Barum Brillantis 2 175/70 R14 88T

1 113 MDL TOP SALE

Introduceti cantitatea

- +
Producator
Barum
Model
Brillantis 2
Sezonalitate
Vara
Inaltime
70
Latime
175
Raza
14
Indice de incarcare
88 (560кг)
Indicele de viteza
T (190 км/ч)

Asigurarea calitatii

A cumpara

Cunoscutul model de vara Barum Brillantis 2 175/70 R14 88T, conceput pentru vehicule usoare. La randul lor, producatorii sustin ca acest model a fost axat pe autoturisme, dar de un nivel mai puternic, care nu se tem de niciun fel de conditii si obstacole. In productia acestui model, cercetatorii s-au concentrat pe capacitatea decenta a autoturismului in zone foarte dificile si foarte murdare. De asemenea, cercetatorii au urmarit obiectivul de a oferi o protectie excelenta impotriva unei varietati de daune externe si a supraincarcarilor frecvente. Pentru a obtine astfel de rezultate, producatorii au trebuit sa utilizeze cele mai moderne tehnologii si de inalta calitate, ceea ce a dus in cele din urma la un rezultat excelent.
Pentru a obtine o capacitate usoara de traversare prin toate caile dificile, producatorii au decis sa schimbe compozitia cauciucului adaugand o anumita cantitate de acid silicic, care a influentat pozitiv elasticitatea cauciucului si a asigurat o aderenta puternica si o buna capacitate de cross-country a oricarei masini pe acest cauciuc. De asemenea, cercetatorii au decis sa lucreze la stabilitate in general si au revizuit din nou compozitia anvelopei si i-au adaugat un compus Silico imbunatatit. De asemenea, a imbunatatit indicatorii in domeniul stabilitatii si rezistentei la uzura. Este important de retinut ca, in ciuda compozitiei modificate, expertii nu au afectat in niciun fel elasticitatea si rezistenta benzii de rulare in directia negativa.


Principalele caracteristici sunt:

Manevrabilitate excelenta pe toate suprafetele drumului si in toate conditiile meteorologice;

Aderenta excelenta si interactiunea cauciucului cu un drum umed si foarte umed, fara drifturi, sunete inutile;

Reinnoirea activa a benzii de rulare, care prelungeste semnificativ durata de viata a acestui model;

Raport calitate-pret placut;

Stabilitate directionala chiar si la cele mai mari viteze;


Acest model se distinge in mod clar prin lamelele sale 3D si canalele de drenaj marite. Aceste canale evacueaza perfect apa inutila de sub rotile care se intalnesc pe drumuri. Si lamelele, la randul lor, creeaza o aderenta puternica pe sosea umeda, mentinand in acelasi timp un nivel ridicat de manipulare, siguranta si confort. Lamelele au influentat in mod semnificativ calitatea si nivelul sonor. Cu noile lamele 3D, zgomotul si vibratiile sunt greu de simtit atunci cand conducem, iar lamele distribuie uniform temperatura crescatoare pe banda de rulare.

Orice produs al magazinului nostru online poate fi cumparat in cateva clicuri. Pentru a face acest lucru, trebuie sa introduceti catalogul cu produsul de interes, sa cititi caracteristicile, caracteristicile si alte informatii. Mai departe pe pagina produsului care va place, puteti observa butonul „cumparati” si faceti clic pe el. Dupa aceea, pe ecran apare o „fereastra”, unde trebuie sa introduceti adresa de livrare, posta, numele si numarul de telefon. Va rugam sa retineti ca prima linie a formularului trebuie sa contina numele produsului dvs.
Sub denumirea produsului, puteti observa costul acestuia, care se poate modifica in functie de cate bucati de patine veti achizitiona. Pentru a cumpara mai mult de o rampa sub linie cu costul marfurilor, puteti face clic pe plus, care va creste comanda cu o unitate. Pentru a reduce ordinea, ar trebui sa faceti clic pe minus. Dupa ce ati completat formularul, faceti clic pe cuvantul „trimite”.
Atunci ar trebui sa va asteptati la un apel de la manager care va va confirma comanda. In plus, vi se va intreba daca doriti sa aranjati transportul gratuit sau sa utilizati functia de auto-ridicare. Dupa ce ati discutat toate detaliile cu managerul, va va fi trimis un curier cu bunurile dvs., pentru care puteti plati la sosirea curierului.

Magazinul nostru efectueaza comenzi zilnic si non-stop. De aceea, daca decideti sa achizitionati roti, ulei de motor sau o baterie, il putem livra chiar si in cea mai profunda noapte. In ceea ce priveste livrarea pe zi, aceasta se efectueaza imediat ce sosesc comenzile.
Pentru a aranja livrarea, veti avea nevoie literalmente de cinci minute din timpul dvs. Mai intai, trebuie sa decideti asupra produsului pe care doriti sa il achizitionati. In al doilea rand, trebuie sa decideti asupra metodei de comunicare, deoarece oferim trei optiuni: un apel independent, un ordin de apel si o scrisoare prin posta.
Dupa ce ati decis metoda de comunicare, va trebui sa mentionati in mesajul dvs. ca doriti sa aranjati livrarea. Consultantul va poate intreba la ce ora va va fi cel mai convenabil sa primiti bunurile. Dupa ce vorbiti cu un consultant, trebuie doar sa asteptati.
De asemenea, este important sa retineti ca, daca doriti sa nu asteptati livrarea, ci sa ridicati singuri marfa, atunci oferim o functie de auto-ridicare. Pentru a face acest lucru, ar trebui sa formati numarul de telefon indicat pe site, sa discutati ora si ziua si sa aflati si adresa de unde puteti prelua comanda.
Va reamintim ca asiguram livrarea in Chisinau absolut gratuit. Curierii nostri va vor contacta gratuit, chiar daca locuiti in cel mai indepartat cartier al capitalei.

Absolut fiecare panta care poate fi achizitionata in magazinul nostru online este acoperita de o garantie de un an de la producatorul marcii. Dar cardul de garantie va fi valabil numai daca gasiti un defect de fabricatie si ati utilizat masina in conformitate cu recomandarile si regulile. Garantia incepe din prima zi de cumparare a anvelopelor.
In plus fata de garantia din fabrica, oferim o optiune de returnare, care poate fi efectuata in primele doua saptamani. In acest caz, aveti dreptul de a refuza produsul achizitionat sau de a schimba cu un alt model, dimensiune etc.
Dupa achizitionarea marfii, fiecare cumparator trebuie sa inspecteze in mod independent anvelopele pentru defecte vizuale si, in acest caz, sa solicite altele. Daca cumparatorul refuza sa inspecteze bunurile si semneaza bonul de vanzare, atunci Anvelopemoldova nu este responsabila pentru aparitia ulterioara.
Principalele conditii pentru returnarea patinelor sunt: ​​cum puteti informa managerul in prealabil ca ati observat un defect de fabricatie si ati dori sa reveniti in garantie; la intoarcere, infasurati anvelopele in ambalaje si faceti-le sa arate bine; este obligatoriu sa aveti o chitanta si un card de garantie.
Puteti gasi informatii mai detaliate in sectiunea „conditii de garantie”.

Calitate inalta
Oferim o gama larga de produse de marcă si de inalta calitate pentru orice tip si marca de masina.
Preturi mici
Aici veti gasiti produse de marca la cele mai mici prețuri care se gasesc doar in Chișinau.
Livrare rapida
Oferim livrare gratuita si rapida de luni pana duminica in orice zona a capitalei noastre.
Lucram 24/7
Lucram zilnic 24/7, deci cu noi puteti face o achiziție in orice moment.