10W-40 Elf Evolution 700 STI

328 MDLTOP SALE

Introduceti cantitatea

- +
Producator
Elf
Vascozitatea uleiului
10W-40
Volum
4L
Tip ulei
Semi sintetic
Tipul motorului
Motorina

Asigurarea calitatii

A cumpara

Uleiul semi-sintetic pentru automobile este prezentat pentru functionarea in motoare modernizate care nu sunt utilizate in zone in care temperaturile inghetate se gasesc adesea pe termometru. Acest lucru se explica prin faptul ca lubrifiantul 10W-40 Elf Evolution 700 STI este atent la temperaturile de iarna, intrucat in ​​aceste conditii, uleiul nu va face decat sa puna in pericol masina si soferul si ceilalti soferi. Avand in vedere acest lucru, producatorii recomanda cu tarie practicarea unor produse auto semnificative, concentrandu-se pe indicatiile dezvoltatorului.


O lista de caracteristici ale uleiului sintetic 10W-40 Elf Evolution 700 STI
Modelul mentionat al lubrifiantului se caracterizeaza printr-un catalog imens de avantaje, care sunt importante de mentionat in urmatorul loc:

Uleiul semi-sintetic se remarca prin performantele sale de prima clasa in orice tip de motor care functioneaza conform intentiei creatorilor care recomanda sa tina cont de vremea potrivita. In acest caz, lubrifiantul marcheaza corect toate proprietatile functionale personale si asa mai departe;

Ofera protectie completa a elementelor motorului impotriva uzurii temporale si mult mai mult. Acest tip de rezultate excelente a fost obtinut datorita numarului mare de elemente din compozitia lubrifiantului;

Supravietuire semnificativa la operatiile de oxidare a combustibilului. Datorita distrugerii procesului acid, modelul prezentat are o cerere populara in fiecare centru de transport si magazin;

Difera in ceea ce priveste practicitatea semnificativa a benzinei datorita interactiunii reduse a pieselor auto, se utilizeaza combustibili mult mai putini;

Interconectare adecvata cu diverse sisteme de curatare. Modelul mentionat are o cantitate mica de luminoform, diverse minerale, sulfati;

Principalul avantaj al modelului de ulei prezentat este ca, chiar si la temperaturi geroase, orice masina va porni fara nicio problema;

Modelul mentionat de ulei 10W-40 Elf Evolution 700 STI este indicat pe buna dreptate ca fiind versatil, deoarece uleiul semisintetic este potrivit pentru motoarele care functioneaza pe benzina si motorina;


In productia de ulei 10W-40 Elf Evolution 700 STI, dezvoltatorii au folosit tehnologii moderne si de inalta calitate, unice si particule chimice care au avut un efect suficient asupra structurii, functionalitatii, duratei de viata si nivelului de vascozitate. Uleiul prezentat are o cerere semnificativa, pentru motivul ca acest model are calitati de inalta clasa, ceea ce a uimit multi soferi.

Orice produs al magazinului nostru online poate fi cumparat in cateva clicuri. Pentru a face acest lucru, trebuie sa introduceti catalogul cu produsul de interes, sa cititi caracteristicile, caracteristicile si alte informatii. Mai departe pe pagina produsului care va place, puteti observa butonul „cumparati” si faceti clic pe el. Dupa aceea, pe ecran apare o „fereastra”, unde trebuie sa introduceti adresa de livrare, posta, numele si numarul de telefon. Va rugam sa retineti ca prima linie a formularului trebuie sa contina numele produsului dvs.
Sub denumirea produsului, puteti observa costul acestuia, care poate varia in functie de cate cutii de ulei veti achizitiona. Pentru a cumpara mai multe articole, sub linia cu costul produsului, puteti face clic pe plus, care va creste comanda cu o unitate. Pentru a reduce ordinea, ar trebui sa faceti clic pe minus. Dupa ce ati completat formularul, faceti clic pe cuvantul „trimite”.
Atunci ar trebui sa va asteptati la un apel de la manager care va va confirma comanda. In plus, vi se va intreba daca doriti sa aranjati transportul gratuit sau sa utilizati functia de auto-ridicare. Dupa ce ati discutat toate detaliile cu managerul, va va fi trimis un curier cu bunurile dvs., pentru care puteti plati la sosirea curierului.

Magazinul nostru efectueaza comenzi zilnic si non-stop. De aceea, daca decideti sa achizitionati roti, ulei de motor sau o baterie, il putem livra chiar si in cea mai profunda noapte. In ceea ce priveste livrarea pe zi, aceasta se efectueaza imediat ce sosesc comenzile.
Pentru a aranja livrarea, veti avea nevoie literalmente de cinci minute din timpul dvs. Mai intai, trebuie sa decideti asupra produsului pe care doriti sa il achizitionati. In al doilea rand, trebuie sa decideti asupra metodei de comunicare, deoarece oferim trei optiuni: un apel independent, un ordin de apel si o scrisoare prin posta.
Dupa ce ati decis metoda de comunicare, va trebui sa mentionati in mesajul dvs. ca doriti sa aranjati livrarea. Consultantul va poate intreba la ce ora va va fi cel mai convenabil sa primiti bunurile. Dupa ce vorbiti cu un consultant, trebuie doar sa asteptati.
De asemenea, este important sa retineti ca, daca doriti sa nu asteptati livrarea, ci sa ridicati singuri marfa, atunci oferim o functie de auto-ridicare. Pentru a face acest lucru, ar trebui sa formati numarul de telefon indicat pe site, sa discutati ora si ziua si sa aflati si adresa de unde puteti prelua comanda.
Va reamintim ca asiguram livrarea in Chisinau absolut gratuit. Curierii nostri va vor contacta gratuit, chiar daca locuiti in cel mai indepartat cartier al capitalei.

Absolut fiecare panta care poate fi achizitionata in magazinul nostru online este acoperita de o garantie de un an de la producatorul marcii. Dar cardul de garantie va fi valabil numai daca gasiti un defect de fabricatie si ati utilizat masina in conformitate cu recomandarile si regulile. Garantia incepe din prima zi de cumparare a anvelopelor.
In plus fata de garantia din fabrica, oferim o optiune de returnare, care poate fi efectuata in primele doua saptamani. In acest caz, aveti dreptul de a refuza produsul achizitionat sau de a schimba cu un alt model, dimensiune etc.
Dupa achizitionarea marfii, fiecare cumparator trebuie sa inspecteze in mod independent anvelopele pentru defecte vizuale si, in acest caz, sa solicite altele. Daca cumparatorul refuza sa inspecteze bunurile si semneaza bonul de vanzare, atunci Anvelopemoldova nu este responsabila pentru aparitia ulterioara.
Principalele conditii pentru returnarea patinelor sunt: ​​cum puteti informa managerul in prealabil ca ati observat un defect de fabricatie si ati dori sa reveniti in garantie; la intoarcere, infasurati anvelopele in ambalaje si faceti-le sa arate bine; este obligatoriu sa aveti o chitanta si un card de garantie.
Puteti gasi informatii mai detaliate in sectiunea „conditii de garantie”.

Calitate inalta
Oferim o gama larga de produse de marcă si de inalta calitate pentru orice tip si marca de masina.
Preturi mici
Aici veti gasiti produse de marca la cele mai mici prețuri care se gasesc doar in Chișinau.
Livrare rapida
Oferim livrare gratuita si rapida de luni pana duminica in orice zona a capitalei noastre.
Lucram 24/7
Lucram zilnic 24/7, deci cu noi puteti face o achiziție in orice moment.