10W-40 Castrol Magnatec A3/B4 1L

258 MDLTOP SALE

Introduceti cantitatea

- +
Producator
Castrol
Vascozitatea uleiului
10W-40
Volum
1L
Tip ulei
Semi sintetic
Tipul motorului
Бензин, Дизель

Asigurarea calitatii

A cumpara

Un lubrifiant semi-sintetic pentru motoare a fost propus pentru a fi utilizat in diferite motoare care nu sunt utilizate in orase, unde exista adesea un grad minus de caldura in afara ferestrei. Acest lucru este argumentat de faptul ca grasimea 10W-40 Castrol Magnatec A3/ B4 se teme de temperaturile sub zero, deoarece in astfel de conditii, uleiul va inlocui doar atat masina, cat si soferul si ceilalti soferi. Din acest motiv, producatorii sugereaza cu incredere practicarea elementelor de baza auto, concentrandu-se pe instructiunile producatorului.


Lista avantajelor uleiului sintetic 10W-40 Castrol Magnatec A3/ B4
Modelul de ulei mentionat are un catalog larg de avantaje pe care este logic sa le mentionam in locul de mai jos:

Lubrifiantul semisintetic se remarca prin serviciul sau uimitor in orice motor care functioneaza pe baza recomandarilor dezvoltatorilor care recomanda sa ia in considerare vremea potrivita. In acest caz, uleiul marcheaza perfect toate punctele forte personale si asa mai departe;

Ofera protectie pe termen lung a pieselor motorului de oboseala fulgerului si multe altele. Pentru a obtine acest tip de succes demn s-a obtinut cu ajutorul mai multor aditivi in amestecul de lubrifianti;

Rezistenta decenta la procesele oxidative termice. Datorita neutralizarii actiunii acidului, modelul prezentat se distinge printr-o cerere populara in diverse centre de transport si magazine;

Difera intr-o economie de combustibil destul de mare datorita interactiunii reduse a pieselor motorului, se foloseste mult mai putin combustibil;

Conexiune perfecta cu orice structura de curatare. Modelul specificat include o cantitate mai mica de luminoform, diverse minerale, saruri;

Un punct important al acestui model de ulei este ca, chiar si la temperaturi geroase, orice vehicul va porni fara o singura problema;

Modelul mentionat anterior de ulei Castrol Magnatec A3/ B4 de 10W-40 se remarca meritat ca fiind versatil, deoarece uleiul semi-sintetic este excelent pentru motoarele care functioneaza pe benzina si diesel;


La crearea uleiului Castrol Magnatec A3/ B4 de 10W-40, expertii au folosit cele mai noi tehnologii si elemente de ultima generatie, unice, care au un impact mai mare asupra structurii, performantei, duratei de viata si calitatii. Lubrifiantul prezentat este foarte solicitat, deoarece acest model are proprietati de prima clasa, care au vrajit diversi soferi.

Orice produs al magazinului nostru online poate fi cumparat in cateva clicuri. Pentru a face acest lucru, trebuie sa introduceti catalogul cu produsul de interes, sa cititi caracteristicile, caracteristicile si alte informatii. Mai departe pe pagina produsului care va place, puteti observa butonul „cumparati” si faceti clic pe el. Dupa aceea, pe ecran apare o „fereastra”, unde trebuie sa introduceti adresa de livrare, posta, numele si numarul de telefon. Va rugam sa retineti ca prima linie a formularului trebuie sa contina numele produsului dvs.
Sub denumirea produsului, puteti observa costul acestuia, care poate varia in functie de cate cutii de ulei veti achizitiona. Pentru a cumpara mai multe articole, sub linia cu costul produsului, puteti face clic pe plus, care va creste comanda cu o unitate. Pentru a reduce ordinea, ar trebui sa faceti clic pe minus. Dupa ce ati completat formularul, faceti clic pe cuvantul „trimite”.
Atunci ar trebui sa va asteptati la un apel de la manager care va va confirma comanda. In plus, vi se va intreba daca doriti sa aranjati transportul gratuit sau sa utilizati functia de auto-ridicare. Dupa ce ati discutat toate detaliile cu managerul, va va fi trimis un curier cu bunurile dvs., pentru care puteti plati la sosirea curierului.

Magazinul nostru efectueaza comenzi zilnic si non-stop. De aceea, daca decideti sa achizitionati roti, ulei de motor sau o baterie, il putem livra chiar si in cea mai profunda noapte. In ceea ce priveste livrarea pe zi, aceasta se efectueaza imediat ce sosesc comenzile.
Pentru a aranja livrarea, veti avea nevoie literalmente de cinci minute din timpul dvs. Mai intai, trebuie sa decideti asupra produsului pe care doriti sa il achizitionati. In al doilea rand, trebuie sa decideti asupra metodei de comunicare, deoarece oferim trei optiuni: un apel independent, un ordin de apel si o scrisoare prin posta.
Dupa ce ati decis metoda de comunicare, va trebui sa mentionati in mesajul dvs. ca doriti sa aranjati livrarea. Consultantul va poate intreba la ce ora va va fi cel mai convenabil sa primiti bunurile. Dupa ce vorbiti cu un consultant, trebuie doar sa asteptati.
De asemenea, este important sa retineti ca, daca doriti sa nu asteptati livrarea, ci sa ridicati singuri marfa, atunci oferim o functie de auto-ridicare. Pentru a face acest lucru, ar trebui sa formati numarul de telefon indicat pe site, sa discutati ora si ziua si sa aflati si adresa de unde puteti prelua comanda.
Va reamintim ca asiguram livrarea in Chisinau absolut gratuit. Curierii nostri va vor contacta gratuit, chiar daca locuiti in cel mai indepartat cartier al capitalei.

Absolut fiecare panta care poate fi achizitionata in magazinul nostru online este acoperita de o garantie de un an de la producatorul marcii. Dar cardul de garantie va fi valabil numai daca gasiti un defect de fabricatie si ati utilizat masina in conformitate cu recomandarile si regulile. Garantia incepe din prima zi de cumparare a anvelopelor.
In plus fata de garantia din fabrica, oferim o optiune de returnare, care poate fi efectuata in primele doua saptamani. In acest caz, aveti dreptul de a refuza produsul achizitionat sau de a schimba cu un alt model, dimensiune etc.
Dupa achizitionarea marfii, fiecare cumparator trebuie sa inspecteze in mod independent anvelopele pentru defecte vizuale si, in acest caz, sa solicite altele. Daca cumparatorul refuza sa inspecteze bunurile si semneaza bonul de vanzare, atunci Anvelopemoldova nu este responsabila pentru aparitia ulterioara.
Principalele conditii pentru returnarea patinelor sunt: ​​cum puteti informa managerul in prealabil ca ati observat un defect de fabricatie si ati dori sa reveniti in garantie; la intoarcere, infasurati anvelopele in ambalaje si faceti-le sa arate bine; este obligatoriu sa aveti o chitanta si un card de garantie.
Puteti gasi informatii mai detaliate in sectiunea „conditii de garantie”.

Calitate inalta
Oferim o gama larga de produse de marcă si de inalta calitate pentru orice tip si marca de masina.
Preturi mici
Aici veti gasiti produse de marca la cele mai mici prețuri care se gasesc doar in Chișinau.
Livrare rapida
Oferim livrare gratuita si rapida de luni pana duminica in orice zona a capitalei noastre.
Lucram 24/7
Lucram zilnic 24/7, deci cu noi puteti face o achiziție in orice moment.