Total Quartz Ineo MC3 5W-30 1L

262 MDL TOP SALE

Introduceti cantitatea

- +
Producator
Total
Vascozitatea uleiului
5W-30
Volum
1 л
Tip ulei
Sintetic
Tipul motorului
бензиновый или дизельный, четырехтактный

Asigurarea calitatii

A cumpara

Uleiul sintetic pentru automobile este prezentat pentru a fi utilizat in inimile clasei de mijloc ale masinii, care sunt adesea folosite in situatii foarte extreme si neobisnuite. Acest ulei Total Quartz Ineo MC3 5W-30 1L difera de uleiul semi-sintetic si mineral prin faptul ca cel ulei sintetic garanteaza un nivel mai eficient de functionare a motorului electric, ceea ce a facut posibila cresterea duratei de viata. La cercetarea uleiului, au fost utilizate cele mai noi modele si materiale de prima clasa, care au afectat semnificativ functionalitatea cu un rezultat excelent.


Lista avantajelor uleiului sintetic Total Quartz Ineo MC3 5W-30 1L
Dintre caracteristicile acestui model de lubrifiant, aceste puncte ar trebui indicate:

Isi indeplineste munca decent chiar si la cele mai reci temperaturi si conditii meteorologice dificile;

Este indicat pentru functionare atat pe motoare pe benzina, cat si pe motoare diesel. De aceea, modelul de insamantare pare meritat sa fie convenabil si multifunctional;

Elimina formarea multipla a straturilor reziduale din motor;

Ofera o lupta profesionala si excelenta impotriva supratensiunii momentane in situatii foarte proaste;

Uleiul este caracterizat de un consum foarte mic de deseuri. Drept urmare, multi proprietari de masini achizitioneaza acest ulei pentru masina lor, pentru a nu lua doar ulei de inalta calitate, ci si pentru a cumpara ulei cu o perioada extinsa de functionare, care nu va permite consumul activ de lubrifiant;

Perfect pentru soferii care au masini rapide si moderne, precum si tot felul de biciclete si motorete. Acest lucru este interpretat de faptul ca modelul prezentat al lubrifiantului reprezinta perfect toate calitatile sale, mentinandu-le chiar si la cele mai mari viteze;

Uleiul specificat contine o experienta indelungata, este punctul mentionat care fascineaza multi proprietari de masini, deoarece compania stie multe despre lubrifianti.


Este important sa retineti ca intreaga gama a companiei prezentate Total Quartz Ineo MC3 5W-30 1L are tot felul de certificate si contracte care arata ferm calitatea ambelor proprietati si calitatea creatiei pieselor auto. Tipul specificat de lubrifiant Total Quartz Ineo MC3 5W-30 1L va atrage orice sofer care cauta si adora uleiuri decente si dovedite.

Orice produs al magazinului nostru online poate fi cumparat in cateva clicuri. Pentru a face acest lucru, trebuie sa introduceti catalogul cu produsul de interes, sa cititi caracteristicile, caracteristicile si alte informatii. Mai departe pe pagina produsului care va place, puteti observa butonul „cumparati” si faceti clic pe el. Dupa aceea, pe ecran apare o „fereastra”, unde trebuie sa introduceti adresa de livrare, posta, numele si numarul de telefon. Va rugam sa retineti ca prima linie a formularului trebuie sa contina numele produsului dvs.
Sub denumirea produsului, puteti observa costul acestuia, care poate varia in functie de cate cutii de ulei veti achizitiona. Pentru a cumpara mai multe articole, sub linia cu costul produsului, puteti face clic pe plus, care va creste comanda cu o unitate. Pentru a reduce ordinea, ar trebui sa faceti clic pe minus. Dupa ce ati completat formularul, faceti clic pe cuvantul „trimite”.
Atunci ar trebui sa va asteptati la un apel de la manager care va va confirma comanda. In plus, vi se va intreba daca doriti sa aranjati transportul gratuit sau sa utilizati functia de auto-ridicare. Dupa ce ati discutat toate detaliile cu managerul, va va fi trimis un curier cu bunurile dvs., pentru care puteti plati la sosirea curierului.

Magazinul nostru efectueaza comenzi zilnic si non-stop. De aceea, daca decideti sa achizitionati roti, ulei de motor sau o baterie, il putem livra chiar si in cea mai profunda noapte. In ceea ce priveste livrarea pe zi, aceasta se efectueaza imediat ce sosesc comenzile.
Pentru a aranja livrarea, veti avea nevoie literalmente de cinci minute din timpul dvs. Mai intai, trebuie sa decideti asupra produsului pe care doriti sa il achizitionati. In al doilea rand, trebuie sa decideti asupra metodei de comunicare, deoarece oferim trei optiuni: un apel independent, un ordin de apel si o scrisoare prin posta.
Dupa ce ati decis metoda de comunicare, va trebui sa mentionati in mesajul dvs. ca doriti sa aranjati livrarea. Consultantul va poate intreba la ce ora va va fi cel mai convenabil sa primiti bunurile. Dupa ce vorbiti cu un consultant, trebuie doar sa asteptati.
De asemenea, este important sa retineti ca, daca doriti sa nu asteptati livrarea, ci sa ridicati singuri marfa, atunci oferim o functie de auto-ridicare. Pentru a face acest lucru, ar trebui sa formati numarul de telefon indicat pe site, sa discutati ora si ziua si sa aflati si adresa de unde puteti prelua comanda.
Va reamintim ca asiguram livrarea in Chisinau absolut gratuit. Curierii nostri va vor contacta gratuit, chiar daca locuiti in cel mai indepartat cartier al capitalei.

Absolut fiecare panta care poate fi achizitionata in magazinul nostru online este acoperita de o garantie de un an de la producatorul marcii. Dar cardul de garantie va fi valabil numai daca gasiti un defect de fabricatie si ati utilizat masina in conformitate cu recomandarile si regulile. Garantia incepe din prima zi de cumparare a anvelopelor.
In plus fata de garantia din fabrica, oferim o optiune de returnare, care poate fi efectuata in primele doua saptamani. In acest caz, aveti dreptul de a refuza produsul achizitionat sau de a schimba cu un alt model, dimensiune etc.
Dupa achizitionarea marfii, fiecare cumparator trebuie sa inspecteze in mod independent anvelopele pentru defecte vizuale si, in acest caz, sa solicite altele. Daca cumparatorul refuza sa inspecteze bunurile si semneaza bonul de vanzare, atunci Anvelopemoldova nu este responsabila pentru aparitia ulterioara.
Principalele conditii pentru returnarea patinelor sunt: ​​cum puteti informa managerul in prealabil ca ati observat un defect de fabricatie si ati dori sa reveniti in garantie; la intoarcere, infasurati anvelopele in ambalaje si faceti-le sa arate bine; este obligatoriu sa aveti o chitanta si un card de garantie.
Puteti gasi informatii mai detaliate in sectiunea „conditii de garantie”.

Calitate inalta
Oferim o gama larga de produse de marcă si de inalta calitate pentru orice tip si marca de masina.
Preturi mici
Aici veti gasiti produse de marca la cele mai mici prețuri care se gasesc doar in Chișinau.
Livrare rapida
Oferim livrare gratuita si rapida de luni pana duminica in orice zona a capitalei noastre.
Lucram 24/7
Lucram zilnic 24/7, deci cu noi puteti face o achiziție in orice moment.