A-Mega Premium 100Ah

1 890 MDL TOP SALE

Introduceti cantitatea

- +
Producator
A-Mega
Voltaj
12 V
Capacitate
100 Ah
Lungime
352 mm
Latime
175 mm
Inaltime
190 mm

Asigurarea calitatii

A cumpara

Aceasta marca de baterii reincarcabile este fabricata intr-o intreprindere straina moderna, unde se consuma nanotehnologia reala si chiar si ingineri excelenti si alti eruditi. Aceasta sursa de alimentare A-Mega Premium 100Ah este destul de des utilizata in majoritatea tarilor europene, deoarece elementul masinii a suferit numeroase studii si „torturi” pentru rezistenta, securitate energetica si functionalitate. Datorita faptului ca aceasta baterie demonstreaza in mod ideal capacitatile individuale, diferiti proprietari de masini o comanda numai. Sursa auto poate fi utilizata atat pentru autoturisme, cat si pentru vehicule grele. Principala dovada a ultra-fiabilitatii este existenta tratatelor, care povestesc conformitatea cu parametrii globali de siguranta. Nu este un secret faptul ca un acumulator termic de inalta calitate ar trebui sa aiba o capacitate crescuta si sa distribuie combustibilul catre structurile intregi ale vehiculului. Datorita acestui fapt, daca nu va deranjeaza sa gasiti o unitate de alimentare dovedita si foarte impecabila, va recomandam sa va concentrati asupra acumulatorului mentionat. Este recunoscut prin caracteristicile sale auto-tehnice ridicate, cu toate acestea inmultite cu durabilitatea sa.


O lista cu caracteristicile bateriei prezentate A-Mega Premium 100Ah

„Alimente” profesionale pentru intreaga „randunica de fier”;

Termen de utilizare extins;

Continut perfectionat;

Super calitate superioara;

Securitate incredintata;

Paritate favorabila a calitatii si tarifelor europene;

Rezistenta buna la macro-coroziune datorita elementelor modernizate;

Rezistenta incantatoare la temperaturi scazute;

Geometrie retea de succes;


Prin achizitionarea acestui acumulator de caldura A-Mega Premium 100Ah, sunteti proprietarul unei componente fiabile care va garanteaza o cursa durabila, practica si de lunga durata in masina dvs. Alegerea hranei pentru un prieten de fier este o actiune semnificativa, deoarece din aceasta functionarea completa a masinii si a altor dispozitive, care au nevoie constanta de aprovizionare decenta cu energie, vor fi la mila. In cazul in care nu sunteti constienti de produsul pe care sa ramaneti, atunci compania noastra este bucuroasa sa va recomande doua moduri. In primul caz, cititi instructiunile producatorului auto. Pe locul al doilea este sa ne conectam cu managerii nostri, care vor gasi cea mai buna baterie pentru dvs. in cateva minute. Nu are sens sa fim timizi, deoarece suntem bucurosi sa ne sprijinim soferii in orice moment si sa propunem elemente adecvate pentru vehiculele lor. La noi veti gasi cea mai diversa gama de acumulatoare auto cu functii profesionale, in plus la cele mai mici preturi. Luati modele practice pentru masina dvs. personala.

Orice produs al magazinului nostru online poate fi cumparat in cateva clicuri. Pentru a face acest lucru, trebuie sa introduceti catalogul cu produsul de interes, sa cititi caracteristicile, caracteristicile si alte informatii. Mai departe pe pagina produsului care va place, puteti observa butonul „cumparati” si faceti clic pe el. Dupa aceea, pe ecran apare o „fereastra”, unde trebuie sa introduceti adresa de livrare, posta, numele si numarul de telefon. Va rugam sa retineti ca prima linie a formularului trebuie sa contina numele produsului dvs.
Sub denumirea produsului, puteti observa costul acestuia, care poate varia in functie de cate cutii de ulei veti achizitiona. Pentru a cumpara mai multe articole, sub linia cu costul produsului, puteti face clic pe plus, care va creste comanda cu o unitate. Pentru a reduce ordinea, ar trebui sa faceti clic pe minus. Dupa ce ati completat formularul, faceti clic pe cuvantul „trimite”.
Atunci ar trebui sa va asteptati la un apel de la manager care va va confirma comanda. In plus, vi se va intreba daca doriti sa aranjati transportul gratuit sau sa utilizati functia de auto-ridicare. Dupa ce ati discutat toate detaliile cu managerul, va va fi trimis un curier cu bunurile dvs., pentru care puteti plati la sosirea curierului.

Magazinul nostru efectueaza comenzi zilnic si non-stop. De aceea, daca decideti sa achizitionati roti, ulei de motor sau o baterie, il putem livra chiar si in cea mai profunda noapte. In ceea ce priveste livrarea pe zi, aceasta se efectueaza imediat ce sosesc comenzile.
Pentru a aranja livrarea, veti avea nevoie literalmente de cinci minute din timpul dvs. Mai intai, trebuie sa decideti asupra produsului pe care doriti sa il achizitionati. In al doilea rand, trebuie sa decideti asupra metodei de comunicare, deoarece oferim trei optiuni: un apel independent, un ordin de apel si o scrisoare prin posta.
Dupa ce ati decis metoda de comunicare, va trebui sa mentionati in mesajul dvs. ca doriti sa aranjati livrarea. Consultantul va poate intreba la ce ora va va fi cel mai convenabil sa primiti bunurile. Dupa ce vorbiti cu un consultant, trebuie doar sa asteptati.
De asemenea, este important sa retineti ca, daca doriti sa nu asteptati livrarea, ci sa ridicati singuri marfa, atunci oferim o functie de auto-ridicare. Pentru a face acest lucru, ar trebui sa formati numarul de telefon indicat pe site, sa discutati ora si ziua si sa aflati si adresa de unde puteti prelua comanda.
Va reamintim ca asiguram livrarea in Chisinau absolut gratuit. Curierii nostri va vor contacta gratuit, chiar daca locuiti in cel mai indepartat cartier al capitalei.

Absolut fiecare panta care poate fi achizitionata in magazinul nostru online este acoperita de o garantie de un an de la producatorul marcii. Dar cardul de garantie va fi valabil numai daca gasiti un defect de fabricatie si ati utilizat masina in conformitate cu recomandarile si regulile. Garantia incepe din prima zi de cumparare a anvelopelor.
In plus fata de garantia din fabrica, oferim o optiune de returnare, care poate fi efectuata in primele doua saptamani. In acest caz, aveti dreptul de a refuza produsul achizitionat sau de a schimba cu un alt model, dimensiune etc.
Dupa achizitionarea marfii, fiecare cumparator trebuie sa inspecteze in mod independent anvelopele pentru defecte vizuale si, in acest caz, sa solicite altele. Daca cumparatorul refuza sa inspecteze bunurile si semneaza bonul de vanzare, atunci Anvelopemoldova nu este responsabila pentru aparitia ulterioara.
Principalele conditii pentru returnarea patinelor sunt: ​​cum puteti informa managerul in prealabil ca ati observat un defect de fabricatie si ati dori sa reveniti in garantie; la intoarcere, infasurati anvelopele in ambalaje si faceti-le sa arate bine; este obligatoriu sa aveti o chitanta si un card de garantie.
Puteti gasi informatii mai detaliate in sectiunea „conditii de garantie”.

Calitate inalta
Oferim o gama larga de produse de marcă si de inalta calitate pentru orice tip si marca de masina.
Preturi mici
Aici veti gasiti produse de marca la cele mai mici prețuri care se gasesc doar in Chișinau.
Livrare rapida
Oferim livrare gratuita si rapida de luni pana duminica in orice zona a capitalei noastre.
Lucram 24/7
Lucram zilnic 24/7, deci cu noi puteti face o achiziție in orice moment.