5W40 ELF Evolution 900 SXR

24 430 MDLTOP SALE

Introduceti cantitatea

- +
Producator
Elf
Vascozitatea uleiului
5W-30
Volum
208L
Tip ulei
Sintetic
Tipul motorului
Motorina

Asigurarea calitatii

A cumpara

Uleiul sintetic pentru automobile este prezentat pentru functionarea in motoare moderne, care sunt adesea utilizate in circumstante destul de periculoase si dificile. Lubrifiantul prezentat 5W40 ELF Evolution 900 SXR difera de lubrifiantii semisintetici si minerali prin faptul ca sinteticul garanteaza un nivel mult mai mare de actiune a motorului, ceea ce asigura o crestere a duratei de functionare. La implementarea celui mai nou ulei utilizat, au fost testate unitati si elemente, care sunt mai multe si au influentat lucrarea cu un rezultat excelent.


Lista de caracteristici a uleiului sintetic 5W40 ELF Evolution 900 SXR
Dintre avantajele modelului de ulei prezentat, merita mentionate urmatoarele puncte:

Functioneaza excelent chiar si la temperaturi semnificativ scazute si conditii meteorologice extreme;

Se pare ca a fost cheltuit, atat in ​​benzina, cat si in inimile diesel ale masinilor. Datorita acestui fapt, modelul mentionat pare, pe buna dreptate, sa fie semnificativ unic si cuprinzator;

Elimina orice formatiune de elemente inutile din inima masinii;
Creeaza o lupta profesionala si ideala de uzura activa in circumstante foarte dificile;

Lubrifiantul are un consum redus de ardere. Pe aceasta baza, multi soferi prefera aceste uleiuri pentru vehiculul dvs., pentru a cumpara nu numai un ulei profesional, ci un ulei cu o perioada de utilizare pe termen lung, care nu permite transferul activ al fluidului de lubrifiere;

Perfect pentru soferii care au masini ultra-rapide, populare, precum si diverse motociclete si ATV-uri. Se exprima prin faptul ca modelul prezentat de lubrifiant de lux prezinta toate caracteristicile, sprijinindu-le chiar si la cele mai periculoase viteze;

Uleiul include o bogata experienta, este mentionat la momentul interesat de multi dintre conducatorii auto, deoarece productia este orientata catre lubrifianti industriali.


Trebuie remarcat faptul ca toate produsele de acest brand 5W40 ELF Evolution 900 SXR diferite tipuri de certificate si contracte, care sunt siguri de calitatea produselor este functional si de fabricatie de calitate. Aceasta varianta a uleiului 5W40 ELF Evolution 900 SXR va atrage perfect orice soferi care cauta si adora uleiuri decente si dovedite.

Orice produs al magazinului nostru online poate fi cumparat in cateva clicuri. Pentru a face acest lucru, trebuie sa introduceti catalogul cu produsul de interes, sa cititi caracteristicile, caracteristicile si alte informatii. Mai departe pe pagina produsului care va place, puteti observa butonul „cumparati” si faceti clic pe el. Dupa aceea, pe ecran apare o „fereastra”, unde trebuie sa introduceti adresa de livrare, posta, numele si numarul de telefon. Va rugam sa retineti ca prima linie a formularului trebuie sa contina numele produsului dvs.
Sub denumirea produsului, puteti observa costul acestuia, care poate varia in functie de cate cutii de ulei veti achizitiona. Pentru a cumpara mai multe articole, sub linia cu costul produsului, puteti face clic pe plus, care va creste comanda cu o unitate. Pentru a reduce ordinea, ar trebui sa faceti clic pe minus. Dupa ce ati completat formularul, faceti clic pe cuvantul „trimite”.
Atunci ar trebui sa va asteptati la un apel de la manager care va va confirma comanda. In plus, vi se va intreba daca doriti sa aranjati transportul gratuit sau sa utilizati functia de auto-ridicare. Dupa ce ati discutat toate detaliile cu managerul, va va fi trimis un curier cu bunurile dvs., pentru care puteti plati la sosirea curierului.

Magazinul nostru efectueaza comenzi zilnic si non-stop. De aceea, daca decideti sa achizitionati roti, ulei de motor sau o baterie, il putem livra chiar si in cea mai profunda noapte. In ceea ce priveste livrarea pe zi, aceasta se efectueaza imediat ce sosesc comenzile.
Pentru a aranja livrarea, veti avea nevoie literalmente de cinci minute din timpul dvs. Mai intai, trebuie sa decideti asupra produsului pe care doriti sa il achizitionati. In al doilea rand, trebuie sa decideti asupra metodei de comunicare, deoarece oferim trei optiuni: un apel independent, un ordin de apel si o scrisoare prin posta.
Dupa ce ati decis metoda de comunicare, va trebui sa mentionati in mesajul dvs. ca doriti sa aranjati livrarea. Consultantul va poate intreba la ce ora va va fi cel mai convenabil sa primiti bunurile. Dupa ce vorbiti cu un consultant, trebuie doar sa asteptati.
De asemenea, este important sa retineti ca, daca doriti sa nu asteptati livrarea, ci sa ridicati singuri marfa, atunci oferim o functie de auto-ridicare. Pentru a face acest lucru, ar trebui sa formati numarul de telefon indicat pe site, sa discutati ora si ziua si sa aflati si adresa de unde puteti prelua comanda.
Va reamintim ca asiguram livrarea in Chisinau absolut gratuit. Curierii nostri va vor contacta gratuit, chiar daca locuiti in cel mai indepartat cartier al capitalei.

Absolut fiecare panta care poate fi achizitionata in magazinul nostru online este acoperita de o garantie de un an de la producatorul marcii. Dar cardul de garantie va fi valabil numai daca gasiti un defect de fabricatie si ati utilizat masina in conformitate cu recomandarile si regulile. Garantia incepe din prima zi de cumparare a anvelopelor.
In plus fata de garantia din fabrica, oferim o optiune de returnare, care poate fi efectuata in primele doua saptamani. In acest caz, aveti dreptul de a refuza produsul achizitionat sau de a schimba cu un alt model, dimensiune etc.
Dupa achizitionarea marfii, fiecare cumparator trebuie sa inspecteze in mod independent anvelopele pentru defecte vizuale si, in acest caz, sa solicite altele. Daca cumparatorul refuza sa inspecteze bunurile si semneaza bonul de vanzare, atunci Anvelopemoldova nu este responsabila pentru aparitia ulterioara.
Principalele conditii pentru returnarea patinelor sunt: ​​cum puteti informa managerul in prealabil ca ati observat un defect de fabricatie si ati dori sa reveniti in garantie; la intoarcere, infasurati anvelopele in ambalaje si faceti-le sa arate bine; este obligatoriu sa aveti o chitanta si un card de garantie.
Puteti gasi informatii mai detaliate in sectiunea „conditii de garantie”.

Calitate inalta
Oferim o gama larga de produse de marcă si de inalta calitate pentru orice tip si marca de masina.
Preturi mici
Aici veti gasiti produse de marca la cele mai mici prețuri care se gasesc doar in Chișinau.
Livrare rapida
Oferim livrare gratuita si rapida de luni pana duminica in orice zona a capitalei noastre.
Lucram 24/7
Lucram zilnic 24/7, deci cu noi puteti face o achiziție in orice moment.