Castrol GTD 5W40 5L

828 MDL TOP SALE

Introduceti cantitatea

- +
Producator
Castrol
Vascozitatea uleiului
5W-40
Volum
5 л
Tip ulei
Sintetic
Tipul motorului
дизельный, четырехтактный

Asigurarea calitatii

A cumpara

Uleiul sintetic pentru motoare este oferit pentru functionarea oricarui motor, care in multe cazuri se practica in circumstante destul de periculoase si dificile. Acest ulei Castrol GTD 5W40 5L se distinge de uleiul semisintetic si mineral prin faptul ca cel ulei sintetic garanteaza un nivel mult mai eficient al performantei motorului, ceea ce a facut posibila imbunatatirea perioadei de utilizare. La dezvoltarea uleiului, au fost utilizate cele mai moderne tehnologii si elemente de prima clasa, care au influentat intr-o masura mai mare lucrarea cu un rezultat bun.


Castrol GTD 5W40 5L Lista beneficiilor uleiului sintetic
Dintre avantajele acestui model de lubrifiant, merita subliniat aceste puncte:

Efectueaza servicii de prima clasa chiar si la temperaturi semnificativ inghetate si conditii meteorologice extreme;

Recomandat pentru consum, atat la motoarele pe benzina, cat si la cele diesel.
Datorita acestui fapt, modelul de insamantare este considerat a fi semnificativ unic si cuprinzator;

Elimina orice formatiune de elemente inutile din motor;

Asigura o lupta excelenta si de inalta calitate impotriva supraincarcarii jetului in situatii foarte dificile;

Uleiul are un consum redus de burnout. Pornind de la aceasta, multi proprietari de masini aleg uleiul prezentat pentru propria masina, pentru a nu cumpara doar un ulei de prima clasa, ci si pentru a obtine ulei cu o exploatare pe termen lung, ceea ce nu va permite consumul rapid de fulger de lubrifiant;

Este potrivit pentru soferii care au masini moderne ultra-rapide, precum si o varietate de biciclete si quad-uri. Acest lucru este interpretat de faptul ca acest model de lubrifiant demonstreaza toate caracteristicile sale intr-o maniera de inalta clasa, mentinandu-le chiar si la viteze mari;

Uleiul specificat contine un nivel ridicat de practica, este momentul mentionat care fascineaza multi soferi, deoarece compania stie multe despre lubrifianti.


Trebuie subliniat faptul ca intreaga gama a companiei specificate Castrol GTD 5W40 5L se distinge prin diferite certificate si garantii care arata cu indrazneala calitatea caracteristicilor si manopera produselor. Acest exemplu de lubrifiant Castrol GTD 5W40 5L va atrage perfect toti soferii care cauta si iubesc uleiurile decente si dovedite.

Orice produs al magazinului nostru online poate fi cumparat in cateva clicuri. Pentru a face acest lucru, trebuie sa introduceti catalogul cu produsul de interes, sa cititi caracteristicile, caracteristicile si alte informatii. Mai departe pe pagina produsului care va place, puteti observa butonul „cumparati” si faceti clic pe el. Dupa aceea, pe ecran apare o „fereastra”, unde trebuie sa introduceti adresa de livrare, posta, numele si numarul de telefon. Va rugam sa retineti ca prima linie a formularului trebuie sa contina numele produsului dvs.
Sub denumirea produsului, puteti observa costul acestuia, care poate varia in functie de cate cutii de ulei veti achizitiona. Pentru a cumpara mai multe articole, sub linia cu costul produsului, puteti face clic pe plus, care va creste comanda cu o unitate. Pentru a reduce ordinea, ar trebui sa faceti clic pe minus. Dupa ce ati completat formularul, faceti clic pe cuvantul „trimite”.
Atunci ar trebui sa va asteptati la un apel de la manager care va va confirma comanda. In plus, vi se va intreba daca doriti sa aranjati transportul gratuit sau sa utilizati functia de auto-ridicare. Dupa ce ati discutat toate detaliile cu managerul, va va fi trimis un curier cu bunurile dvs., pentru care puteti plati la sosirea curierului.

Magazinul nostru efectueaza comenzi zilnic si non-stop. De aceea, daca decideti sa achizitionati roti, ulei de motor sau o baterie, il putem livra chiar si in cea mai profunda noapte. In ceea ce priveste livrarea pe zi, aceasta se efectueaza imediat ce sosesc comenzile.
Pentru a aranja livrarea, veti avea nevoie literalmente de cinci minute din timpul dvs. Mai intai, trebuie sa decideti asupra produsului pe care doriti sa il achizitionati. In al doilea rand, trebuie sa decideti asupra metodei de comunicare, deoarece oferim trei optiuni: un apel independent, un ordin de apel si o scrisoare prin posta.
Dupa ce ati decis metoda de comunicare, va trebui sa mentionati in mesajul dvs. ca doriti sa aranjati livrarea. Consultantul va poate intreba la ce ora va va fi cel mai convenabil sa primiti bunurile. Dupa ce vorbiti cu un consultant, trebuie doar sa asteptati.
De asemenea, este important sa retineti ca, daca doriti sa nu asteptati livrarea, ci sa ridicati singuri marfa, atunci oferim o functie de auto-ridicare. Pentru a face acest lucru, ar trebui sa formati numarul de telefon indicat pe site, sa discutati ora si ziua si sa aflati si adresa de unde puteti prelua comanda.
Va reamintim ca asiguram livrarea in Chisinau absolut gratuit. Curierii nostri va vor contacta gratuit, chiar daca locuiti in cel mai indepartat cartier al capitalei.

Absolut fiecare panta care poate fi achizitionata in magazinul nostru online este acoperita de o garantie de un an de la producatorul marcii. Dar cardul de garantie va fi valabil numai daca gasiti un defect de fabricatie si ati utilizat masina in conformitate cu recomandarile si regulile. Garantia incepe din prima zi de cumparare a anvelopelor.
In plus fata de garantia din fabrica, oferim o optiune de returnare, care poate fi efectuata in primele doua saptamani. In acest caz, aveti dreptul de a refuza produsul achizitionat sau de a schimba cu un alt model, dimensiune etc.
Dupa achizitionarea marfii, fiecare cumparator trebuie sa inspecteze in mod independent anvelopele pentru defecte vizuale si, in acest caz, sa solicite altele. Daca cumparatorul refuza sa inspecteze bunurile si semneaza bonul de vanzare, atunci Anvelopemoldova nu este responsabila pentru aparitia ulterioara.
Principalele conditii pentru returnarea patinelor sunt: ​​cum puteti informa managerul in prealabil ca ati observat un defect de fabricatie si ati dori sa reveniti in garantie; la intoarcere, infasurati anvelopele in ambalaje si faceti-le sa arate bine; este obligatoriu sa aveti o chitanta si un card de garantie.
Puteti gasi informatii mai detaliate in sectiunea „conditii de garantie”.

Calitate inalta
Oferim o gama larga de produse de marcă si de inalta calitate pentru orice tip si marca de masina.
Preturi mici
Aici veti gasiti produse de marca la cele mai mici prețuri care se gasesc doar in Chișinau.
Livrare rapida
Oferim livrare gratuita si rapida de luni pana duminica in orice zona a capitalei noastre.
Lucram 24/7
Lucram zilnic 24/7, deci cu noi puteti face o achiziție in orice moment.