Mannol Stahlsynt Defender 10W-40 (60L)

2 994 MDL TOP SALE

Introduceti cantitatea

- +
Producator
Mannol
Vascozitatea uleiului
10W-40
Volum
60L
Tip ulei
Semi sintetic
Tipul motorului
4х-тактный

Asigurarea calitatii

A cumpara

Un lubrifiant semi-sintetic pentru motoare este prezentat pentru utilizare in motoarele modernizate care nu sunt utilizate in tarile in care se gaseste adesea caldura scazuta. Acest lucru se datoreaza faptului ca uleiul Mannol Stahlsynt Defender 10W-40 (60L) se teme de temperaturile scazute, deoarece in aceste conditii, uleiul va inlocui doar atat masina, cat si proprietarul masinii si alti soferi. In acest sens, producatorii sugereaza cu tarie exploatarea unor importante produse auto, concentrandu-se pe recomandarile creatorului.


Lista avantajelor uleiului sintetic Mannol Stahlsynt Defender 10W-40 (60L)
Modelul de lubrifiant specificat se caracterizeaza printr-o lista larga de avantaje care sunt importante de mentionat in acest moment:

Lubrifiantul semisintetic ofera un serviciu excelent intr-o varietate de motoare care sunt utilizate conform intentiilor producatorilor care recomanda conditii meteorologice favorabile. In acest caz, lubrifiantul marcheaza corect toate capacitatile personale si asa mai departe;

Garanteaza protectia de prima clasa a pieselor auto impotriva uzurii active si multe altele. A fost posibil sa se obtina rezultate atat de decente datorita numarului mare de elemente din formula lubrifiantului;

Vitalitate solida pentru operatiile termo-oxidative. Datorita eliminarii procesului acid, modelul prezentat este foarte solicitat in diferite centre de transport si magazine;

Difera o mare frugalitate a benzinei datorita contactului redus al pieselor motorului, se consuma mult mai putin combustibil;

Conexiune excelenta cu toate sistemele de curatare. Modelul izolat include mai putin fosfor, diverse minerale, saruri;

Un avantaj important al modelului de ulei mentionat este ca, chiar si la cele mai scazute temperaturi, orice masina va porni fara nicio problema;

Modelul evidentiat al uleiului Mannol Stahlsynt Defender 10W-40 (60L) este numit pe buna dreptate universal, deoarece uleiul semisintetic merge bine la motoarele care functioneaza pe benzina si diesel;

In productia de ulei Mannol Stahlsynt Defender 10W-40 (60L), dezvoltatorii au folosit cele mai noi tehnologii profesionale de inalta calitate si particule chimice care au avut suficient efect asupra starii, performantei, rezistentei la uzura si nivelului de vascozitate. Lubrifiantul prezentat are o cerere semnificativa, deoarece acest model are calitati profesionale care i-au impresionat pe toti proprietarii de masini.

Orice produs al magazinului nostru online poate fi cumparat in cateva clicuri. Pentru a face acest lucru, trebuie sa introduceti catalogul cu produsul de interes, sa cititi caracteristicile, caracteristicile si alte informatii. Mai departe pe pagina produsului care va place, puteti observa butonul „cumparati” si faceti clic pe el. Dupa aceea, pe ecran apare o „fereastra”, unde trebuie sa introduceti adresa de livrare, posta, numele si numarul de telefon. Va rugam sa retineti ca prima linie a formularului trebuie sa contina numele produsului dvs.
Sub denumirea produsului, puteti observa costul acestuia, care poate varia in functie de cate cutii de ulei veti achizitiona. Pentru a cumpara mai multe articole, sub linia cu costul produsului, puteti face clic pe plus, care va creste comanda cu o unitate. Pentru a reduce ordinea, ar trebui sa faceti clic pe minus. Dupa ce ati completat formularul, faceti clic pe cuvantul „trimite”.
Atunci ar trebui sa va asteptati la un apel de la manager care va va confirma comanda. In plus, vi se va intreba daca doriti sa aranjati transportul gratuit sau sa utilizati functia de auto-ridicare. Dupa ce ati discutat toate detaliile cu managerul, va va fi trimis un curier cu bunurile dvs., pentru care puteti plati la sosirea curierului.

Magazinul nostru efectueaza comenzi zilnic si non-stop. De aceea, daca decideti sa achizitionati roti, ulei de motor sau o baterie, il putem livra chiar si in cea mai profunda noapte. In ceea ce priveste livrarea pe zi, aceasta se efectueaza imediat ce sosesc comenzile.
Pentru a aranja livrarea, veti avea nevoie literalmente de cinci minute din timpul dvs. Mai intai, trebuie sa decideti asupra produsului pe care doriti sa il achizitionati. In al doilea rand, trebuie sa decideti asupra metodei de comunicare, deoarece oferim trei optiuni: un apel independent, un ordin de apel si o scrisoare prin posta.
Dupa ce ati decis metoda de comunicare, va trebui sa mentionati in mesajul dvs. ca doriti sa aranjati livrarea. Consultantul va poate intreba la ce ora va va fi cel mai convenabil sa primiti bunurile. Dupa ce vorbiti cu un consultant, trebuie doar sa asteptati.
De asemenea, este important sa retineti ca, daca doriti sa nu asteptati livrarea, ci sa ridicati singuri marfa, atunci oferim o functie de auto-ridicare. Pentru a face acest lucru, ar trebui sa formati numarul de telefon indicat pe site, sa discutati ora si ziua si sa aflati si adresa de unde puteti prelua comanda.
Va reamintim ca asiguram livrarea in Chisinau absolut gratuit. Curierii nostri va vor contacta gratuit, chiar daca locuiti in cel mai indepartat cartier al capitalei.

Absolut fiecare panta care poate fi achizitionata in magazinul nostru online este acoperita de o garantie de un an de la producatorul marcii. Dar cardul de garantie va fi valabil numai daca gasiti un defect de fabricatie si ati utilizat masina in conformitate cu recomandarile si regulile. Garantia incepe din prima zi de cumparare a anvelopelor.
In plus fata de garantia din fabrica, oferim o optiune de returnare, care poate fi efectuata in primele doua saptamani. In acest caz, aveti dreptul de a refuza produsul achizitionat sau de a schimba cu un alt model, dimensiune etc.
Dupa achizitionarea marfii, fiecare cumparator trebuie sa inspecteze in mod independent anvelopele pentru defecte vizuale si, in acest caz, sa solicite altele. Daca cumparatorul refuza sa inspecteze bunurile si semneaza bonul de vanzare, atunci Anvelopemoldova nu este responsabila pentru aparitia ulterioara.
Principalele conditii pentru returnarea patinelor sunt: ​​cum puteti informa managerul in prealabil ca ati observat un defect de fabricatie si ati dori sa reveniti in garantie; la intoarcere, infasurati anvelopele in ambalaje si faceti-le sa arate bine; este obligatoriu sa aveti o chitanta si un card de garantie.
Puteti gasi informatii mai detaliate in sectiunea „conditii de garantie”.

Calitate inalta
Oferim o gama larga de produse de marcă si de inalta calitate pentru orice tip si marca de masina.
Preturi mici
Aici veti gasiti produse de marca la cele mai mici prețuri care se gasesc doar in Chișinau.
Livrare rapida
Oferim livrare gratuita si rapida de luni pana duminica in orice zona a capitalei noastre.
Lucram 24/7
Lucram zilnic 24/7, deci cu noi puteti face o achiziție in orice moment.