Nexen Roadian 542 255/60 R18 108H

3011TOP SALE

Introduceti cantitatea

- +
Producator
Nexen
Model
Roadian
Sezonalitate
Vara
Inaltime
60
Latime
225
Raza
18
Indice de incarcare
108
Indicele de viteza
H

Asigurarea calitatii

A cumpara

Modelul de vara Nexen Roadian 542 255/60 R18 108H este conceput pentru o gama larga de vehicule utilitare usoare. Inginerii din cauciuc pun un mare accent pe producerea celor mai buni parametri pentru acest pantof. Anvelopa se caracterizeaza printr-o conexiune de cauciuc de prima clasa la senile pe orice vreme, iar anvelopa de vara se remarca, de asemenea, pentru nivelul sau de inalta calitate, de stabilitate. Cel mai important avantaj este drenajul modern al noroiului din banda de rulare, astfel acest punct culminant creeaza un nivel de protectie pe drumurile umede.
    Pentru a crea tinte superioare, producatorii au folosit o gama larga de elemente demne care au avut un impact bun asupra manevrabilitatii mai intai si mai tarziu asupra confortului, a raspunsului la directie si a vibratiilor. De asemenea, atunci cand au efectuat anvelope Nexen Roadian 542 255/60 R18 108H, inginerii au decis. Pentru ca o masina sa aiba un nivel excelent de siguranta, anvelopa trebuie sa aiba o structura fiabila, care, la randul ei, trebuie sa aiba proeminente moderne, fante modernizate. Elementele enumerate garanteaza conditii confortabile masinii in orice conditii meteorologice si de drum. Elementul principal, care sa dovedit a fi o legatura de legatura intre cauciuc si drumuri, nu poate fi ignorat. Protectorul a devenit o astfel de componenta. Cercetatorii au venit cu o banda de rulare decenta, originala, care difera nu numai intr-un model modernizat, ci si intr-o lista larga de proprietati functionale.


Dintre principalele avantaje ale acestui model Nexen Roadian 542 255/60 R18 108H, este logic sa evidentiem:

Designul unic al benzii de rulare, care a influentat in bine o gama larga de capabilitati ale anvelopelor;

Permeabilitate necomplicata prin diverse complicatii care sunt observate pe autostrazi;

Anvelopa are cel mai scazut nivel de zgomot si vibratii neplacute;

Siguranta unica obtinuta cu un design robust reproiectat.


Modelul prezentat de pante Nexen Roadian 542 255/60 R18 108H va atrage acei soferi care aleg anvelope dovedite, rezistente la uzura si frumoase, deoarece acest model combina cele mai bune proprietati care au influentat direct performanta deja excelenta, de inalta calitate a rotilor pe timp cald al anului. Diversi soferi noi si profesionisti spun ca modelul prezentat este de inalta calitate, demonstreaza practic capacitatile sale si multe altele, in ciuda vremii si a suprafetei drumului.

Orice produs al magazinului nostru online poate fi cumparat in cateva clicuri. Pentru a face acest lucru, trebuie sa introduceti catalogul cu produsul de interes, sa cititi caracteristicile, caracteristicile si alte informatii. Mai departe pe pagina produsului care va place, puteti observa butonul „cumparati” si faceti clic pe el. Dupa aceea, pe ecran apare o „fereastra”, unde trebuie sa introduceti adresa de livrare, posta, numele si numarul de telefon. Va rugam sa retineti ca prima linie a formularului trebuie sa contina numele produsului dvs.
Sub denumirea produsului, puteti observa costul acestuia, care se poate modifica in functie de cate bucati de patine veti achizitiona. Pentru a cumpara mai mult de o rampa sub linie cu costul marfurilor, puteti face clic pe plus, care va creste comanda cu o unitate. Pentru a reduce ordinea, ar trebui sa faceti clic pe minus. Dupa ce ati completat formularul, faceti clic pe cuvantul „trimite”.
Atunci ar trebui sa va asteptati la un apel de la manager care va va confirma comanda. In plus, vi se va intreba daca doriti sa aranjati transportul gratuit sau sa utilizati functia de auto-ridicare. Dupa ce ati discutat toate detaliile cu managerul, va va fi trimis un curier cu bunurile dvs., pentru care puteti plati la sosirea curierului.

Magazinul nostru efectueaza comenzi zilnic si non-stop. De aceea, daca decideti sa achizitionati roti, ulei de motor sau o baterie, il putem livra chiar si in cea mai profunda noapte. In ceea ce priveste livrarea pe zi, aceasta se efectueaza imediat ce sosesc comenzile.
Pentru a aranja livrarea, veti avea nevoie literalmente de cinci minute din timpul dvs. Mai intai, trebuie sa decideti asupra produsului pe care doriti sa il achizitionati. In al doilea rand, trebuie sa decideti asupra metodei de comunicare, deoarece oferim trei optiuni: un apel independent, un ordin de apel si o scrisoare prin posta.
Dupa ce ati decis metoda de comunicare, va trebui sa mentionati in mesajul dvs. ca doriti sa aranjati livrarea. Consultantul va poate intreba la ce ora va va fi cel mai convenabil sa primiti bunurile. Dupa ce vorbiti cu un consultant, trebuie doar sa asteptati.
De asemenea, este important sa retineti ca, daca doriti sa nu asteptati livrarea, ci sa ridicati singuri marfa, atunci oferim o functie de auto-ridicare. Pentru a face acest lucru, ar trebui sa formati numarul de telefon indicat pe site, sa discutati ora si ziua si sa aflati si adresa de unde puteti prelua comanda.
Va reamintim ca asiguram livrarea in Chisinau absolut gratuit. Curierii nostri va vor contacta gratuit, chiar daca locuiti in cel mai indepartat cartier al capitalei.

Absolut fiecare panta care poate fi achizitionata in magazinul nostru online este acoperita de o garantie de un an de la producatorul marcii. Dar cardul de garantie va fi valabil numai daca gasiti un defect de fabricatie si ati utilizat masina in conformitate cu recomandarile si regulile. Garantia incepe din prima zi de cumparare a anvelopelor.
In plus fata de garantia din fabrica, oferim o optiune de returnare, care poate fi efectuata in primele doua saptamani. In acest caz, aveti dreptul de a refuza produsul achizitionat sau de a schimba cu un alt model, dimensiune etc.
Dupa achizitionarea marfii, fiecare cumparator trebuie sa inspecteze in mod independent anvelopele pentru defecte vizuale si, in acest caz, sa solicite altele. Daca cumparatorul refuza sa inspecteze bunurile si semneaza bonul de vanzare, atunci Anvelopemoldova nu este responsabila pentru aparitia ulterioara.
Principalele conditii pentru returnarea patinelor sunt: ​​cum puteti informa managerul in prealabil ca ati observat un defect de fabricatie si ati dori sa reveniti in garantie; la intoarcere, infasurati anvelopele in ambalaje si faceti-le sa arate bine; este obligatoriu sa aveti o chitanta si un card de garantie.
Puteti gasi informatii mai detaliate in sectiunea „conditii de garantie”.

Calitate inalta
Oferim o gama larga de produse de marcă si de inalta calitate pentru orice tip si marca de masina.
Preturi mici
Aici veti gasiti produse de marca la cele mai mici prețuri care se gasesc doar in Chișinau.
Livrare rapida
Oferim livrare gratuita si rapida de luni pana duminica in orice zona a capitalei noastre.
Lucram 24/7
Lucram zilnic 24/7, deci cu noi puteti face o achiziție in orice moment.