ELF Evolution 700 Turbo Diesel 10W40 208L

17 248 MDLTOP SALE

Introduceti cantitatea

- +
Producator
Elf
Vascozitatea uleiului
10W-40
Volum
208 L
Tip ulei
Semi sintetic
Tipul motorului
motorina

Asigurarea calitatii

A cumpara

Un lubrifiant semi-sintetic pentru motoare este prezentat pentru utilizare in orice motoare care nu sunt operate in zone in care se observa adesea un grad foarte scazut de caldura. Acest lucru se datoreaza faptului ca uleiul ELF Evolution 700 Turbo Diesel 10W40 208L este ingrijorat de temperaturile de iarna, deoarece in aceste conditii, uleiul va expune atat masina, cat si soferul si utilizatorii drumului. In acest sens, cercetatorii recomanda cu tarie utilizarea unor piese auto semnificative, concentrandu-se pe setarile producatorului.


Lista avantajelor uleiului sintetic ELF Evolution 700 Turbo Diesel 10W40 208L
Modelul specificat de lubrifiant are o lista intreaga de caracteristici care sunt importante pentru a fi facute publice in locul prezentat:

Lubrifiantul semisintetic se caracterizeaza printr-un serviciu excelent in orice motor, care se practica conform recomandarilor producatorilor care solicita sa aiba in vedere vremea corecta. In acest caz, lubrifiantul marcheaza in mod adecvat toate puterile personale si asa mai departe;

Garanteaza protectia pe termen lung a pieselor masinii impotriva uzurii fulgere si multe altele. A fost posibil sa se obtina acest tip de rezultate excelente datorita diferitelor impuritati din formula lubrifiantului;

Rezistenta decenta la curentii de oxidare. Datorita eliminarii functionarii acide, acest model se caracterizeaza printr-o mare cerere in diverse centre de transport si magazine;

Se remarca prin practicitatea mare a motorinei datorita contactului mic al pieselor motorului, se foloseste mult mai putin combustibil;

Potrivit pentru toate structurile de curatare. Modelul evidentiat include cantitatea minima de fosfor, sulf, sulfati;

Principalul punct al acestui model de ulei este ca, chiar si la temperaturi geroase, absolut orice vehicul va porni fara o singura problema;

Modelul mentionat anterior al uleiului ELF Evolution 700 Turbo Diesel 10W40 208L se remarca prin versatilitate, deoarece uleiul semi-sintetic merge bine la motoarele care functioneaza pe benzina si diesel;


In productia de ulei ELF Evolution 700 Turbo Diesel 10W40 208L, inginerii au folosit tehnologii si elemente profesionale modernizate, de inalta calitate, care au influentat suficient structura, functionarea, durata de viata si calitatea. Acest lubrifiant este foarte solicitat deoarece acest model include proprietati de top care au facut ca o varietate de proprietari de masini sa se indragosteasca.

Orice produs al magazinului nostru online poate fi cumparat in cateva clicuri. Pentru a face acest lucru, trebuie sa introduceti catalogul cu produsul de interes, sa cititi caracteristicile, caracteristicile si alte informatii. Mai departe pe pagina produsului care va place, puteti observa butonul „cumparati” si faceti clic pe el. Dupa aceea, pe ecran apare o „fereastra”, unde trebuie sa introduceti adresa de livrare, posta, numele si numarul de telefon. Va rugam sa retineti ca prima linie a formularului trebuie sa contina numele produsului dvs.
Sub denumirea produsului, puteti observa costul acestuia, care poate varia in functie de cate cutii de ulei veti achizitiona. Pentru a cumpara mai multe articole, sub linia cu costul produsului, puteti face clic pe plus, care va creste comanda cu o unitate. Pentru a reduce ordinea, ar trebui sa faceti clic pe minus. Dupa ce ati completat formularul, faceti clic pe cuvantul „trimite”.
Atunci ar trebui sa va asteptati la un apel de la manager care va va confirma comanda. In plus, vi se va intreba daca doriti sa aranjati transportul gratuit sau sa utilizati functia de auto-ridicare. Dupa ce ati discutat toate detaliile cu managerul, va va fi trimis un curier cu bunurile dvs., pentru care puteti plati la sosirea curierului.

Magazinul nostru efectueaza comenzi zilnic si non-stop. De aceea, daca decideti sa achizitionati roti, ulei de motor sau o baterie, il putem livra chiar si in cea mai profunda noapte. In ceea ce priveste livrarea pe zi, aceasta se efectueaza imediat ce sosesc comenzile.
Pentru a aranja livrarea, veti avea nevoie literalmente de cinci minute din timpul dvs. Mai intai, trebuie sa decideti asupra produsului pe care doriti sa il achizitionati. In al doilea rand, trebuie sa decideti asupra metodei de comunicare, deoarece oferim trei optiuni: un apel independent, un ordin de apel si o scrisoare prin posta.
Dupa ce ati decis metoda de comunicare, va trebui sa mentionati in mesajul dvs. ca doriti sa aranjati livrarea. Consultantul va poate intreba la ce ora va va fi cel mai convenabil sa primiti bunurile. Dupa ce vorbiti cu un consultant, trebuie doar sa asteptati.
De asemenea, este important sa retineti ca, daca doriti sa nu asteptati livrarea, ci sa ridicati singuri marfa, atunci oferim o functie de auto-ridicare. Pentru a face acest lucru, ar trebui sa formati numarul de telefon indicat pe site, sa discutati ora si ziua si sa aflati si adresa de unde puteti prelua comanda.
Va reamintim ca asiguram livrarea in Chisinau absolut gratuit. Curierii nostri va vor contacta gratuit, chiar daca locuiti in cel mai indepartat cartier al capitalei.

Absolut fiecare panta care poate fi achizitionata in magazinul nostru online este acoperita de o garantie de un an de la producatorul marcii. Dar cardul de garantie va fi valabil numai daca gasiti un defect de fabricatie si ati utilizat masina in conformitate cu recomandarile si regulile. Garantia incepe din prima zi de cumparare a anvelopelor.
In plus fata de garantia din fabrica, oferim o optiune de returnare, care poate fi efectuata in primele doua saptamani. In acest caz, aveti dreptul de a refuza produsul achizitionat sau de a schimba cu un alt model, dimensiune etc.
Dupa achizitionarea marfii, fiecare cumparator trebuie sa inspecteze in mod independent anvelopele pentru defecte vizuale si, in acest caz, sa solicite altele. Daca cumparatorul refuza sa inspecteze bunurile si semneaza bonul de vanzare, atunci Anvelopemoldova nu este responsabila pentru aparitia ulterioara.
Principalele conditii pentru returnarea patinelor sunt: ​​cum puteti informa managerul in prealabil ca ati observat un defect de fabricatie si ati dori sa reveniti in garantie; la intoarcere, infasurati anvelopele in ambalaje si faceti-le sa arate bine; este obligatoriu sa aveti o chitanta si un card de garantie.
Puteti gasi informatii mai detaliate in sectiunea „conditii de garantie”.

Calitate inalta
Oferim o gama larga de produse de marcă si de inalta calitate pentru orice tip si marca de masina.
Preturi mici
Aici veti gasiti produse de marca la cele mai mici prețuri care se gasesc doar in Chișinau.
Livrare rapida
Oferim livrare gratuita si rapida de luni pana duminica in orice zona a capitalei noastre.
Lucram 24/7
Lucram zilnic 24/7, deci cu noi puteti face o achiziție in orice moment.