EA612 Exide Premium

1732 MDLTOP SALE

Introduceti cantitatea

- +
Producator
Exide
Voltaj
12V
Capacitate
61Ah
Lungime
242 mm
Latime
175 mm
Inaltime
175 mm

Asigurarea calitatii

A cumpara

Compania specificata de baterii este fabricata intr-o intreprindere moderna europeana, unde se practica cea mai buna nanotehnologie, in plus, produc tehnologi excelenti si alti experti. Aceasta sursa de alimentare EA612 Exide Premium este adesea utilizata intr-o zona mai larga a Europei, deoarece bateria a fost supusa diferitelor verificari si teste exprese pentru rezistenta, siguranta si capacitate de lucru. Datorita faptului ca aceasta baterie demonstreaza perfect caracteristicile personale, multi soferi o aleg strict. Sursa vehiculului poate fi operata atat pentru vehiculele mici, cat si pentru cele grele. Principala dovada a fiabilitatii este faptul certificatelor, care spune despre respectarea parametrilor mondiali de fiabilitate. Nu exista niciun secret in acest sens ca un acumulator de inalta calitate ar trebui sa aiba o adancime spatioasa si sa lase combustibil la fiecare element al vehiculului. Pe baza acestui fapt, daca doriti sa luati o baterie sigura si foarte specializata, va recomandam sa va concentrati asupra produsului specificat. Se distinge prin etichete tehnice generale dovedite si o durata lunga de durabilitate.


Foaie de caracteristici pentru acest pachet de baterii EA612 Exide Premium

Mancare de calitate pentru intreaga masina;

O lucrare pompata;

Cresterea capacitatii speciale;

Cea mai inalta super calitate;

Siguranta in caz de accidentare;

Raport frumos dintre super calitate si valoare;

Rezistenta de prima clasa la micro-coroziune datorita elementelor moderne;

Rezistenta incomparabila la temperaturi scazute;

Geometria precisa a retelei;


Alegand acest acumulator de caldura EA612 Exide Premium, sunteti proprietarul unei celule auto profesionale care va va oferi o calatorie stabila, rentabila si pe termen lung in vehiculul dvs. personal. Alegerea puterii pentru randul de fier este o ocupatie speciala serioasa, deoarece functionarea absoluta a vehiculului si a tuturor dispozitivelor care necesita intotdeauna o sursa de alimentare eficienta il vor respecta. Daca nu stiti pe ce produs sa ramaneti, atunci compania noastra va poate oferi doua moduri. Primul este sa cititi instructiunile de la marca vehiculului. In al doilea rand, pentru a fi de acord cu operatorii nostri, care vor selecta bateria auto necesara in cateva minute. Nu este nevoie sa ne fie rusine, deoarece de fiecare data suntem bucurosi sa ne intalnim cu utilizatorii drumului si sa le aducem produsele ideale pentru caii lor de fier. La noi veti gasi cea mai larga selectie de baterii auto cu functii ideale si, de asemenea, la cele mai mici preturi. Luati doar cele mai bune modele prietenului dvs. personal de fier.

Orice produs al magazinului nostru online poate fi cumparat in cateva clicuri. Pentru a face acest lucru, trebuie sa introduceti catalogul cu produsul de interes, sa cititi caracteristicile, caracteristicile si alte informatii. Mai departe pe pagina produsului care va place, puteti observa butonul „cumparati” si faceti clic pe el. Dupa aceea, pe ecran apare o „fereastra”, unde trebuie sa introduceti adresa de livrare, posta, numele si numarul de telefon. Va rugam sa retineti ca prima linie a formularului trebuie sa contina numele produsului dvs.
Sub denumirea produsului, puteti observa costul acestuia, care poate varia in functie de cate cutii de ulei veti achizitiona. Pentru a cumpara mai multe articole, sub linia cu costul produsului, puteti face clic pe plus, care va creste comanda cu o unitate. Pentru a reduce ordinea, ar trebui sa faceti clic pe minus. Dupa ce ati completat formularul, faceti clic pe cuvantul „trimite”.
Atunci ar trebui sa va asteptati la un apel de la manager care va va confirma comanda. In plus, vi se va intreba daca doriti sa aranjati transportul gratuit sau sa utilizati functia de auto-ridicare. Dupa ce ati discutat toate detaliile cu managerul, va va fi trimis un curier cu bunurile dvs., pentru care puteti plati la sosirea curierului.

Magazinul nostru efectueaza comenzi zilnic si non-stop. De aceea, daca decideti sa achizitionati roti, ulei de motor sau o baterie, il putem livra chiar si in cea mai profunda noapte. In ceea ce priveste livrarea pe zi, aceasta se efectueaza imediat ce sosesc comenzile.
Pentru a aranja livrarea, veti avea nevoie literalmente de cinci minute din timpul dvs. Mai intai, trebuie sa decideti asupra produsului pe care doriti sa il achizitionati. In al doilea rand, trebuie sa decideti asupra metodei de comunicare, deoarece oferim trei optiuni: un apel independent, un ordin de apel si o scrisoare prin posta.
Dupa ce ati decis metoda de comunicare, va trebui sa mentionati in mesajul dvs. ca doriti sa aranjati livrarea. Consultantul va poate intreba la ce ora va va fi cel mai convenabil sa primiti bunurile. Dupa ce vorbiti cu un consultant, trebuie doar sa asteptati.
De asemenea, este important sa retineti ca, daca doriti sa nu asteptati livrarea, ci sa ridicati singuri marfa, atunci oferim o functie de auto-ridicare. Pentru a face acest lucru, ar trebui sa formati numarul de telefon indicat pe site, sa discutati ora si ziua si sa aflati si adresa de unde puteti prelua comanda.
Va reamintim ca asiguram livrarea in Chisinau absolut gratuit. Curierii nostri va vor contacta gratuit, chiar daca locuiti in cel mai indepartat cartier al capitalei.

Absolut fiecare panta care poate fi achizitionata in magazinul nostru online este acoperita de o garantie de un an de la producatorul marcii. Dar cardul de garantie va fi valabil numai daca gasiti un defect de fabricatie si ati utilizat masina in conformitate cu recomandarile si regulile. Garantia incepe din prima zi de cumparare a anvelopelor.
In plus fata de garantia din fabrica, oferim o optiune de returnare, care poate fi efectuata in primele doua saptamani. In acest caz, aveti dreptul de a refuza produsul achizitionat sau de a schimba cu un alt model, dimensiune etc.
Dupa achizitionarea marfii, fiecare cumparator trebuie sa inspecteze in mod independent anvelopele pentru defecte vizuale si, in acest caz, sa solicite altele. Daca cumparatorul refuza sa inspecteze bunurile si semneaza bonul de vanzare, atunci Anvelopemoldova nu este responsabila pentru aparitia ulterioara.
Principalele conditii pentru returnarea patinelor sunt: ​​cum puteti informa managerul in prealabil ca ati observat un defect de fabricatie si ati dori sa reveniti in garantie; la intoarcere, infasurati anvelopele in ambalaje si faceti-le sa arate bine; este obligatoriu sa aveti o chitanta si un card de garantie.
Puteti gasi informatii mai detaliate in sectiunea „conditii de garantie”.

Calitate inalta
Oferim o gama larga de produse de marcă si de inalta calitate pentru orice tip si marca de masina.
Preturi mici
Aici veti gasiti produse de marca la cele mai mici prețuri care se gasesc doar in Chișinau.
Livrare rapida
Oferim livrare gratuita si rapida de luni pana duminica in orice zona a capitalei noastre.
Lucram 24/7
Lucram zilnic 24/7, deci cu noi puteti face o achiziție in orice moment.