ZIC X3000 10W-30

202 MDLTOP SALE

Introduceti cantitatea

- +
Producator
Zic
Vascozitatea uleiului
10W-30
Volum
4L
Tip ulei
Semi sintetic
Tipul motorului
Бензин, Дизель

Asigurarea calitatii

A cumpara

Lubrifiantul semisintetic auto este prezentat pentru utilizare in orice inima a unei masini care nu este utilizat in tarile in care cel mai mic grad de caldura se gaseste foarte des. Acest lucru se datoreaza faptului ca lubrifiantul ZIC X3000 10W-30 este atent la temperaturile mai scazute, deoarece in conditiile meteorologice specificate, lubrifiantul va expune atat masina, cat si soferul si alti soferi. Pe aceasta baza, cercetatorii recomanda cu incredere utilizarea componentelor auto importante, concentrandu-se pe liniile directoare ale producatorului.


Lista caracteristicilor uleiului sintetic ZIC X3000 10W-30
Modelul de lubrifiant mentionat anterior are o lista larga de avantaje care ar trebui mentionate in acest loc:

Uleiul semi-sintetic se caracterizeaza printr-un serviciu excelent la toate motoarele care sunt utilizate conform intentiilor de la producatorii care solicita sa aiba in vedere vremea favorabila. In acest caz, lubrifiantul demonstreaza in mod corespunzator toate punctele forte personale si asa mai departe;

Ofera protectie de inalta calitate a pieselor motorului impotriva oboselii puternice si nu numai. A fost posibil sa se realizeze atat de bune realizari cu ajutorul unei cantitati mari de impuritati in formula lubrifiantului;

Supravietuire sigura la curentii oxidativi. Prin neutralizarea procesului acid, acest model este foarte solicitat in toate centrele si magazinele de masini;

Se remarca prin practicitatea mare a motorinei datorita interactiunii minime a pieselor auto, cu atat mai putin se foloseste orice combustibil;

O conexiune excelenta cu diferite tipuri de structuri de curatare. Modelul specificat include mai putin fosfor, sulf, saruri;

Un avantaj important al modelului de ulei prezentat este ca, chiar si la cele mai scazute temperaturi, orice masina va porni fara nicio problema;

Modelul mentionat de ulei ZIC X3000 10W-30 este remarcat in mod meritat ca fiind versatil, deoarece uleiul semi-sintetic este ideal pentru motoarele care functioneaza pe benzina si motorina;


La fabricarea uleiului ZIC X3000 10W-30, dezvoltatorii au folosit tehnologii moderne, moderne, profesionale si particule chimice, care au afectat in mod semnificativ starea, performanta, durata de viata si calitatea. Acest lubrifiant are o cerere semnificativa, deoarece acest model include caracteristici demne care au facut ca diferiti soferi sa se indragosteasca.

Orice produs al magazinului nostru online poate fi cumparat in cateva clicuri. Pentru a face acest lucru, trebuie sa introduceti catalogul cu produsul de interes, sa cititi caracteristicile, caracteristicile si alte informatii. Mai departe pe pagina produsului care va place, puteti observa butonul „cumparati” si faceti clic pe el. Dupa aceea, pe ecran apare o „fereastra”, unde trebuie sa introduceti adresa de livrare, posta, numele si numarul de telefon. Va rugam sa retineti ca prima linie a formularului trebuie sa contina numele produsului dvs.
Sub denumirea produsului, puteti observa costul acestuia, care poate varia in functie de cate cutii de ulei veti achizitiona. Pentru a cumpara mai multe articole, sub linia cu costul produsului, puteti face clic pe plus, care va creste comanda cu o unitate. Pentru a reduce ordinea, ar trebui sa faceti clic pe minus. Dupa ce ati completat formularul, faceti clic pe cuvantul „trimite”.
Atunci ar trebui sa va asteptati la un apel de la manager care va va confirma comanda. In plus, vi se va intreba daca doriti sa aranjati transportul gratuit sau sa utilizati functia de auto-ridicare. Dupa ce ati discutat toate detaliile cu managerul, va va fi trimis un curier cu bunurile dvs., pentru care puteti plati la sosirea curierului.

Magazinul nostru efectueaza comenzi zilnic si non-stop. De aceea, daca decideti sa achizitionati roti, ulei de motor sau o baterie, il putem livra chiar si in cea mai profunda noapte. In ceea ce priveste livrarea pe zi, aceasta se efectueaza imediat ce sosesc comenzile.
Pentru a aranja livrarea, veti avea nevoie literalmente de cinci minute din timpul dvs. Mai intai, trebuie sa decideti asupra produsului pe care doriti sa il achizitionati. In al doilea rand, trebuie sa decideti asupra metodei de comunicare, deoarece oferim trei optiuni: un apel independent, un ordin de apel si o scrisoare prin posta.
Dupa ce ati decis metoda de comunicare, va trebui sa mentionati in mesajul dvs. ca doriti sa aranjati livrarea. Consultantul va poate intreba la ce ora va va fi cel mai convenabil sa primiti bunurile. Dupa ce vorbiti cu un consultant, trebuie doar sa asteptati.
De asemenea, este important sa retineti ca, daca doriti sa nu asteptati livrarea, ci sa ridicati singuri marfa, atunci oferim o functie de auto-ridicare. Pentru a face acest lucru, ar trebui sa formati numarul de telefon indicat pe site, sa discutati ora si ziua si sa aflati si adresa de unde puteti prelua comanda.
Va reamintim ca asiguram livrarea in Chisinau absolut gratuit. Curierii nostri va vor contacta gratuit, chiar daca locuiti in cel mai indepartat cartier al capitalei.

Absolut fiecare panta care poate fi achizitionata in magazinul nostru online este acoperita de o garantie de un an de la producatorul marcii. Dar cardul de garantie va fi valabil numai daca gasiti un defect de fabricatie si ati utilizat masina in conformitate cu recomandarile si regulile. Garantia incepe din prima zi de cumparare a anvelopelor.
In plus fata de garantia din fabrica, oferim o optiune de returnare, care poate fi efectuata in primele doua saptamani. In acest caz, aveti dreptul de a refuza produsul achizitionat sau de a schimba cu un alt model, dimensiune etc.
Dupa achizitionarea marfii, fiecare cumparator trebuie sa inspecteze in mod independent anvelopele pentru defecte vizuale si, in acest caz, sa solicite altele. Daca cumparatorul refuza sa inspecteze bunurile si semneaza bonul de vanzare, atunci Anvelopemoldova nu este responsabila pentru aparitia ulterioara.
Principalele conditii pentru returnarea patinelor sunt: ​​cum puteti informa managerul in prealabil ca ati observat un defect de fabricatie si ati dori sa reveniti in garantie; la intoarcere, infasurati anvelopele in ambalaje si faceti-le sa arate bine; este obligatoriu sa aveti o chitanta si un card de garantie.
Puteti gasi informatii mai detaliate in sectiunea „conditii de garantie”.

Calitate inalta
Oferim o gama larga de produse de marcă si de inalta calitate pentru orice tip si marca de masina.
Preturi mici
Aici veti gasiti produse de marca la cele mai mici prețuri care se gasesc doar in Chișinau.
Livrare rapida
Oferim livrare gratuita si rapida de luni pana duminica in orice zona a capitalei noastre.
Lucram 24/7
Lucram zilnic 24/7, deci cu noi puteti face o achiziție in orice moment.