Rosava ViaMaggiore Z plus 205/55 R16 91H

955TOP SALE

Introduceti cantitatea

- +
Producator
Rosava
Model
ViaMaggiore Z plus
Sezonalitate
Iarna
Inaltime
55
Latime
205
Raza
16
Indice de incarcare
91
Indicele de viteza
H

Asigurarea calitatii

A cumpara

Modelul de inalta calitate de iarna Rosava ViaMaggiore Z Plus 205/55 R16 91H este produs pentru autoturisme si este potrivit pentru utilizare in tarile cu ierni severe, unde sunt precipitatii ridicate si temperaturi foarte scazute. Cauciucul se caracterizeaza printr-un nivel ridicat de confort, un nivel decent de siguranta, o buna aderenta la zapada, precum si respectarea mediului.
Modelul benzii de rulare a acestui model are un design asimetric cu elemente directionale care formeaza doua zone, fiecare dintre acestea fiind responsabila pentru propria sa munca personala. Exista o parte interioara si exterioara, partea interioara este responsabila pentru aderenta si pentru drenarea apei de inalta calitate. Partea exterioara ajuta la asigurarea unei stabilitati puternice in timpul oricaror miscari bruste, precum si la manevrare, atat pe drumuri uscate si umede, cat si pe drumuri inzapezite si inghetate. O alta caracteristica a benzii de rulare este manopera sa de inalta calitate, deoarece in timpul dezvoltarii noului compus au fost respectate toate masurile, regulile si standardele mondiale, ceea ce a facut posibila crearea unui compus din cauciuc de inalta calitate. Prin urmare, proiectorul se distinge printr-o densitate foarte mare de taieturi. Datorita acestei solutii tehnice, partiile au primit o aderenta eficienta si foarte puternica pe drumurile umede si inghetate.


Dintre principalele avantaje, merita mentionat:

Stabilitate directionala ridicata;

Fabricarea de inalta calitate a cauciucului si a pieselor sale;

Tractiune decenta pe suprafete alunecoase si uscate;

Rezistenta excelenta la acvaplanare si rulare;

Flanc solid si durabil care protejeaza impotriva deteriorarii externe;

Nivel ridicat de siguranta la schimbarea benzii si la diverse manevre;


Este demn de remarcat zona umerilor acestui model, deoarece a fost realizat in conformitate cu tehnologiile moderne, care au facut posibila cresterea rezistentei blocurilor incluse in acesta si, la randul lor, au imbunatatit stabilitatea in timpul virajelor si manevrelor. Modelul Rosava ViaMaggiore Z Plus 205/55 R16 91H se distinge si prin respectarea mediului, care se reflecta in economia de combustibil si o durata lunga de viata. Eficienta combustibilului a fost obtinuta datorita rezistentei imbunatatite la rulare, care a influentat semnificativ consumul de combustibil, reducandu-l de cateva ori. Durata de viata lunga a fost realizata datorita unui nou compus din cauciuc, care a fost completat cu elemente chimice de inalta calitate, care au influentat durata de viata a anvelopelor.

Orice produs al magazinului nostru online poate fi cumparat in cateva clicuri. Pentru a face acest lucru, trebuie sa introduceti catalogul cu produsul de interes, sa cititi caracteristicile, caracteristicile si alte informatii. Mai departe pe pagina produsului care va place, puteti observa butonul „cumparati” si faceti clic pe el. Dupa aceea, pe ecran apare o „fereastra”, unde trebuie sa introduceti adresa de livrare, posta, numele si numarul de telefon. Va rugam sa retineti ca prima linie a formularului trebuie sa contina numele produsului dvs.
Sub denumirea produsului, puteti observa costul acestuia, care se poate modifica in functie de cate bucati de patine veti achizitiona. Pentru a cumpara mai mult de o rampa sub linie cu costul marfurilor, puteti face clic pe plus, care va creste comanda cu o unitate. Pentru a reduce ordinea, ar trebui sa faceti clic pe minus. Dupa ce ati completat formularul, faceti clic pe cuvantul „trimite”.
Atunci ar trebui sa va asteptati la un apel de la manager care va va confirma comanda. In plus, vi se va intreba daca doriti sa aranjati transportul gratuit sau sa utilizati functia de auto-ridicare. Dupa ce ati discutat toate detaliile cu managerul, va va fi trimis un curier cu bunurile dvs., pentru care puteti plati la sosirea curierului.

Magazinul nostru efectueaza comenzi zilnic si non-stop. De aceea, daca decideti sa achizitionati roti, ulei de motor sau o baterie, il putem livra chiar si in cea mai profunda noapte. In ceea ce priveste livrarea pe zi, aceasta se efectueaza imediat ce sosesc comenzile.
Pentru a aranja livrarea, veti avea nevoie literalmente de cinci minute din timpul dvs. Mai intai, trebuie sa decideti asupra produsului pe care doriti sa il achizitionati. In al doilea rand, trebuie sa decideti asupra metodei de comunicare, deoarece oferim trei optiuni: un apel independent, un ordin de apel si o scrisoare prin posta.
Dupa ce ati decis metoda de comunicare, va trebui sa mentionati in mesajul dvs. ca doriti sa aranjati livrarea. Consultantul va poate intreba la ce ora va va fi cel mai convenabil sa primiti bunurile. Dupa ce vorbiti cu un consultant, trebuie doar sa asteptati.
De asemenea, este important sa retineti ca, daca doriti sa nu asteptati livrarea, ci sa ridicati singuri marfa, atunci oferim o functie de auto-ridicare. Pentru a face acest lucru, ar trebui sa formati numarul de telefon indicat pe site, sa discutati ora si ziua si sa aflati si adresa de unde puteti prelua comanda.
Va reamintim ca asiguram livrarea in Chisinau absolut gratuit. Curierii nostri va vor contacta gratuit, chiar daca locuiti in cel mai indepartat cartier al capitalei.

Absolut fiecare panta care poate fi achizitionata in magazinul nostru online este acoperita de o garantie de un an de la producatorul marcii. Dar cardul de garantie va fi valabil numai daca gasiti un defect de fabricatie si ati utilizat masina in conformitate cu recomandarile si regulile. Garantia incepe din prima zi de cumparare a anvelopelor.
In plus fata de garantia din fabrica, oferim o optiune de returnare, care poate fi efectuata in primele doua saptamani. In acest caz, aveti dreptul de a refuza produsul achizitionat sau de a schimba cu un alt model, dimensiune etc.
Dupa achizitionarea marfii, fiecare cumparator trebuie sa inspecteze in mod independent anvelopele pentru defecte vizuale si, in acest caz, sa solicite altele. Daca cumparatorul refuza sa inspecteze bunurile si semneaza bonul de vanzare, atunci Anvelopemoldova nu este responsabila pentru aparitia ulterioara.
Principalele conditii pentru returnarea patinelor sunt: ​​cum puteti informa managerul in prealabil ca ati observat un defect de fabricatie si ati dori sa reveniti in garantie; la intoarcere, infasurati anvelopele in ambalaje si faceti-le sa arate bine; este obligatoriu sa aveti o chitanta si un card de garantie.
Puteti gasi informatii mai detaliate in sectiunea „conditii de garantie”.

Calitate inalta
Oferim o gama larga de produse de marcă si de inalta calitate pentru orice tip si marca de masina.
Preturi mici
Aici veti gasiti produse de marca la cele mai mici prețuri care se gasesc doar in Chișinau.
Livrare rapida
Oferim livrare gratuita si rapida de luni pana duminica in orice zona a capitalei noastre.
Lucram 24/7
Lucram zilnic 24/7, deci cu noi puteti face o achiziție in orice moment.