Zic X5000 10W-40 1L

71 MDL TOP SALE

Introduceti cantitatea

- +
Producator
Zic
Vascozitatea uleiului
10W-40
Volum
1 л
Tip ulei
Sintetic
Tipul motorului
бензиновый дизельный

Asigurarea calitatii

A cumpara

Uleiul de motor semisintetic este oferit pentru utilizare in orice motoare care nu sunt practicate in orase unde temperatura minima este adesea respectata. Acest lucru se explica prin faptul ca grasimea Zic X5000 10W-40 1L se teme de temperaturile de iarna, deoarece in aceste conditii, uleiul va expune atat masina, cat si soferul si pasagerii. Avand in vedere acest lucru, dezvoltatorii recomanda cu tarie utilizarea principalelor elemente auto, concentrandu-se pe instructiunile creatorului.


Lista avantajelor uleiului sintetic Zic X5000 10W-40 1L
Modelul de ulei mentionat are o lista intreaga de avantaje, pe care este logic sa le numim in urmatorul loc:

Lubrifiantul semisintetic se caracterizeaza printr-un serviciu de prima clasa intr-o varietate de motoare, care sunt practicate conform recomandarilor producatorilor carora li se cere sa ia in considerare vremea dorita. In acest caz, lubrifiantul demonstreaza perfect toate datele personale si multe altele;

Pastreaza protectia pe termen lung a pieselor masinii impotriva oboselii rapide si multe altele. Pentru a obtine acest tip de rezultate decente au iesit cu ajutorul diferitelor impuritati in compozitia lubrifiantului;

Rezistenta de inalta calitate la procedurile termo-oxidative. Prin distrugerea actiunii acidului, acest model este popular in toate centrele si magazinele de masini;

Se remarca pentru o buna moderare a combustibilului datorita unui contact mic al pieselor auto, se consuma mult mai putin combustibil;

Interactiune excelenta cu orice sistem de curatare. Acest model include mai putin fosfor, diverse minerale, sulfati;

Principalul avantaj al modelului de ulei prezentat este ca, chiar si la temperaturi minime, orice vehicul va porni fara nicio problema;

Acest model de ulei Zic X5000 10W-40 1L este considerat pe buna dreptate universal, deoarece uleiul semisintetic merge bine pentru motoarele care functioneaza pe benzina si motorina;

 

La crearea uleiului Zic X5000 10W-40 1L, dezvoltatorii au folosit cele mai noi tehnologii moderne si profesionale si elemente care au avut suficient efect asupra structurii, functionalitatii, rezistentei la uzura si nivelului de vascozitate. Acest ulei este foarte solicitat, pentru ca acest model are calitati decente de care se indragostesc majoritatea soferilor.

Orice produs al magazinului nostru online poate fi cumparat in cateva clicuri. Pentru a face acest lucru, trebuie sa introduceti catalogul cu produsul de interes, sa cititi caracteristicile, caracteristicile si alte informatii. Mai departe pe pagina produsului care va place, puteti observa butonul „cumparati” si faceti clic pe el. Dupa aceea, pe ecran apare o „fereastra”, unde trebuie sa introduceti adresa de livrare, posta, numele si numarul de telefon. Va rugam sa retineti ca prima linie a formularului trebuie sa contina numele produsului dvs.
Sub denumirea produsului, puteti observa costul acestuia, care poate varia in functie de cate cutii de ulei veti achizitiona. Pentru a cumpara mai multe articole, sub linia cu costul produsului, puteti face clic pe plus, care va creste comanda cu o unitate. Pentru a reduce ordinea, ar trebui sa faceti clic pe minus. Dupa ce ati completat formularul, faceti clic pe cuvantul „trimite”.
Atunci ar trebui sa va asteptati la un apel de la manager care va va confirma comanda. In plus, vi se va intreba daca doriti sa aranjati transportul gratuit sau sa utilizati functia de auto-ridicare. Dupa ce ati discutat toate detaliile cu managerul, va va fi trimis un curier cu bunurile dvs., pentru care puteti plati la sosirea curierului.

Magazinul nostru efectueaza comenzi zilnic si non-stop. De aceea, daca decideti sa achizitionati roti, ulei de motor sau o baterie, il putem livra chiar si in cea mai profunda noapte. In ceea ce priveste livrarea pe zi, aceasta se efectueaza imediat ce sosesc comenzile.
Pentru a aranja livrarea, veti avea nevoie literalmente de cinci minute din timpul dvs. Mai intai, trebuie sa decideti asupra produsului pe care doriti sa il achizitionati. In al doilea rand, trebuie sa decideti asupra metodei de comunicare, deoarece oferim trei optiuni: un apel independent, un ordin de apel si o scrisoare prin posta.
Dupa ce ati decis metoda de comunicare, va trebui sa mentionati in mesajul dvs. ca doriti sa aranjati livrarea. Consultantul va poate intreba la ce ora va va fi cel mai convenabil sa primiti bunurile. Dupa ce vorbiti cu un consultant, trebuie doar sa asteptati.
De asemenea, este important sa retineti ca, daca doriti sa nu asteptati livrarea, ci sa ridicati singuri marfa, atunci oferim o functie de auto-ridicare. Pentru a face acest lucru, ar trebui sa formati numarul de telefon indicat pe site, sa discutati ora si ziua si sa aflati si adresa de unde puteti prelua comanda.
Va reamintim ca asiguram livrarea in Chisinau absolut gratuit. Curierii nostri va vor contacta gratuit, chiar daca locuiti in cel mai indepartat cartier al capitalei.

Absolut fiecare panta care poate fi achizitionata in magazinul nostru online este acoperita de o garantie de un an de la producatorul marcii. Dar cardul de garantie va fi valabil numai daca gasiti un defect de fabricatie si ati utilizat masina in conformitate cu recomandarile si regulile. Garantia incepe din prima zi de cumparare a anvelopelor.
In plus fata de garantia din fabrica, oferim o optiune de returnare, care poate fi efectuata in primele doua saptamani. In acest caz, aveti dreptul de a refuza produsul achizitionat sau de a schimba cu un alt model, dimensiune etc.
Dupa achizitionarea marfii, fiecare cumparator trebuie sa inspecteze in mod independent anvelopele pentru defecte vizuale si, in acest caz, sa solicite altele. Daca cumparatorul refuza sa inspecteze bunurile si semneaza bonul de vanzare, atunci Anvelopemoldova nu este responsabila pentru aparitia ulterioara.
Principalele conditii pentru returnarea patinelor sunt: ​​cum puteti informa managerul in prealabil ca ati observat un defect de fabricatie si ati dori sa reveniti in garantie; la intoarcere, infasurati anvelopele in ambalaje si faceti-le sa arate bine; este obligatoriu sa aveti o chitanta si un card de garantie.
Puteti gasi informatii mai detaliate in sectiunea „conditii de garantie”.

Calitate inalta
Oferim o gama larga de produse de marcă si de inalta calitate pentru orice tip si marca de masina.
Preturi mici
Aici veti gasiti produse de marca la cele mai mici prețuri care se gasesc doar in Chișinau.
Livrare rapida
Oferim livrare gratuita si rapida de luni pana duminica in orice zona a capitalei noastre.
Lucram 24/7
Lucram zilnic 24/7, deci cu noi puteti face o achiziție in orice moment.