Bridgestone G544R 140/90 R16 71H

992TOP SALE

Introduceti cantitatea

- +
Producator
Bridgestone
Model
G544R
Sezonalitate
Tot sezonul
Inaltime
90
Latime
140
Raza
16
Indice de incarcare
71
Indicele de viteza
H

Asigurarea calitatii

A cumpara

Anvelopele demi-sezon Bridgestone G544R 140/90 R16 71H au fost fabricate pentru diverse camioane usoare. Modelul de roti prezentat este considerat, in mod justificat, un cauciuc modern, performant si confortabil in demi-sezon. Acest lucru se explica prin faptul ca modelul de prima clasa depaseste tot felul de circumstante pe drumurile inghetate si de vara, indiferent de vreme. Cea mai importanta diferenta intre aceasta anvelopa si altele este o combinatie de caracteristici de inalta clasa, cum ar fi: cel mai inalt nivel de confort, franare si productie de cauciuc. De asemenea, creatorii au incercat si dotat roata cu cel mai scazut nivel sonor, ceea ce a impresionat diversi soferi, atat incepatori, cat si profesionisti din domeniul lor. Caracteristicile evidentiate mai sus au fost obtinute datorita unui model de banda de rulare inovator, modern si de inalta calitate, care a fost realizat in conformitate cu diferite cerinte.


Printre principalele avantaje ale modelului mentionat Bridgestone G544R 140/90 R16 71H este demn de remarcat:

Piesa de profil optimizata care pastreaza anvelopele de deformari, denivelari si alte lucruri;

Durata de viata extinsa;

Indepartarea rapida a umezelii si rezistenta la acvaplanare de inalta calitate;

Trafic sigur si calm in mod semnificativ, indiferent de conditiile meteorologice si de sezon;

Manevrabilitate de inalta calitate in viraje periculoase;

Franare activa;

Corespondenta justificata de cost si calitate;

Nivel redus de zgomot indiferent de vreme.


Banda de rulare a anvelopei prezentate Bridgestone G544R 140/90 R16 71H include un model modernizat, clar si de inalta tehnologie, care include, de asemenea, un numar imens de tot felul de elemente care ajuta la intarirea atat a cauciucului in sine, cat si a zonei sale functionale. Desenul modernizat a avut un efect bun asupra scurgerii diferitelor lichide, namol, eliminand tot felul de riscuri pe autostrazile umede si inghetate. Deoarece anvelopele dimesonale sunt practicate pe tot parcursul anului, creatorii au muncit din greu la aderenta, peretele lateral solid si nivelurile de suprasarcina pentru a se asigura ca anvelopele si masinile sunt utilizate in siguranta. In dezvoltarea patinelor, au fost utilizate cele mai modernizate, cele mai bune, unice si de inalta tehnologie, care, la randul lor, au avut un efect pozitiv asupra mai multor functii si componente.

Orice produs al magazinului nostru online poate fi cumparat in cateva clicuri. Pentru a face acest lucru, trebuie sa introduceti catalogul cu produsul de interes, sa cititi caracteristicile, caracteristicile si alte informatii. Mai departe pe pagina produsului care va place, puteti observa butonul „cumparati” si faceti clic pe el. Dupa aceea, pe ecran apare o „fereastra”, unde trebuie sa introduceti adresa de livrare, posta, numele si numarul de telefon. Va rugam sa retineti ca prima linie a formularului trebuie sa contina numele produsului dvs.
Sub denumirea produsului, puteti observa costul acestuia, care se poate modifica in functie de cate bucati de patine veti achizitiona. Pentru a cumpara mai mult de o rampa sub linie cu costul marfurilor, puteti face clic pe plus, care va creste comanda cu o unitate. Pentru a reduce ordinea, ar trebui sa faceti clic pe minus. Dupa ce ati completat formularul, faceti clic pe cuvantul „trimite”.
Atunci ar trebui sa va asteptati la un apel de la manager care va va confirma comanda. In plus, vi se va intreba daca doriti sa aranjati transportul gratuit sau sa utilizati functia de auto-ridicare. Dupa ce ati discutat toate detaliile cu managerul, va va fi trimis un curier cu bunurile dvs., pentru care puteti plati la sosirea curierului.

Magazinul nostru efectueaza comenzi zilnic si non-stop. De aceea, daca decideti sa achizitionati roti, ulei de motor sau o baterie, il putem livra chiar si in cea mai profunda noapte. In ceea ce priveste livrarea pe zi, aceasta se efectueaza imediat ce sosesc comenzile.
Pentru a aranja livrarea, veti avea nevoie literalmente de cinci minute din timpul dvs. Mai intai, trebuie sa decideti asupra produsului pe care doriti sa il achizitionati. In al doilea rand, trebuie sa decideti asupra metodei de comunicare, deoarece oferim trei optiuni: un apel independent, un ordin de apel si o scrisoare prin posta.
Dupa ce ati decis metoda de comunicare, va trebui sa mentionati in mesajul dvs. ca doriti sa aranjati livrarea. Consultantul va poate intreba la ce ora va va fi cel mai convenabil sa primiti bunurile. Dupa ce vorbiti cu un consultant, trebuie doar sa asteptati.
De asemenea, este important sa retineti ca, daca doriti sa nu asteptati livrarea, ci sa ridicati singuri marfa, atunci oferim o functie de auto-ridicare. Pentru a face acest lucru, ar trebui sa formati numarul de telefon indicat pe site, sa discutati ora si ziua si sa aflati si adresa de unde puteti prelua comanda.
Va reamintim ca asiguram livrarea in Chisinau absolut gratuit. Curierii nostri va vor contacta gratuit, chiar daca locuiti in cel mai indepartat cartier al capitalei.

Absolut fiecare panta care poate fi achizitionata in magazinul nostru online este acoperita de o garantie de un an de la producatorul marcii. Dar cardul de garantie va fi valabil numai daca gasiti un defect de fabricatie si ati utilizat masina in conformitate cu recomandarile si regulile. Garantia incepe din prima zi de cumparare a anvelopelor.
In plus fata de garantia din fabrica, oferim o optiune de returnare, care poate fi efectuata in primele doua saptamani. In acest caz, aveti dreptul de a refuza produsul achizitionat sau de a schimba cu un alt model, dimensiune etc.
Dupa achizitionarea marfii, fiecare cumparator trebuie sa inspecteze in mod independent anvelopele pentru defecte vizuale si, in acest caz, sa solicite altele. Daca cumparatorul refuza sa inspecteze bunurile si semneaza bonul de vanzare, atunci Anvelopemoldova nu este responsabila pentru aparitia ulterioara.
Principalele conditii pentru returnarea patinelor sunt: ​​cum puteti informa managerul in prealabil ca ati observat un defect de fabricatie si ati dori sa reveniti in garantie; la intoarcere, infasurati anvelopele in ambalaje si faceti-le sa arate bine; este obligatoriu sa aveti o chitanta si un card de garantie.
Puteti gasi informatii mai detaliate in sectiunea „conditii de garantie”.

Calitate inalta
Oferim o gama larga de produse de marcă si de inalta calitate pentru orice tip si marca de masina.
Preturi mici
Aici veti gasiti produse de marca la cele mai mici prețuri care se gasesc doar in Chișinau.
Livrare rapida
Oferim livrare gratuita si rapida de luni pana duminica in orice zona a capitalei noastre.
Lucram 24/7
Lucram zilnic 24/7, deci cu noi puteti face o achiziție in orice moment.