Nexen N'Fera SU1 245/40 R17 95W

1899TOP SALE

Introduceti cantitatea

- +
Producator
Nexen
Model
N'Fera SU1
Sezonalitate
Vara
Inaltime
40
Latime
245
Raza
17
Indice de incarcare
95
Indicele de viteza
W

Asigurarea calitatii

A cumpara

Nexen N'Fera SU1 245/40 R17 95W a fost creat pentru o serie de camioane usoare pentru vara. Inginerii anvelopelor pentru vara au pus mult accent pe prezentarea posibilitatilor tehnice uimitoare pentru anvelopa prezentata. Acest cauciuc se remarca prin prinderea sa de cauciuc de prima clasa cu cai in caldura extrema, iar cauciucul are, de asemenea, un nivel excelent de stabilitate. Cea mai importanta diferenta este indepartarea activa a umezelii din banda de rulare, astfel caracteristica prezentata creeaza un nivel de protectie pe drumuri pe timp ploios.
    Pentru a atinge obiectivele excelente, dezvoltatorii au folosit o gama larga de materiale imbunatatite, care la inceput au avut un efect bun asupra durabilitatii si mai tarziu pe distantele de franare, netezimea cauciucului si nivelurile de vibratii. De asemenea, la executarea rampelor Nexen N'Fera SU1 245/40 R17 95W, dezvoltatorii au decis. Pentru ca transportul sa fie caracterizat de un nivel sigur de siguranta, o anvelopa pentru sezonul estival trebuie sa aiba un sistem fiabil, care, la randul sau, trebuie sa includa laturi moderne, lamele moderne. Elementele enumerate creeaza conditii confortabile pentru masina in conditii meteorologice si de drum. Un element important care a devenit o legatura intre cauciuc si drumuri nu poate fi trecut cu vederea. Astfel, protectorul a devenit un element. Dezvoltatorii au creat o banda de rulare decenta, originala, care difera nu numai prin designul sau modernizat, ci si printr-o lista larga de aspecte tehnice.


Principalele avantaje ale modelului prezentat Nexen N'Fera SU1 245/40 R17 95W includ:

Modelul special al benzii de rulare, care a influentat lista variata a caracteristicilor deosebit de importante ale anvelopei pentru vara in bine;

Pasabilitate usoara prin sectiuni dificile si usoare care pot fi vazute pe drumuri;

Modelul are un nivel decent de zgomot si vibratii neplacute in timpul conducerii;

Stabilitate solida, obtinuta datorita structurii solide finite.


Acest model de pante Nexen N'Fera SU1 245/40 R17 95W va face apel la acei soferi care cauta anvelope dovedite, usoare si frumoase, deoarece acest model combina parametrii de prima clasa care au influentat exact functionarea deja excelenta si usoara a anvelopelor intr-o atmosfera calda. sezon. Diversi soferi novici si impecabili remarca faptul ca modelul mentionat isi demonstreaza functionalitatea bine, practic si mult mai mult, in ciuda vremii si a starii drum

Orice produs al magazinului nostru online poate fi cumparat in cateva clicuri. Pentru a face acest lucru, trebuie sa introduceti catalogul cu produsul de interes, sa cititi caracteristicile, caracteristicile si alte informatii. Mai departe pe pagina produsului care va place, puteti observa butonul „cumparati” si faceti clic pe el. Dupa aceea, pe ecran apare o „fereastra”, unde trebuie sa introduceti adresa de livrare, posta, numele si numarul de telefon. Va rugam sa retineti ca prima linie a formularului trebuie sa contina numele produsului dvs.
Sub denumirea produsului, puteti observa costul acestuia, care se poate modifica in functie de cate bucati de patine veti achizitiona. Pentru a cumpara mai mult de o rampa sub linie cu costul marfurilor, puteti face clic pe plus, care va creste comanda cu o unitate. Pentru a reduce ordinea, ar trebui sa faceti clic pe minus. Dupa ce ati completat formularul, faceti clic pe cuvantul „trimite”.
Atunci ar trebui sa va asteptati la un apel de la manager care va va confirma comanda. In plus, vi se va intreba daca doriti sa aranjati transportul gratuit sau sa utilizati functia de auto-ridicare. Dupa ce ati discutat toate detaliile cu managerul, va va fi trimis un curier cu bunurile dvs., pentru care puteti plati la sosirea curierului.

Magazinul nostru efectueaza comenzi zilnic si non-stop. De aceea, daca decideti sa achizitionati roti, ulei de motor sau o baterie, il putem livra chiar si in cea mai profunda noapte. In ceea ce priveste livrarea pe zi, aceasta se efectueaza imediat ce sosesc comenzile.
Pentru a aranja livrarea, veti avea nevoie literalmente de cinci minute din timpul dvs. Mai intai, trebuie sa decideti asupra produsului pe care doriti sa il achizitionati. In al doilea rand, trebuie sa decideti asupra metodei de comunicare, deoarece oferim trei optiuni: un apel independent, un ordin de apel si o scrisoare prin posta.
Dupa ce ati decis metoda de comunicare, va trebui sa mentionati in mesajul dvs. ca doriti sa aranjati livrarea. Consultantul va poate intreba la ce ora va va fi cel mai convenabil sa primiti bunurile. Dupa ce vorbiti cu un consultant, trebuie doar sa asteptati.
De asemenea, este important sa retineti ca, daca doriti sa nu asteptati livrarea, ci sa ridicati singuri marfa, atunci oferim o functie de auto-ridicare. Pentru a face acest lucru, ar trebui sa formati numarul de telefon indicat pe site, sa discutati ora si ziua si sa aflati si adresa de unde puteti prelua comanda.
Va reamintim ca asiguram livrarea in Chisinau absolut gratuit. Curierii nostri va vor contacta gratuit, chiar daca locuiti in cel mai indepartat cartier al capitalei.

Absolut fiecare panta care poate fi achizitionata in magazinul nostru online este acoperita de o garantie de un an de la producatorul marcii. Dar cardul de garantie va fi valabil numai daca gasiti un defect de fabricatie si ati utilizat masina in conformitate cu recomandarile si regulile. Garantia incepe din prima zi de cumparare a anvelopelor.
In plus fata de garantia din fabrica, oferim o optiune de returnare, care poate fi efectuata in primele doua saptamani. In acest caz, aveti dreptul de a refuza produsul achizitionat sau de a schimba cu un alt model, dimensiune etc.
Dupa achizitionarea marfii, fiecare cumparator trebuie sa inspecteze in mod independent anvelopele pentru defecte vizuale si, in acest caz, sa solicite altele. Daca cumparatorul refuza sa inspecteze bunurile si semneaza bonul de vanzare, atunci Anvelopemoldova nu este responsabila pentru aparitia ulterioara.
Principalele conditii pentru returnarea patinelor sunt: ​​cum puteti informa managerul in prealabil ca ati observat un defect de fabricatie si ati dori sa reveniti in garantie; la intoarcere, infasurati anvelopele in ambalaje si faceti-le sa arate bine; este obligatoriu sa aveti o chitanta si un card de garantie.
Puteti gasi informatii mai detaliate in sectiunea „conditii de garantie”.

Calitate inalta
Oferim o gama larga de produse de marcă si de inalta calitate pentru orice tip si marca de masina.
Preturi mici
Aici veti gasiti produse de marca la cele mai mici prețuri care se gasesc doar in Chișinau.
Livrare rapida
Oferim livrare gratuita si rapida de luni pana duminica in orice zona a capitalei noastre.
Lucram 24/7
Lucram zilnic 24/7, deci cu noi puteti face o achiziție in orice moment.