Zic X5 5W-30

475 MDLTOP SALE

Introduceti cantitatea

- +
Producator
Zic
Vascozitatea uleiului
5W-30
Volum
6L
Tip ulei
Semi sintetic
Tipul motorului
Бензин

Asigurarea calitatii

A cumpara

Un lubrifiant semi-sintetic pentru motoare a fost propus pentru a fi utilizat la motoare de clasa medie care nu functioneaza in orase in care temperatura foarte scazuta este foarte frecventa. Acest lucru se datoreaza faptului ca uleiul Zic X5 5W-30 se teme de cele mai scazute temperaturi, deoarece in circumstantele mentionate, lubrifiantul va expune atat masina, cat si utilizatorii soferului si ai drumului. Din acest motiv, expertii propun cu incredere sa exploateze componente auto importante, concentrandu-se pe recomandarile creatorului.


Lista avantajelor uleiului sintetic Zic X5 5W-30
Modelul specificat de lubrifiant are o lista imensa de avantaje, care sunt importante de mentionat in urmatorul loc:

Uleiul semi-sintetic este determinat de performantele uimitoare in toate tipurile de motoare, care sunt practicate pentru scopul lor de la producatorii carora li se cere sa citeasca vremea potrivita. In acest caz, lubrifiantul reprezinta in mod adecvat toate datele personale si asa mai departe;

Mentine o protectie completa a elementelor vehiculului impotriva uzurii puternice si multe altele. Pentru a ajunge la acest tip de rezultate excelente s-au intamplat datorita elementelor multiple din lubrifiant;

Stabilitate solida impotriva tratamentelor oxidative. Datorita eliminarii procesului acid, acest model are o cerere imensa in fiecare centru de transport si magazin;

Se caracterizeaza prin eficienta ridicata a motorinei datorita contactului minim al pieselor motorului, se utilizeaza combustibili mult mai putini;

Compatibilitate exacta cu diferite tipuri de structuri de curatare. Modelul evidentiat contine o cantitate minima de forma luminoasa, sulf, saruri;

Principalul avantaj al modelului de ulei prezentat este ca, chiar si la cele mai scazute temperaturi, orice vehicul va porni fara nicio problema;

Acest model de ulei Zic X5 5W-30 este considerat meritat universal, deoarece uleiul semisintetic se potriveste perfect inimilor masinilor care efectueaza service pe benzina si motorina;


In productia de ulei Zic X5 5W-30, dezvoltatorii au folosit cele mai noi tehnologii si elemente unice de inalta calitate, care au avut suficienta influenta asupra starii, performantei, rezistentei la uzura si nivelului de vascozitate. Acest lubrifiant este foarte solicitat, deoarece acest model are cele mai bune proprietati, care au cucerit majoritatea soferilor.

Orice produs al magazinului nostru online poate fi cumparat in cateva clicuri. Pentru a face acest lucru, trebuie sa introduceti catalogul cu produsul de interes, sa cititi caracteristicile, caracteristicile si alte informatii. Mai departe pe pagina produsului care va place, puteti observa butonul „cumparati” si faceti clic pe el. Dupa aceea, pe ecran apare o „fereastra”, unde trebuie sa introduceti adresa de livrare, posta, numele si numarul de telefon. Va rugam sa retineti ca prima linie a formularului trebuie sa contina numele produsului dvs.
Sub denumirea produsului, puteti observa costul acestuia, care poate varia in functie de cate cutii de ulei veti achizitiona. Pentru a cumpara mai multe articole, sub linia cu costul produsului, puteti face clic pe plus, care va creste comanda cu o unitate. Pentru a reduce ordinea, ar trebui sa faceti clic pe minus. Dupa ce ati completat formularul, faceti clic pe cuvantul „trimite”.
Atunci ar trebui sa va asteptati la un apel de la manager care va va confirma comanda. In plus, vi se va intreba daca doriti sa aranjati transportul gratuit sau sa utilizati functia de auto-ridicare. Dupa ce ati discutat toate detaliile cu managerul, va va fi trimis un curier cu bunurile dvs., pentru care puteti plati la sosirea curierului.

Magazinul nostru efectueaza comenzi zilnic si non-stop. De aceea, daca decideti sa achizitionati roti, ulei de motor sau o baterie, il putem livra chiar si in cea mai profunda noapte. In ceea ce priveste livrarea pe zi, aceasta se efectueaza imediat ce sosesc comenzile.
Pentru a aranja livrarea, veti avea nevoie literalmente de cinci minute din timpul dvs. Mai intai, trebuie sa decideti asupra produsului pe care doriti sa il achizitionati. In al doilea rand, trebuie sa decideti asupra metodei de comunicare, deoarece oferim trei optiuni: un apel independent, un ordin de apel si o scrisoare prin posta.
Dupa ce ati decis metoda de comunicare, va trebui sa mentionati in mesajul dvs. ca doriti sa aranjati livrarea. Consultantul va poate intreba la ce ora va va fi cel mai convenabil sa primiti bunurile. Dupa ce vorbiti cu un consultant, trebuie doar sa asteptati.
De asemenea, este important sa retineti ca, daca doriti sa nu asteptati livrarea, ci sa ridicati singuri marfa, atunci oferim o functie de auto-ridicare. Pentru a face acest lucru, ar trebui sa formati numarul de telefon indicat pe site, sa discutati ora si ziua si sa aflati si adresa de unde puteti prelua comanda.
Va reamintim ca asiguram livrarea in Chisinau absolut gratuit. Curierii nostri va vor contacta gratuit, chiar daca locuiti in cel mai indepartat cartier al capitalei.

Absolut fiecare panta care poate fi achizitionata in magazinul nostru online este acoperita de o garantie de un an de la producatorul marcii. Dar cardul de garantie va fi valabil numai daca gasiti un defect de fabricatie si ati utilizat masina in conformitate cu recomandarile si regulile. Garantia incepe din prima zi de cumparare a anvelopelor.
In plus fata de garantia din fabrica, oferim o optiune de returnare, care poate fi efectuata in primele doua saptamani. In acest caz, aveti dreptul de a refuza produsul achizitionat sau de a schimba cu un alt model, dimensiune etc.
Dupa achizitionarea marfii, fiecare cumparator trebuie sa inspecteze in mod independent anvelopele pentru defecte vizuale si, in acest caz, sa solicite altele. Daca cumparatorul refuza sa inspecteze bunurile si semneaza bonul de vanzare, atunci Anvelopemoldova nu este responsabila pentru aparitia ulterioara.
Principalele conditii pentru returnarea patinelor sunt: ​​cum puteti informa managerul in prealabil ca ati observat un defect de fabricatie si ati dori sa reveniti in garantie; la intoarcere, infasurati anvelopele in ambalaje si faceti-le sa arate bine; este obligatoriu sa aveti o chitanta si un card de garantie.
Puteti gasi informatii mai detaliate in sectiunea „conditii de garantie”.

Calitate inalta
Oferim o gama larga de produse de marcă si de inalta calitate pentru orice tip si marca de masina.
Preturi mici
Aici veti gasiti produse de marca la cele mai mici prețuri care se gasesc doar in Chișinau.
Livrare rapida
Oferim livrare gratuita si rapida de luni pana duminica in orice zona a capitalei noastre.
Lucram 24/7
Lucram zilnic 24/7, deci cu noi puteti face o achiziție in orice moment.