ELF Tranself Type B 80W90 1L

112 MDL TOP SALE

Introduceti cantitatea

- +
Producator
Elf
Vascozitatea uleiului
80W-90
Volum
1 л
Tip ulei
Semi sintetic
Tipul motorului
benzina in patru timpi

Asigurarea calitatii

A cumpara

Un lubrifiant semi-sintetic pentru motor este recomandat pentru utilizarea in inimile modernizate ale masinilor, care nu sunt utilizate in regiuni in care temperatura minima a termometrului este foarte des observata. Acest lucru este argumentat de faptul ca uleiul ELF Tranself tip B 80W90 1L se teme de temperaturile inghetate, deoarece in aceste conditii, lubrifiantul va expune atat masina, cat si proprietarul masinii si utilizatorii drumului. Pe aceasta baza, producatorii sugereaza cu tarie utilizarea componentelor auto de baza, concentrandu-se pe setarile producatorului.


Lista avantajelor uleiului sintetic ELF Tranself tip B 80W90 1L
Modelul prezentat de ulei se distinge printr-un mare catalog de avantaje care trebuie facute publice in acest loc:

Uleiul semi-sintetic se caracterizeaza printr-un serviciu excelent la diferite motoare, care sunt utilizate in scopul propus de producatorii care recomanda sa tina cont de vremea potrivita. In acest caz, lubrifiantul demonstreaza in mod corespunzator toate abilitatile personale si asa mai departe;

Garanteaza protectia de prima clasa a pieselor auto impotriva oboselii active si multe altele. Acest tip de realizare buna a fost realizata cu ajutorul diferitelor elemente din compozitia uleiului;

Rezistenta semnificativa la tratamentele oxidative. Prin neutralizarea functionarii cu acid, acest model este foarte solicitat in diverse centre si magazine de masini;

Difera in ceea ce priveste economia de combustibil buna datorita frecarii reduse a pieselor auto, cu atat mai putin se foloseste combustibil;

Compatibilitate de prima clasa cu diferite structuri de curatare. Modelul specificat include o cantitate mica de luminoform, sulf, saruri;

Un avantaj important al unui model dedicat de ulei este ca, chiar si la temperaturi foarte scazute, orice masina va porni fara nicio problema;

Modelul mentionat mai sus de ulei ELF Tranself tip B 80W90 1L este numit pe buna dreptate universal, deoarece uleiul semisintetic este excelent pentru motoarele care efectueaza service pe benzina si motorina;


In productia de ulei ELF Tranself tip B 80W90 1L, expertii au folosit tehnologii moderne, de ultima generatie, profesionale si particule chimice, care au influentat suficient structura, performanta, rezistenta la uzura si calitatea. Acest lubrifiant este foarte solicitat deoarece acest model are proprietati profesionale care au impresionat toti soferii.

Orice produs al magazinului nostru online poate fi cumparat in cateva clicuri. Pentru a face acest lucru, trebuie sa introduceti catalogul cu produsul de interes, sa cititi caracteristicile, caracteristicile si alte informatii. Mai departe pe pagina produsului care va place, puteti observa butonul „cumparati” si faceti clic pe el. Dupa aceea, pe ecran apare o „fereastra”, unde trebuie sa introduceti adresa de livrare, posta, numele si numarul de telefon. Va rugam sa retineti ca prima linie a formularului trebuie sa contina numele produsului dvs.
Sub denumirea produsului, puteti observa costul acestuia, care poate varia in functie de cate cutii de ulei veti achizitiona. Pentru a cumpara mai multe articole, sub linia cu costul produsului, puteti face clic pe plus, care va creste comanda cu o unitate. Pentru a reduce ordinea, ar trebui sa faceti clic pe minus. Dupa ce ati completat formularul, faceti clic pe cuvantul „trimite”.
Atunci ar trebui sa va asteptati la un apel de la manager care va va confirma comanda. In plus, vi se va intreba daca doriti sa aranjati transportul gratuit sau sa utilizati functia de auto-ridicare. Dupa ce ati discutat toate detaliile cu managerul, va va fi trimis un curier cu bunurile dvs., pentru care puteti plati la sosirea curierului.

Magazinul nostru efectueaza comenzi zilnic si non-stop. De aceea, daca decideti sa achizitionati roti, ulei de motor sau o baterie, il putem livra chiar si in cea mai profunda noapte. In ceea ce priveste livrarea pe zi, aceasta se efectueaza imediat ce sosesc comenzile.
Pentru a aranja livrarea, veti avea nevoie literalmente de cinci minute din timpul dvs. Mai intai, trebuie sa decideti asupra produsului pe care doriti sa il achizitionati. In al doilea rand, trebuie sa decideti asupra metodei de comunicare, deoarece oferim trei optiuni: un apel independent, un ordin de apel si o scrisoare prin posta.
Dupa ce ati decis metoda de comunicare, va trebui sa mentionati in mesajul dvs. ca doriti sa aranjati livrarea. Consultantul va poate intreba la ce ora va va fi cel mai convenabil sa primiti bunurile. Dupa ce vorbiti cu un consultant, trebuie doar sa asteptati.
De asemenea, este important sa retineti ca, daca doriti sa nu asteptati livrarea, ci sa ridicati singuri marfa, atunci oferim o functie de auto-ridicare. Pentru a face acest lucru, ar trebui sa formati numarul de telefon indicat pe site, sa discutati ora si ziua si sa aflati si adresa de unde puteti prelua comanda.
Va reamintim ca asiguram livrarea in Chisinau absolut gratuit. Curierii nostri va vor contacta gratuit, chiar daca locuiti in cel mai indepartat cartier al capitalei.

Absolut fiecare panta care poate fi achizitionata in magazinul nostru online este acoperita de o garantie de un an de la producatorul marcii. Dar cardul de garantie va fi valabil numai daca gasiti un defect de fabricatie si ati utilizat masina in conformitate cu recomandarile si regulile. Garantia incepe din prima zi de cumparare a anvelopelor.
In plus fata de garantia din fabrica, oferim o optiune de returnare, care poate fi efectuata in primele doua saptamani. In acest caz, aveti dreptul de a refuza produsul achizitionat sau de a schimba cu un alt model, dimensiune etc.
Dupa achizitionarea marfii, fiecare cumparator trebuie sa inspecteze in mod independent anvelopele pentru defecte vizuale si, in acest caz, sa solicite altele. Daca cumparatorul refuza sa inspecteze bunurile si semneaza bonul de vanzare, atunci Anvelopemoldova nu este responsabila pentru aparitia ulterioara.
Principalele conditii pentru returnarea patinelor sunt: ​​cum puteti informa managerul in prealabil ca ati observat un defect de fabricatie si ati dori sa reveniti in garantie; la intoarcere, infasurati anvelopele in ambalaje si faceti-le sa arate bine; este obligatoriu sa aveti o chitanta si un card de garantie.
Puteti gasi informatii mai detaliate in sectiunea „conditii de garantie”.

Calitate inalta
Oferim o gama larga de produse de marcă si de inalta calitate pentru orice tip si marca de masina.
Preturi mici
Aici veti gasiti produse de marca la cele mai mici prețuri care se gasesc doar in Chișinau.
Livrare rapida
Oferim livrare gratuita si rapida de luni pana duminica in orice zona a capitalei noastre.
Lucram 24/7
Lucram zilnic 24/7, deci cu noi puteti face o achiziție in orice moment.