Toyo 275/50 R21 OBGS5 113Q

5605TOP SALE

Introduceti cantitatea

- +
Producator
Toyo
Model
OBGS5
Sezonalitate
Iarna
Inaltime
50
Latime
275
Raza
21
Indice de incarcare
113
Indicele de viteza
Q

Asigurarea calitatii

A cumpara

Modelul de anvelope de iarna Toyo 275/50 R21 OBGS5 113Q este produs pentru autoturisme si apartine tipului de cauciuc impanzit. Acest model este una dintre cele mai bune noi dame de iarna. Comparativ cu anvelopele anterioare, acesta are caracteristici tehnice excelente, care pot fi atribuite: aderenta decenta pe orice suprafata de iarna, consum de combustibil, distante scurte de franare, durata lunga de viata etc.
La dezvoltarea acestui model, inginerii au dorit sa creeze o anvelopa de top care sa combine cele mai bune calitati pentru sezonul de iarna. Din acest motiv, producatorii au abordat in primul rand banda de rulare, care a fost realizata cu un design simetric si directional in forma de V. Aceasta decizie a conferit modelului calitati tehnice excelente. In ciuda faptului ca multi producatori folosesc acest design al benzii de rulare pe anvelopele de iarna, inginerii acestui model au reusit sa-l modernizeze si sa adauge caracteristici personale care vor spori performanta pantelor si, in general, ii vor afecta toate proprietatile. Deci, una dintre solutiile neobisnuite la crearea benzii de rulare poate fi atribuita impartirii de inalta calitate a benzii de rulare in doua parti, iar aceasta este partea centrala si a umerilor. Fiecare zona este responsabila strict pentru munca sa, efectuand-o la cel mai inalt nivel.


Dintre principalele avantaje, merita mentionat:

Manopera de cauciuc de inalta calitate;

Durata de viata extinsa;

Disponibilitatea stifturilor moderne si de inalta calitate, datorita carora este asigurata cea mai puternica prindere;

Nivel ridicat de securitate;

Model unic de rulare cu adaosuri tehnice;


Partea centrala include multe blocuri la un unghi abrupt, ceea ce a imbunatatit semnificativ stabilitatea si a redus rezistenta la rulare de mai multe ori. In ceea ce priveste a doua zona - umarul, acesta consta si din propriile blocuri, care sunt situate in unghi drept. Aceasta solutie tehnica a dus la o franare eficienta si la o presiune uniforma pe tot pneul. Modelul prezentat prezinta o aderenta de prima clasa, care a fost realizata datorita stifturilor ultra-moderne si de inalta calitate, precum si datorita numeroaselor suruburi. O caracteristica a stifturilor este faptul ca sunt fixate ferm in locul potrivit al anvelopei si, de asemenea, nu sufera o deteriorare rapida chiar si in cele mai dificile conditii care pot aparea iarna. Datorita stifturilor, Toyo 275/50 R21 OBGS5 113Q a primit o aderenta de prima clasa atat pe terenul inzapezit, cat si pe cel inghetat.

Orice produs al magazinului nostru online poate fi cumparat in cateva clicuri. Pentru a face acest lucru, trebuie sa introduceti catalogul cu produsul de interes, sa cititi caracteristicile, caracteristicile si alte informatii. Mai departe pe pagina produsului care va place, puteti observa butonul „cumparati” si faceti clic pe el. Dupa aceea, pe ecran apare o „fereastra”, unde trebuie sa introduceti adresa de livrare, posta, numele si numarul de telefon. Va rugam sa retineti ca prima linie a formularului trebuie sa contina numele produsului dvs.
Sub denumirea produsului, puteti observa costul acestuia, care se poate modifica in functie de cate bucati de patine veti achizitiona. Pentru a cumpara mai mult de o rampa sub linie cu costul marfurilor, puteti face clic pe plus, care va creste comanda cu o unitate. Pentru a reduce ordinea, ar trebui sa faceti clic pe minus. Dupa ce ati completat formularul, faceti clic pe cuvantul „trimite”.
Atunci ar trebui sa va asteptati la un apel de la manager care va va confirma comanda. In plus, vi se va intreba daca doriti sa aranjati transportul gratuit sau sa utilizati functia de auto-ridicare. Dupa ce ati discutat toate detaliile cu managerul, va va fi trimis un curier cu bunurile dvs., pentru care puteti plati la sosirea curierului.

Magazinul nostru efectueaza comenzi zilnic si non-stop. De aceea, daca decideti sa achizitionati roti, ulei de motor sau o baterie, il putem livra chiar si in cea mai profunda noapte. In ceea ce priveste livrarea pe zi, aceasta se efectueaza imediat ce sosesc comenzile.
Pentru a aranja livrarea, veti avea nevoie literalmente de cinci minute din timpul dvs. Mai intai, trebuie sa decideti asupra produsului pe care doriti sa il achizitionati. In al doilea rand, trebuie sa decideti asupra metodei de comunicare, deoarece oferim trei optiuni: un apel independent, un ordin de apel si o scrisoare prin posta.
Dupa ce ati decis metoda de comunicare, va trebui sa mentionati in mesajul dvs. ca doriti sa aranjati livrarea. Consultantul va poate intreba la ce ora va va fi cel mai convenabil sa primiti bunurile. Dupa ce vorbiti cu un consultant, trebuie doar sa asteptati.
De asemenea, este important sa retineti ca, daca doriti sa nu asteptati livrarea, ci sa ridicati singuri marfa, atunci oferim o functie de auto-ridicare. Pentru a face acest lucru, ar trebui sa formati numarul de telefon indicat pe site, sa discutati ora si ziua si sa aflati si adresa de unde puteti prelua comanda.
Va reamintim ca asiguram livrarea in Chisinau absolut gratuit. Curierii nostri va vor contacta gratuit, chiar daca locuiti in cel mai indepartat cartier al capitalei.

Absolut fiecare panta care poate fi achizitionata in magazinul nostru online este acoperita de o garantie de un an de la producatorul marcii. Dar cardul de garantie va fi valabil numai daca gasiti un defect de fabricatie si ati utilizat masina in conformitate cu recomandarile si regulile. Garantia incepe din prima zi de cumparare a anvelopelor.
In plus fata de garantia din fabrica, oferim o optiune de returnare, care poate fi efectuata in primele doua saptamani. In acest caz, aveti dreptul de a refuza produsul achizitionat sau de a schimba cu un alt model, dimensiune etc.
Dupa achizitionarea marfii, fiecare cumparator trebuie sa inspecteze in mod independent anvelopele pentru defecte vizuale si, in acest caz, sa solicite altele. Daca cumparatorul refuza sa inspecteze bunurile si semneaza bonul de vanzare, atunci Anvelopemoldova nu este responsabila pentru aparitia ulterioara.
Principalele conditii pentru returnarea patinelor sunt: ​​cum puteti informa managerul in prealabil ca ati observat un defect de fabricatie si ati dori sa reveniti in garantie; la intoarcere, infasurati anvelopele in ambalaje si faceti-le sa arate bine; este obligatoriu sa aveti o chitanta si un card de garantie.
Puteti gasi informatii mai detaliate in sectiunea „conditii de garantie”.

Calitate inalta
Oferim o gama larga de produse de marcă si de inalta calitate pentru orice tip si marca de masina.
Preturi mici
Aici veti gasiti produse de marca la cele mai mici prețuri care se gasesc doar in Chișinau.
Livrare rapida
Oferim livrare gratuita si rapida de luni pana duminica in orice zona a capitalei noastre.
Lucram 24/7
Lucram zilnic 24/7, deci cu noi puteti face o achiziție in orice moment.