10W40 Castrol GTX

737 MDLTOP SALE

Introduceti cantitatea

- +
Producator
Castrol
Vascozitatea uleiului
10W-40
Volum
5L
Tip ulei
Semi sintetic
Tipul motorului
Бензин, Дизель

Asigurarea calitatii

A cumpara

Uleiul de motor semi-sintetic a fost propus pentru utilizare in inimile de masini modernizate care nu sunt utilizate in zone in care temperaturile sub zero sunt adesea gasite pe termometru. Acest lucru se datoreaza faptului ca lubrifiantul 10W40 Castrol GTX se teme de temperaturile de iarna, deoarece in aceste situatii, lubrifiantul va expune atat masina, cat si soferul si alti soferi. Pe aceasta baza, expertii recomanda cu tarie utilizarea unor produse auto importante, concentrandu-se pe instructiunile producatorului.


Lista avantajelor uleiului sintetic 10W40 Castrol GTX
Acest model de lubrifiant are o lista semnificativa de avantaje care sunt importante de remarcat in acest loc:

Un lubrifiant semi-sintetic este definit de un serviciu de prima clasa in orice motor care este utilizat in scopul propus de catre dezvoltatori care recomanda sa reziste conditiilor potrivite. In acest caz, lubrifiantul reprezinta corect toate capacitatile sale si asa mai departe;

Pastreaza protectia pe termen lung a pieselor masinii impotriva oboselii tempo si multe altele. Pentru a obtine rezultate atat de decente, a aparut cu ajutorul diferitelor elemente intr-un amestec de lubrifiant;

Stabilitate sigura impotriva proceselor oxidative. Prin neutralizarea actiunii acidului, modelul mentionat se caracterizeaza printr-o cerere populara in toate centrele si magazinele de masini;

Se caracterizeaza printr-o moderare mare a benzinei datorita interactiunii minime a pieselor auto, se consuma mult mai putin combustibil;

Compatibilitate uimitoare cu diverse sisteme de curatare. Modelul prezentat contine o cantitate minima de fosfor, sulf, saruri;

Principalul avantaj al acestui model de ulei este ca, chiar si la temperaturi mai scazute, absolut orice vehicul va porni fara nicio problema;

Modelul prezentat al uleiului 10W40 Castrol GTX este considerat meritat ca fiind universal, deoarece uleiul semisintetic este potrivit pentru inimile masinilor care efectueaza service pe benzina si motorina;

La crearea uleiului 10W40 Castrol GTX, expertii au folosit cele mai noi tehnologii si elemente profesionale de inalta calitate, care au avut suficient impact asupra structurii, performantei, rezistentei la uzura si calitatii. Uleiul specificat este foarte solicitat, deoarece acest model are cele mai bune calitati, ceea ce i-a impresionat pe cei mai multi soferi.

Orice produs al magazinului nostru online poate fi cumparat in cateva clicuri. Pentru a face acest lucru, trebuie sa introduceti catalogul cu produsul de interes, sa cititi caracteristicile, caracteristicile si alte informatii. Mai departe pe pagina produsului care va place, puteti observa butonul „cumparati” si faceti clic pe el. Dupa aceea, pe ecran apare o „fereastra”, unde trebuie sa introduceti adresa de livrare, posta, numele si numarul de telefon. Va rugam sa retineti ca prima linie a formularului trebuie sa contina numele produsului dvs.
Sub denumirea produsului, puteti observa costul acestuia, care poate varia in functie de cate cutii de ulei veti achizitiona. Pentru a cumpara mai multe articole, sub linia cu costul produsului, puteti face clic pe plus, care va creste comanda cu o unitate. Pentru a reduce ordinea, ar trebui sa faceti clic pe minus. Dupa ce ati completat formularul, faceti clic pe cuvantul „trimite”.
Atunci ar trebui sa va asteptati la un apel de la manager care va va confirma comanda. In plus, vi se va intreba daca doriti sa aranjati transportul gratuit sau sa utilizati functia de auto-ridicare. Dupa ce ati discutat toate detaliile cu managerul, va va fi trimis un curier cu bunurile dvs., pentru care puteti plati la sosirea curierului.

Magazinul nostru efectueaza comenzi zilnic si non-stop. De aceea, daca decideti sa achizitionati roti, ulei de motor sau o baterie, il putem livra chiar si in cea mai profunda noapte. In ceea ce priveste livrarea pe zi, aceasta se efectueaza imediat ce sosesc comenzile.
Pentru a aranja livrarea, veti avea nevoie literalmente de cinci minute din timpul dvs. Mai intai, trebuie sa decideti asupra produsului pe care doriti sa il achizitionati. In al doilea rand, trebuie sa decideti asupra metodei de comunicare, deoarece oferim trei optiuni: un apel independent, un ordin de apel si o scrisoare prin posta.
Dupa ce ati decis metoda de comunicare, va trebui sa mentionati in mesajul dvs. ca doriti sa aranjati livrarea. Consultantul va poate intreba la ce ora va va fi cel mai convenabil sa primiti bunurile. Dupa ce vorbiti cu un consultant, trebuie doar sa asteptati.
De asemenea, este important sa retineti ca, daca doriti sa nu asteptati livrarea, ci sa ridicati singuri marfa, atunci oferim o functie de auto-ridicare. Pentru a face acest lucru, ar trebui sa formati numarul de telefon indicat pe site, sa discutati ora si ziua si sa aflati si adresa de unde puteti prelua comanda.
Va reamintim ca asiguram livrarea in Chisinau absolut gratuit. Curierii nostri va vor contacta gratuit, chiar daca locuiti in cel mai indepartat cartier al capitalei.

Absolut fiecare panta care poate fi achizitionata in magazinul nostru online este acoperita de o garantie de un an de la producatorul marcii. Dar cardul de garantie va fi valabil numai daca gasiti un defect de fabricatie si ati utilizat masina in conformitate cu recomandarile si regulile. Garantia incepe din prima zi de cumparare a anvelopelor.
In plus fata de garantia din fabrica, oferim o optiune de returnare, care poate fi efectuata in primele doua saptamani. In acest caz, aveti dreptul de a refuza produsul achizitionat sau de a schimba cu un alt model, dimensiune etc.
Dupa achizitionarea marfii, fiecare cumparator trebuie sa inspecteze in mod independent anvelopele pentru defecte vizuale si, in acest caz, sa solicite altele. Daca cumparatorul refuza sa inspecteze bunurile si semneaza bonul de vanzare, atunci Anvelopemoldova nu este responsabila pentru aparitia ulterioara.
Principalele conditii pentru returnarea patinelor sunt: ​​cum puteti informa managerul in prealabil ca ati observat un defect de fabricatie si ati dori sa reveniti in garantie; la intoarcere, infasurati anvelopele in ambalaje si faceti-le sa arate bine; este obligatoriu sa aveti o chitanta si un card de garantie.
Puteti gasi informatii mai detaliate in sectiunea „conditii de garantie”.

Calitate inalta
Oferim o gama larga de produse de marcă si de inalta calitate pentru orice tip si marca de masina.
Preturi mici
Aici veti gasiti produse de marca la cele mai mici prețuri care se gasesc doar in Chișinau.
Livrare rapida
Oferim livrare gratuita si rapida de luni pana duminica in orice zona a capitalei noastre.
Lucram 24/7
Lucram zilnic 24/7, deci cu noi puteti face o achiziție in orice moment.