calitatii si a cantitatii;

Rezistenta decenta la supraincalzire datorita elementelor imbunatatite;

Rezistenta imbunatatita la temperaturi foarte ridicate;

Geometria retelei de succes;


Alegand bateria Deta DA770 Senator 3 mentionata mai sus, deveniti proprietarul celulei automate ideale care va va aduce o cursa fara riscuri, practica si de lunga durata in vehiculul dvs. Selectarea sursei de alimentare pentru un vehicul este un exercitiu semnificativ, deoarece intreaga functionare a unui vehicul si a altor dispozitive care necesita intotdeauna o sursa de alimentare de inalta calitate va depinde de aceasta. Daca nu stiti din ce produs alegeti, atunci compania noastra este bucuroasa sa va spuna doua optiuni. Mai intai, faceti cunostinta cu invataturile producatorului de masini. In al doilea caz, pentru a scrie angajatilor nostri, care vor gasi un bloc de brand pentru dvs. in cateva minute. Nu are rost sa ne rusinam, pentru ca suntem bucurosi sa ne sprijinim clientii in orice moment si sa le recomandam optiuni adecvate pentru randunelele lor de fier. La noi veti gasi cea mai mare compozitie de baterii auto cu functii semnificative, plus preturi semnificativ mai mici. Luati propriul vehicul exact bazele eficiente.

Orice produs al magazinului nostru online poate fi cumparat in cateva clicuri. Pentru a face acest lucru, trebuie sa introduceti catalogul cu produsul de interes, sa cititi caracteristicile, caracteristicile si alte informatii. Mai departe pe pagina produsului care va place, puteti observa butonul „cumparati” si faceti clic pe el. Dupa aceea, pe ecran apare o „fereastra”, unde trebuie sa introduceti adresa de livrare, posta, numele si numarul de telefon. Va rugam sa retineti ca prima linie a formularului trebuie sa contina numele produsului dvs.
Sub denumirea produsului, puteti observa costul acestuia, care poate varia in functie de cate cutii de ulei veti achizitiona. Pentru a cumpara mai multe articole, sub linia cu costul produsului, puteti face clic pe plus, care va creste comanda cu o unitate. Pentru a reduce ordinea, ar trebui sa faceti clic pe minus. Dupa ce ati completat formularul, faceti clic pe cuvantul „trimite”.
Atunci ar trebui sa va asteptati la un apel de la manager care va va confirma comanda. In plus, vi se va intreba daca doriti sa aranjati transportul gratuit sau sa utilizati functia de auto-ridicare. Dupa ce ati discutat toate detaliile cu managerul, va va fi trimis un curier cu bunurile dvs., pentru care puteti plati la sosirea curierului.

Magazinul nostru efectueaza comenzi zilnic si non-stop. De aceea, daca decideti sa achizitionati roti, ulei de motor sau o baterie, il putem livra chiar si in cea mai profunda noapte. In ceea ce priveste livrarea pe zi, aceasta se efectueaza imediat ce sosesc comenzile.
Pentru a aranja livrarea, veti avea nevoie literalmente de cinci minute din timpul dvs. Mai intai, trebuie sa decideti asupra produsului pe care doriti sa il achizitionati. In al doilea rand, trebuie sa decideti asupra metodei de comunicare, deoarece oferim trei optiuni: un apel independent, un ordin de apel si o scrisoare prin posta.
Dupa ce ati decis metoda de comunicare, va trebui sa mentionati in mesajul dvs. ca doriti sa aranjati livrarea. Consultantul va poate intreba la ce ora va va fi cel mai convenabil sa primiti bunurile. Dupa ce vorbiti cu un consultant, trebuie doar sa asteptati.
De asemenea, este important sa retineti ca, daca doriti sa nu asteptati livrarea, ci sa ridicati singuri marfa, atunci oferim o functie de auto-ridicare. Pentru a face acest lucru, ar trebui sa formati numarul de telefon indicat pe site, sa discutati ora si ziua si sa aflati si adresa de unde puteti prelua comanda.
Va reamintim ca asiguram livrarea in Chisinau absolut gratuit. Curierii nostri va vor contacta gratuit, chiar daca locuiti in cel mai indepartat cartier al capitalei.

Absolut fiecare panta care poate fi achizitionata in magazinul nostru online este acoperita de o garantie de un an de la producatorul marcii. Dar cardul de garantie va fi valabil numai daca gasiti un defect de fabricatie si ati utilizat masina in conformitate cu recomandarile si regulile. Garantia incepe din prima zi de cumparare a anvelopelor.
In plus fata de garantia din fabrica, oferim o optiune de returnare, care poate fi efectuata in primele doua saptamani. In acest caz, aveti dreptul de a refuza produsul achizitionat sau de a schimba cu un alt model, dimensiune etc.
Dupa achizitionarea marfii, fiecare cumparator trebuie sa inspecteze in mod independent anvelopele pentru defecte vizuale si, in acest caz, sa solicite altele. Daca cumparatorul refuza sa inspecteze bunurile si semneaza bonul de vanzare, atunci Anvelopemoldova nu este responsabila pentru aparitia ulterioara.
Principalele conditii pentru returnarea patinelor sunt: ​​cum puteti informa managerul in prealabil ca ati observat un defect de fabricatie si ati dori sa reveniti in garantie; la intoarcere, infasurati anvelopele in ambalaje si faceti-le sa arate bine; este obligatoriu sa aveti o chitanta si un card de garantie.
Puteti gasi informatii mai detaliate in sectiunea „conditii de garantie”.

Calitate inalta
Oferim o gama larga de produse de marcă si de inalta calitate pentru orice tip si marca de masina.
Preturi mici
Aici veti gasiti produse de marca la cele mai mici prețuri care se gasesc doar in Chișinau.
Livrare rapida
Oferim livrare gratuita si rapida de luni pana duminica in orice zona a capitalei noastre.
Lucram 24/7
Lucram zilnic 24/7, deci cu noi puteti face o achiziție in orice moment.