Matador MP 85 Hectorra 4x4 215/60 R17 96H

1800TOP SALE

Introduceti cantitatea

- +
Producator
Matador
Model
Hectorra 4x4
Sezonalitate
Vara
Inaltime
60
Latime
215
Raza
17
Indice de incarcare
60
Indicele de viteza
H

Asigurarea calitatii

A cumpara

Anvelope de vară au fost proiectați pentru diverse mașini compacte. Experții în modelare pentru vară s-au concentrat pe crearea celor mai bune proprietăți pentru acest cauciuc. Anvelopa prezentată se caracterizează printr-o conexiune puternică a cauciucului cu șoseaua pe timp de ploaie puternică, în plus, cauciucul se caracterizează printr-un nivel excelent de confort. Principala diferență este scurgerea modernă a umezelii din anvelopă, astfel acest chef păstrează nivelul de stabilitate pe șenile pe timp de ploaie. Pentru a crea ținte excelente, creatorii au inclus multe soluții reproiectate care au avut inițial un impact bun asupra manevrabilității și, în al doilea rând, asupra moliciunii cauciucului, netezimii cauciucului și nivelului de vibrații. De asemenea, la crearea de cauciuc Matador MP 85 Hectorra 4x4 215/60 R17 96H, dezvoltatorii au decis. Pentru ca o mașină să fie caracterizată de un nivel excelent de siguranță, o anvelopă pentru sezonul estival trebuie să aibă o structură densă, care, la rândul său, trebuie să implice laturi modernizate, fante originale. Aceste elemente asigură mașinii condiții confortabile în toate condițiile meteorologice și de drum. Nu puteți ignora componenta principală, care s-a dovedit a fi o legătură de legătură între rampă și drum. Acest element este protectorul. Cercetătorii au prezentat o bandă de rulare unică de înaltă calitate, care se remarcă nu numai prin silueta sa modernă, ci și printr-o listă largă de aspecte tehnice. Printre cele mai importante succese ale modelului menționat Matador MP 85 Hectorra 4x4 215/60 R17 96H are sens să menționăm: Design unic al benzii de rulare care are un impact semnificativ asupra întregii liste de proprietăți de cauciuc de vară deosebit de importante; Permeabilitate rapidă prin toate obstacolele care pot fi văzute pe drum; Modelul se remarcă printr-un nivel confortabil de zgomot și agitare; Stabilitate puternică obținută cu o construcție solidă completă. Acest model de anvelope Matador MP 85 Hectorra 4x4 215/60 R17 96H este potrivit pentru acei șoferi care caută pante de înaltă calitate, durabile și accesibile, deoarece acest model combină cele mai bune proprietăți, care au influențat exact funcționarea deja decentă și ușoară a anvelopelor sezon. Diferenți proprietari de mașini începători și profesioniști spun că modelul menționat își arată cu succes munca și multe altele, în ciuda precipitațiilor și a suprafeței drumului.

Orice produs al magazinului nostru online poate fi cumparat in cateva clicuri. Pentru a face acest lucru, trebuie sa introduceti catalogul cu produsul de interes, sa cititi caracteristicile, caracteristicile si alte informatii. Mai departe pe pagina produsului care va place, puteti observa butonul „cumparati” si faceti clic pe el. Dupa aceea, pe ecran apare o „fereastra”, unde trebuie sa introduceti adresa de livrare, posta, numele si numarul de telefon. Va rugam sa retineti ca prima linie a formularului trebuie sa contina numele produsului dvs.
Sub denumirea produsului, puteti observa costul acestuia, care se poate modifica in functie de cate bucati de patine veti achizitiona. Pentru a cumpara mai mult de o rampa sub linie cu costul marfurilor, puteti face clic pe plus, care va creste comanda cu o unitate. Pentru a reduce ordinea, ar trebui sa faceti clic pe minus. Dupa ce ati completat formularul, faceti clic pe cuvantul „trimite”.
Atunci ar trebui sa va asteptati la un apel de la manager care va va confirma comanda. In plus, vi se va intreba daca doriti sa aranjati transportul gratuit sau sa utilizati functia de auto-ridicare. Dupa ce ati discutat toate detaliile cu managerul, va va fi trimis un curier cu bunurile dvs., pentru care puteti plati la sosirea curierului.

Magazinul nostru efectueaza comenzi zilnic si non-stop. De aceea, daca decideti sa achizitionati roti, ulei de motor sau o baterie, il putem livra chiar si in cea mai profunda noapte. In ceea ce priveste livrarea pe zi, aceasta se efectueaza imediat ce sosesc comenzile.
Pentru a aranja livrarea, veti avea nevoie literalmente de cinci minute din timpul dvs. Mai intai, trebuie sa decideti asupra produsului pe care doriti sa il achizitionati. In al doilea rand, trebuie sa decideti asupra metodei de comunicare, deoarece oferim trei optiuni: un apel independent, un ordin de apel si o scrisoare prin posta.
Dupa ce ati decis metoda de comunicare, va trebui sa mentionati in mesajul dvs. ca doriti sa aranjati livrarea. Consultantul va poate intreba la ce ora va va fi cel mai convenabil sa primiti bunurile. Dupa ce vorbiti cu un consultant, trebuie doar sa asteptati.
De asemenea, este important sa retineti ca, daca doriti sa nu asteptati livrarea, ci sa ridicati singuri marfa, atunci oferim o functie de auto-ridicare. Pentru a face acest lucru, ar trebui sa formati numarul de telefon indicat pe site, sa discutati ora si ziua si sa aflati si adresa de unde puteti prelua comanda.
Va reamintim ca asiguram livrarea in Chisinau absolut gratuit. Curierii nostri va vor contacta gratuit, chiar daca locuiti in cel mai indepartat cartier al capitalei.

Absolut fiecare panta care poate fi achizitionata in magazinul nostru online este acoperita de o garantie de un an de la producatorul marcii. Dar cardul de garantie va fi valabil numai daca gasiti un defect de fabricatie si ati utilizat masina in conformitate cu recomandarile si regulile. Garantia incepe din prima zi de cumparare a anvelopelor.
In plus fata de garantia din fabrica, oferim o optiune de returnare, care poate fi efectuata in primele doua saptamani. In acest caz, aveti dreptul de a refuza produsul achizitionat sau de a schimba cu un alt model, dimensiune etc.
Dupa achizitionarea marfii, fiecare cumparator trebuie sa inspecteze in mod independent anvelopele pentru defecte vizuale si, in acest caz, sa solicite altele. Daca cumparatorul refuza sa inspecteze bunurile si semneaza bonul de vanzare, atunci Anvelopemoldova nu este responsabila pentru aparitia ulterioara.
Principalele conditii pentru returnarea patinelor sunt: ​​cum puteti informa managerul in prealabil ca ati observat un defect de fabricatie si ati dori sa reveniti in garantie; la intoarcere, infasurati anvelopele in ambalaje si faceti-le sa arate bine; este obligatoriu sa aveti o chitanta si un card de garantie.
Puteti gasi informatii mai detaliate in sectiunea „conditii de garantie”.

Calitate inalta
Oferim o gama larga de produse de marcă si de inalta calitate pentru orice tip si marca de masina.
Preturi mici
Aici veti gasiti produse de marca la cele mai mici prețuri care se gasesc doar in Chișinau.
Livrare rapida
Oferim livrare gratuita si rapida de luni pana duminica in orice zona a capitalei noastre.
Lucram 24/7
Lucram zilnic 24/7, deci cu noi puteti face o achiziție in orice moment.