Matador D HR-4 Continental Rubber 205/75 R17.5

3410TOP SALE

Introduceti cantitatea

- +
Producator
Matador
Model
D HR-4 Continental Rubber
Sezonalitate
Tot sezonul
Inaltime
75
Latime
205
Raza
17.5
Indice de incarcare
Indicele de viteza

Asigurarea calitatii

A cumpara

Anvelopa demi-sezon Matador D HR-4 Continental Rubber 205/75 R17.5 a fost produsa pentru orice camion usor. Modelul de anvelope pentru insamantare este considerat legal un cauciuc modern, practic si profesional. Acest lucru se exprima prin faptul ca modelul prezinta excelent probleme negative pe drumurile inzapezite si uscate, indiferent de precipitatii. Principala diferenta a acestui cauciuc fata de altele este combinatia de capacitati de inalta clasa, cum ar fi: cel mai inalt nivel de confort extern si intern, manevrabilitate si stabilitate. In plus, creatorii au incercat si au oferit modelului cel mai scazut nivel de sunete inutile, ceea ce a surprins multi soferi, atat incepatori, cat si experti in domeniul lor. Proprietatile mentionate mai sus au fost obtinute datorita unui model inovator, unic si practic de rulare, care a fost realizat in conformitate cu diferite cerinte.


Printre principalele avantaje ale modelului mentionat Matador D HR-4 Continental Rubber 205/75 R17.5 merita mentionat:

Perete lateral imbunatatit, care protejeaza pantele de taieturi, saibe si altele;

Durata de viata extinsa;

Drenaj sigur si rezistenta inalta la acvaplanare;

Miscare sigura si semnificativ moale, indiferent de precipitatii si anotimp;

Manevrabilitate off-road excelenta;

Franare activa;

Raport placut de plata si calitate;

Nivelul minim de vibratii, indiferent de precipitatii.


Banda de rulare a acestei anvelope Matador D HR-4 Continental Rubber 205/75 R17.5 contine un model modernizat, clar si de prima clasa, care contine, de asemenea, multe particule diferite care contribuie la rigiditatea atat a cauciucului in sine, cat si a zonei sale de rulare. Designul modernizat are un efect ideal asupra separarii oricarui lichid, namol, eliminand orice riscuri pe drumurile umede si inzapezite. Deoarece anvelopa dimesonala este utilizata de-a lungul tuturor anotimpurilor, producatorii au experimentat franarea, durabilitatea si durabilitatea pentru a se asigura ca anvelopele si vehiculele sunt utilizate in siguranta. La dezvoltarea rotii de rezerva, au fost utilizate cele mai moderne, mai bune, speciale si de inalta clasa tehnologii, care, in plus, au avut un efect special asupra tuturor functiilor si componentelor.

Orice produs al magazinului nostru online poate fi cumparat in cateva clicuri. Pentru a face acest lucru, trebuie sa introduceti catalogul cu produsul de interes, sa cititi caracteristicile, caracteristicile si alte informatii. Mai departe pe pagina produsului care va place, puteti observa butonul „cumparati” si faceti clic pe el. Dupa aceea, pe ecran apare o „fereastra”, unde trebuie sa introduceti adresa de livrare, posta, numele si numarul de telefon. Va rugam sa retineti ca prima linie a formularului trebuie sa contina numele produsului dvs.
Sub denumirea produsului, puteti observa costul acestuia, care se poate modifica in functie de cate bucati de patine veti achizitiona. Pentru a cumpara mai mult de o rampa sub linie cu costul marfurilor, puteti face clic pe plus, care va creste comanda cu o unitate. Pentru a reduce ordinea, ar trebui sa faceti clic pe minus. Dupa ce ati completat formularul, faceti clic pe cuvantul „trimite”.
Atunci ar trebui sa va asteptati la un apel de la manager care va va confirma comanda. In plus, vi se va intreba daca doriti sa aranjati transportul gratuit sau sa utilizati functia de auto-ridicare. Dupa ce ati discutat toate detaliile cu managerul, va va fi trimis un curier cu bunurile dvs., pentru care puteti plati la sosirea curierului.

Magazinul nostru efectueaza comenzi zilnic si non-stop. De aceea, daca decideti sa achizitionati roti, ulei de motor sau o baterie, il putem livra chiar si in cea mai profunda noapte. In ceea ce priveste livrarea pe zi, aceasta se efectueaza imediat ce sosesc comenzile.
Pentru a aranja livrarea, veti avea nevoie literalmente de cinci minute din timpul dvs. Mai intai, trebuie sa decideti asupra produsului pe care doriti sa il achizitionati. In al doilea rand, trebuie sa decideti asupra metodei de comunicare, deoarece oferim trei optiuni: un apel independent, un ordin de apel si o scrisoare prin posta.
Dupa ce ati decis metoda de comunicare, va trebui sa mentionati in mesajul dvs. ca doriti sa aranjati livrarea. Consultantul va poate intreba la ce ora va va fi cel mai convenabil sa primiti bunurile. Dupa ce vorbiti cu un consultant, trebuie doar sa asteptati.
De asemenea, este important sa retineti ca, daca doriti sa nu asteptati livrarea, ci sa ridicati singuri marfa, atunci oferim o functie de auto-ridicare. Pentru a face acest lucru, ar trebui sa formati numarul de telefon indicat pe site, sa discutati ora si ziua si sa aflati si adresa de unde puteti prelua comanda.
Va reamintim ca asiguram livrarea in Chisinau absolut gratuit. Curierii nostri va vor contacta gratuit, chiar daca locuiti in cel mai indepartat cartier al capitalei.

Absolut fiecare panta care poate fi achizitionata in magazinul nostru online este acoperita de o garantie de un an de la producatorul marcii. Dar cardul de garantie va fi valabil numai daca gasiti un defect de fabricatie si ati utilizat masina in conformitate cu recomandarile si regulile. Garantia incepe din prima zi de cumparare a anvelopelor.
In plus fata de garantia din fabrica, oferim o optiune de returnare, care poate fi efectuata in primele doua saptamani. In acest caz, aveti dreptul de a refuza produsul achizitionat sau de a schimba cu un alt model, dimensiune etc.
Dupa achizitionarea marfii, fiecare cumparator trebuie sa inspecteze in mod independent anvelopele pentru defecte vizuale si, in acest caz, sa solicite altele. Daca cumparatorul refuza sa inspecteze bunurile si semneaza bonul de vanzare, atunci Anvelopemoldova nu este responsabila pentru aparitia ulterioara.
Principalele conditii pentru returnarea patinelor sunt: ​​cum puteti informa managerul in prealabil ca ati observat un defect de fabricatie si ati dori sa reveniti in garantie; la intoarcere, infasurati anvelopele in ambalaje si faceti-le sa arate bine; este obligatoriu sa aveti o chitanta si un card de garantie.
Puteti gasi informatii mai detaliate in sectiunea „conditii de garantie”.

Calitate inalta
Oferim o gama larga de produse de marcă si de inalta calitate pentru orice tip si marca de masina.
Preturi mici
Aici veti gasiti produse de marca la cele mai mici prețuri care se gasesc doar in Chișinau.
Livrare rapida
Oferim livrare gratuita si rapida de luni pana duminica in orice zona a capitalei noastre.
Lucram 24/7
Lucram zilnic 24/7, deci cu noi puteti face o achiziție in orice moment.