Zic X9 FE 5W-30

414 MDLTOP SALE

Introduceti cantitatea

- +
Producator
Zic
Vascozitatea uleiului
5W-30
Volum
4L
Tip ulei
Sintetic
Tipul motorului
Бензин, Дизель

Asigurarea calitatii

A cumpara

Uleiul sintetic pentru motor este recomandat pentru utilizarea in diferite motoare, care in multe cazuri sunt utilizate in situatii extrem de extreme si dificile. Lubrifiantul mentionat Zic X9 FE 5W-30 difera de semisintetic si mineral prin faptul ca sinteticul garanteaza un nivel mult mai ridicat de performanta a motorului electric, ceea ce a imbunatatit durata de utilizare. In dezvoltarea uleiului, au fost utilizate cele mai noi tehnologii si materii prime, care au influentat direct caracteristicile cu un rezultat excelent.


O lista cu caracteristicile uleiului sintetic Zic X9 FE 5W-30
Dintre avantajele acestui model de lubrifiant, este logic sa observam aceste puncte:

La nivel, isi face treaba chiar si la temperaturi foarte inghetate si conditii meteorologice extreme;

Este indicat pentru utilizare atat in ​​benzina, cat si in inima diesel a masinilor.
Datorita acestui fapt, modelul de insamantare este demn de a fi cel mai practic si cuprinzator;

Previne orice formare de elemente inutile in motor;

Ofera un acoperis excelent si decent impotriva uzurii rapide in situatii semnificativ proaste;

Uleiul se distinge printr-o conversie redusa la combustie. Drept urmare, multi soferi prefera acest ulei pentru vehiculele lor, pentru a cumpara nu numai ulei de inalta calitate, ci si pentru a achizitiona ulei cu o perioada lunga de timp de functionare, ceea ce nu va duce la un consum accentuat de lubrifiant;

Este potrivit pentru soferii care au masini populare rapide, precum si diverse motociclete si ATV-uri. Acest lucru este interpretat de faptul ca acest model de ulei demonstreaza perfect toate calitatile sale, mentinandu-le chiar si la cele mai mari viteze;

Acest ulei contine un nivel indelungat de practica, este punctul mentionat care intereseaza multi soferi, deoarece productia este inteleasa in zona lubrifiantilor.


Trebuie subliniat faptul ca intreaga gama a acestei companii Zic X9 FE 5W-30 este caracterizata de tot felul de certificate si garantii care demonstreaza cu indrazneala atat calitatea functionalitatii, cat si calitatea crearii pieselor auto. Acest lubrifiant Zic X9 FE 5W-30 este o alegere excelenta pentru orice sofer care cauta uleiuri profesionale si unice.

Orice produs al magazinului nostru online poate fi cumparat in cateva clicuri. Pentru a face acest lucru, trebuie sa introduceti catalogul cu produsul de interes, sa cititi caracteristicile, caracteristicile si alte informatii. Mai departe pe pagina produsului care va place, puteti observa butonul „cumparati” si faceti clic pe el. Dupa aceea, pe ecran apare o „fereastra”, unde trebuie sa introduceti adresa de livrare, posta, numele si numarul de telefon. Va rugam sa retineti ca prima linie a formularului trebuie sa contina numele produsului dvs.
Sub denumirea produsului, puteti observa costul acestuia, care poate varia in functie de cate cutii de ulei veti achizitiona. Pentru a cumpara mai multe articole, sub linia cu costul produsului, puteti face clic pe plus, care va creste comanda cu o unitate. Pentru a reduce ordinea, ar trebui sa faceti clic pe minus. Dupa ce ati completat formularul, faceti clic pe cuvantul „trimite”.
Atunci ar trebui sa va asteptati la un apel de la manager care va va confirma comanda. In plus, vi se va intreba daca doriti sa aranjati transportul gratuit sau sa utilizati functia de auto-ridicare. Dupa ce ati discutat toate detaliile cu managerul, va va fi trimis un curier cu bunurile dvs., pentru care puteti plati la sosirea curierului.

Magazinul nostru efectueaza comenzi zilnic si non-stop. De aceea, daca decideti sa achizitionati roti, ulei de motor sau o baterie, il putem livra chiar si in cea mai profunda noapte. In ceea ce priveste livrarea pe zi, aceasta se efectueaza imediat ce sosesc comenzile.
Pentru a aranja livrarea, veti avea nevoie literalmente de cinci minute din timpul dvs. Mai intai, trebuie sa decideti asupra produsului pe care doriti sa il achizitionati. In al doilea rand, trebuie sa decideti asupra metodei de comunicare, deoarece oferim trei optiuni: un apel independent, un ordin de apel si o scrisoare prin posta.
Dupa ce ati decis metoda de comunicare, va trebui sa mentionati in mesajul dvs. ca doriti sa aranjati livrarea. Consultantul va poate intreba la ce ora va va fi cel mai convenabil sa primiti bunurile. Dupa ce vorbiti cu un consultant, trebuie doar sa asteptati.
De asemenea, este important sa retineti ca, daca doriti sa nu asteptati livrarea, ci sa ridicati singuri marfa, atunci oferim o functie de auto-ridicare. Pentru a face acest lucru, ar trebui sa formati numarul de telefon indicat pe site, sa discutati ora si ziua si sa aflati si adresa de unde puteti prelua comanda.
Va reamintim ca asiguram livrarea in Chisinau absolut gratuit. Curierii nostri va vor contacta gratuit, chiar daca locuiti in cel mai indepartat cartier al capitalei.

Absolut fiecare panta care poate fi achizitionata in magazinul nostru online este acoperita de o garantie de un an de la producatorul marcii. Dar cardul de garantie va fi valabil numai daca gasiti un defect de fabricatie si ati utilizat masina in conformitate cu recomandarile si regulile. Garantia incepe din prima zi de cumparare a anvelopelor.
In plus fata de garantia din fabrica, oferim o optiune de returnare, care poate fi efectuata in primele doua saptamani. In acest caz, aveti dreptul de a refuza produsul achizitionat sau de a schimba cu un alt model, dimensiune etc.
Dupa achizitionarea marfii, fiecare cumparator trebuie sa inspecteze in mod independent anvelopele pentru defecte vizuale si, in acest caz, sa solicite altele. Daca cumparatorul refuza sa inspecteze bunurile si semneaza bonul de vanzare, atunci Anvelopemoldova nu este responsabila pentru aparitia ulterioara.
Principalele conditii pentru returnarea patinelor sunt: ​​cum puteti informa managerul in prealabil ca ati observat un defect de fabricatie si ati dori sa reveniti in garantie; la intoarcere, infasurati anvelopele in ambalaje si faceti-le sa arate bine; este obligatoriu sa aveti o chitanta si un card de garantie.
Puteti gasi informatii mai detaliate in sectiunea „conditii de garantie”.

Calitate inalta
Oferim o gama larga de produse de marcă si de inalta calitate pentru orice tip si marca de masina.
Preturi mici
Aici veti gasiti produse de marca la cele mai mici prețuri care se gasesc doar in Chișinau.
Livrare rapida
Oferim livrare gratuita si rapida de luni pana duminica in orice zona a capitalei noastre.
Lucram 24/7
Lucram zilnic 24/7, deci cu noi puteti face o achiziție in orice moment.